Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ

ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"... ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝ...


ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"... ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ... 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ...

Η υπόθεση Παναγοπούλου Δοξιάδη

Εξελίξεις στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου και του πρώην συζύγου της, σκηνοθέτη Αποστ. Δοξιάδη και αναστάτωσε την κοσμική ζωή της Αθήνας.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Το Ονομα", η ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση. Εμπλέκει έμμεσα τον πρώην σύζυγό της με τη δολοφονία του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται η εξής δήλωση της ηθοποιού:

"Ψάξτε τη δολοφονία του Κώστα Ταχτσή. Ψάξτε να βρείτε ποιοί κρύβονται από πίσω. Ο Ταχτσής λίγο πριν δολοφονηθεί, έγραφε βιβλίο, στο οποίο αναφερόταν εκτενώς στην προσωπική ζωή του Απόστολου Δοξιάδη. Δεν πρόλαβε να τελειώσει το βιβλίο αυτό. Τον πρόλαβε ο θάνατος. Ο συγγραφέας δολοφονήθηκε. Το βιβλίο κυκλοφόρησε στην αγορά. Τα σημεία όμως όπου αναφερόταν το όνομα του πρώην συζύγου μου, εξαφανίσθηκαν μυστηριωδώς".

Χθες παρουσιάσθηκε στην ασφάλεια Αττικής, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ο Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος αφού τελείωσε την κατάθεσή του, έκανε δηλώσεις για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Συγκεκριμένα, ο κ. Δοξιάδης είπε:

"Αυτά τα παράλογα που ακούτε δείχνουν το μέγεθος του πανικού, για την ενοχή τους. Είναι ένοχοι και έχουν κάτι να κρύψουν ".

Η γραμματέας

Στο μεταξύ, χθες, έδωσε σημεία ζωής η γραμματέας της ηθοποιού Αννα - Μαρία Κορομβόκη, η οποία θεωρείται βασική μάρτυρας, για όσα κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ο Απόστολος Δοξιάδης, ότι δηλαδή σχεδίαζε τη δολοφονία του και είχε πληρώσει γι' αυτόν τον σκοπό τον Αντώνη Μαχαιρίδη.

Η Αννα - Μαρία Κορομβόκη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Δοξιάδη, ήταν ο άνθρωπος που του αποκάλυψε το σχέδιο αυτό.

Η γραμματέας της ηθοποιού επικοινώνησε τηλεφωνικώς χθες με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους είπε, ότι βρίσκεται στη διάθεσή τους, για να καταθέσει. Η νεαρή γραμματέας πιθανότατα θα κληθεί να καταθέσει τη Δευτέρα.

Μέχρι στιγμής, στην ασφάλεια έχουν καταθέσει 12 άτομα, ενώ ο αριθμός των μαρτύρων για την υπόθεση, υπολογίζεται ότι θα φθάσει τους 30.

Ο κ. Δοξιάδης έχει παραδώσει στους αστυνομικούς κασέτες, με συνομιλίες της Βάσιας Παναγοπούλου, όπου η ηθοποιός συζητάει με διάφορα πρόσωπα, τους σκοπούς της εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των κασετών αυτών, είναι και κάποιες όπου η Παναγοπούλου συζητάει με τη γραμματέα της και τον φερόμενο ως δολοφόνο, Αντώνη Μαχαιρίδη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ρωτήθηκαν είναι επιφυλακτικοί για το κατά πόσο μπορούν να θεωρηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία τα όσα ακούγονται στις κασέτες.

----------------------------------

15 σχόλια

  1. ηθοποιους ειχαμε μεχρι τα μεσσα της δεκαετιας του 80 μετα ηρθε η λεγομενη διαπλοκη και διαλυσε τον ελληνικο κινηματογραφο. με τις τσουλες και τους λελεδες που παριστανουν τους ηθοποιους σημερα το πολυ πολυ καμια ελαφρια τσ@ντα μπορεις να γυρισεις! ας τους να κλαιγονται μετα που πιασαν τοπο τα τρουκικα σηριαλ. Αλλωστε τα προωθει το ιδιο συστημα που εκανε αυτους τους, μικρου ταλεντου, ηθοποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΑΠΛΟΣ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΙΤΛΟ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΑΣ ΜΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΧΡΗΣΑΘΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΠΙΟΝΔΗΠΙΤΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΗΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΝΙ ΡΑΣΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΕΝΗΝΤΑΡΑ ΜΗΧΑΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα εσύ δεν είσαι πραγματική Ελληνίδα, πρόβλημά σου.
    Για το αν είμαστε ή όχι οι υπόλοιποι, άσε να ξέρουν καλύτερα οι ερευνητικές ομάδες και οι γενετιστές των ξένων και των Ελληνικών πανεπιστημίων που το έχουν ψάξει περισσότερο από ΄σένα.
    Μας έχετε ζαλίσει με τις αρλούμπες της προδοτικής αριστεράς.
    Ναι, είμαστε Έλληνες και σ΄όποιον αρέσουμε.

    Και δεν ξέρω πως την έχετε δει όλοι εσείς, αλλά για τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ-ΛΑΘΡΑΙΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ τριτοκοσμικό που μου τον στέλνει(=ψάξου) η τουρκία για να με αλλοιώσει και να με καταστρέψει, δεν υπάρχει "ανθρωπισμός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναφερόμενη ως "Ελληνίδα" , ας μάθει πρώτα σωστή ορθογραφία και ύστερα να καταφεύγει στη συγγραφή κριτικών απόψεων ( προς απάντηση για το "χαμηλού" υποτίθεται μορφωτικού επιπέδου των Χρυσαυγιτών και των λοιπών εθνικιστών ). Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα τι είπε μωρέ η μικρή λουλου ? ΧΡΗΣΑΘΓΙΤΕΣ ?


