Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΠΠΑ... ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! Την αστραπιαία παρέμβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής...


ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Την αστραπιαία παρέμβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά προκάλεσε η προσαγωγή ενός άνδρα ο οποίος βρισκόταν στο σημείο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, έξω από το θέατρο Χυτήριο.

Με μια άνευ προηγουμένου κίνηση, ο βουλευτής εισέβαλε στην κλούβα της αστυνομίας και έβγαλε τον προσαχθέντα. newsbeast.gr



----------------------------------

5 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟΛΕΒΙΝΣΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυταααα ειναιαιαιαι μπραβο το χρηστο παππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού προσθέσω και τα δικά μου συγχαρητήρια στον κύριο Παππά να υπενθυμίσω σε κάποιους γιατί το "ξεχνούν", πως το καθήκον του ΄Ελληνα βουλευτή είναι να υπερασπίζεται το νόμο, τους ΄Ελληνες πολίτες και το Ελληνικό Σύνταγμα (όχι τους αλβανούς πράκτορες).
    Δεν είναι δείγμα πολιτισμού η βεβήλωση των ιερών συμβολισμών κανενός. Είμαι συνειδητοποιημένη χριστιανή ορθόδοξη αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω σκεφτεί να βεβηλώσω διαφορετικά θρησκευτικά σύμβολα. Αυτή είναι η διαφορά μας απ΄τους νεαρτενταλ. Εκτός, αν θέλουν κάποιοι να ανέβουμε στα δέντρα και να ζούμε σε σπήλαια. Ξέρουμε καλά ποιοι θέλουν να ισοπεδώσουν την κοινωνία για να φτιάξουν τη δική τους. Προσωπικά δεν προτίθεμαι να τους κάνω τη χάρη (ευτυχώς και πολλοί ακόμη ΄Ελληνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.