Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΡΥΟΥΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ"

ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... ΚΑΘΟΛΟΥ ...


ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

Τα κρούσματα ρατσιστικής βίας θέλουν να… προλάβουν στα σχολεία της Κρήτης. Γι’ αυτό η ΕΛΜΕ Ηρακλείου προχωρά στη σύσταση ομάδας εργασίας με αφορμή τα τελευταία περιστατικά που έχουν λάβει χώρα σε σχολεία του νομού.

Η ΕΛΜΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της, όπως λέει το prismanews.gr, ότι:

«Πολλοί συνάνθρωποί μας, κυρίως νέοι, οδηγούνται σε βίαιες και ακραίες συμπεριφορές. Μη μπορώντας να βρουν διέξοδο, ασφυκτιώντας από τη συνεχιζόμενη ταπείνωση και εξαθλίωση που μας επιβάλλεται, βρίσκουν καταφύγιο σε εσφαλμένες και ιστορικά καταδικασμένες ιδεολογίες. Στοχοποιούν τους οικονομικούς μετανάστες. Μισούν το ξένο και το διαφορετικό. Ασπάζονται φασιστικές θεωρίες και πρακτικές, με κύριο εκφραστή τους τη Χρυσή Αυγή».

Οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης αναφέρουν ότι τα αντικείμενα της ομάδας εργασίας θα είναι να αποτυπωθεί η σημερινή κατάσταση στα σχολεία του νομού να συγκεντρωθούν προτάσεις, δράσεις και υλικό για να καταπολεμηθούν φαινόμενα βίας. Να διοργανωθούν ημερίδες ώστε να ενημερωθούν όλοι για το θέμα.

«Επίσης, εφιστούμε την προσοχή όλων των συναδέλφων σε ρατσιστικά ή ξενοφοβικά κρούσματα μέσα στους χώρους των σχολείων. Παρακαλούμε να αναφέρονται άμεσα στο συμβούλιο της ΕΛΜΕ, ώστε να έχουμε μία συγκεντρωτική εικόνα και να δράσουμε ανάλογα.

Τέλος, προτείνεται, στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου που πλησιάζει, να αναδειχτεί το φαινόμενο του φασισμού με όλες τις προεκτάσεις του και τα δεινά αποτελέσματα που επιφέρει».

7 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΘΕΣΤΩΣ . ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ασφυκτιώντας από τη συνεχιζόμενη ταπείνωση και εξαθλίωση που επιβάλλεται στα ελληνόπουλα από τους καθηγητές τους μέσα στην τάξη,υπέρ των θρασυτήτων αλλοδαπών συμμαθητών τους που οπλοφορούν,βρίζουν,φτύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχη !! Πανε για φακελωμα των ανηλικων μαθητων !!

    "...ώστε να έχουμε μία συγκεντρωτική εικόνα και να δράσουμε ανάλογα."


    ΤΙ ΕΝΟΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "αναλογα" ??? Υποκρυπτει ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΑ η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ?? ΕΚΒΙΑΣΜΟ ???


    Να πεσει και καμμια μυνηση για απειλη-εκβιασμο σε αυτους τους τυπους που ΔΕΝ διευκρυνιζουν οτι το "να δρασουμε αναλογα" ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (!!!!!!)

    ------------------
    Β σκελος :

    "Παρακαλούμε να αναφέρονται άμεσα ( ρατσιστικά ή ξενοφοβικά κρούσματα ) στο συμβούλιο της ΕΛΜΕ...."

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!

    Θα πληρωνονται παραπανω ΚΑΙ ως ρουφιανοι ή θα εχουν ΜΟΝΟ το μισθο του καθηγητη ??
    Το εξτρα ρουφιανο-εισοδημα θα ειναι με το κεφαλι μαθητη ή με τις υπερωριες συγκεντρωσης στοιχειων ??

    Θα υπαρχει ειδικη μνεια για τυχον ψευτο-ρουφιανεματα προκαλουμενα απο σεξουαλικα ή /και οικονομικα κινητρα ??

    (πχ: ή μου καθεσε/μου τα χωνεις , ή λεω οτι εισαι χρυση αυγη και εχεις ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι μαθητης στην 3η γυμνασιου ....εβαλα μεσα στην ταξη την σημαια της ελλαδας στον τοιχο ...κ 3-4 καθηγητες μας εκαναν ολοκληρο κυρηγμα κ ζητησαν απο τους κωλοαλβανους να φερουν κ την δικια τους σημαια .....αυτα ολα στη Ροδο ...καντε κατι εχουμε γεμισει με απλυτα κουμμουνια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ζω στο Ηρακλειο και ουδεποτε γνωριζω καμμια συσταση επιτροπης για θεματα ρατσισμου ισα που ειμαστε περηφανε σαν Ντοπιοι Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Η Τ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΝΕΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ. ΒΡΗΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑ ΒΑΣΕΤΕ. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.