    Μωρη αστα διαλα από ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι πραγματικη ελληνιδα εισαι τρομαρα να σου ρθει;;;;; αχχαχαχαχα ειναι παραβιαση στο ελληνικο συνταγμα η υβρις στην επικρατουσσα θρησκεια..... τον ψευτοανθρωπισμο σου τραβα πουλα τον σε κανα τσιπρα που οι αποψεις σας ταιριαζουν.... αμα ησουν ανθρωπιστρια θα σκεφτοσουν το προβλημα που εχουν δημιουργησει οι τονιζω λαθραιοι μεταναστες και θα σκεφτοσουν ολους τους ελληνες που σφαγιαστηκαν απο αυτους που ξυλοκοπηθηκαν που ληστευτηκαν και χιλιαδες που.. η ελλαδα δε μπορει να σηκωσει το βαρος αφ ενος αφ αιτερου πληρωσε εσυ η ανθρωπιστρια φορους για αυτους... δωσε πρωτα ενα ευρω για αυτους και μετα πουλα ανθρωπιστιλικι..... ασε τη χρυση αυγη ησυχη προβοκατορισσα εκτος και αν εχεις αποδειξεις... ο κοσμος που δε βρισκει το δικιο του τους καλει να παρεμβαινουν και ειναι καθ ολα νομιμοι... ασε τη προπαγανδα για εκει που σε παιρνει...... ψιτ ελληνιδα καλο θα ηταν να βελτιωσεις ορθογραφια και συντακτικο περαστικα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμ, δεν είναι Ελληνίδα!! προδοαριστερή είναι!!! ξεφτιλιζμένα ανθρωπίδια αριστερής λύσσας!
    Ρωμιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. Μ.Μ.Ε , ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΚΛΠ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΣΤΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο 6:38 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Μ.....ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Apogonoi ton katoteron misathropon tis Anatolis kai Afrikis
    einai oi perisoteroi Ellenares,tora tha exete more mavro
    xroma apo tous kentrikous Afrikanous,kai tha eisaste tis modaS,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΗΝ 6.38..
    ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗ ΡΗΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.50 ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΙΑ ΠΕΟΧΕΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμ δεν είναι ηθοποιός! κάποιος ηλίθιος ή κουτοπόνηρος, σκοπίμως ονόμασε αυτούς που παριστάνουν διαφόρους τύπους στο θέατρο και στον κινηματογράφο ηθοποιούς. Είναι απλά υποκριτές θεάτρου ή κινηματογράφου. Πως είναι δυνατόν να ποιεί ήθος ο οιοσδήποτε, όταν είναι σε όλους γνωστό με ποιό τρόπο και από τι είδους ''κανάλια''και ''σαράντα κύματα'' περνούν, ώσπου να κάνουν έστω και μια εμφάνιση.
    Η υπόθεση του ‘’έργου’’ παρουσιάζει τον Ιησού Χριστό και τους μαθητές του ως ομοφυλόφιλους. Όμως, οι ΄΄προοδευτικοί ’’ χάριν της ελευθερίας του λόγου στην τέχνη υπεραμύνονται των ‘’καλλιτεχνών’’ και του ‘’σκηνοθέτη’’, ονομάζοντας τους αντιδρώντες ως οπισθοδρομικούς, ταλιμπάν κ.λ.π.
    Γνωρίζουμε ότι τον Ιησού Χριστό όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί τον θεωρούμε Πατέρα μας. Τη δε Παναγία ως Μητέρα όλων μας και η διδασκαλία του Χριστού είναι η συνέχεια της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας εκλαϊκευμένη με παραβολές ως επί το πλείστον για την εύκολη κατανόησή της.
    Αν υποθέσουμε πως γράψει κάποιος ένα έργο, μέσα στο οποίο αναφέρει ότι ο πατέρας του Τσίπρα ήταν κίναιδος, η δε μητέρα του πόρνη και ο ίδιος ένα νόθο εξώγαμο και αδελφή, που γεννήθηκε σε ένα καταυλισμό τσιγγανοεβραίων και αυτό το έργο το ανέβαζε ένας θίασος, ποια θα ήταν η αντίδραση των αριστεριστών; Θα άφηναν να παιχθεί αυτό το δήθεν έργο χάριν της ελευθερίας της τέχνης ή δεν θα έμεινε ούτε ένα ντουβάρι από το θέατρο που θα στέγαζε αυτόν τον θίασο; Η δε αστυνομία τι διαταγές θα έπαιρνε για να προστατέψει τους ‘’καλλιτέχνες’’ απ’ την οργή των Συριζέων, που υπήρξαν ‘’καλλιτέχνες’’ να προσβάλλουν τον αρχηγό; Ο υπουργός δικαιοσύνης ποια θέση θα έπαιρνε;
    Ας μη κοροϊδευόμαστε! Η εντολή είναι : Αφανίστε την Ορθοδοξία με κάθε τρόπο και μέσο, αφανίστε τη γλώσσα των ελλήνων, αφανίστε την ιστορία του, διαλύστε την οικογένειά του, τα έθιμά του και τελικά τον ίδιο τον Έλληνα. Προς αυτό το σκοπό έχουν ψαρέψει εδώ και πολλά χρόνια προδότες έλληνες, αναμεμeιγμένους με δήθεν έλληνες διαφορετικού θρησκεύματος και φυλής, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μέχρι και κόμματα που βρίσκονται μέσα στην Ελληνική Βουλή τα οποία επιδίδονται μετά μανίας στην εθνοκτονία της πατρίδας μας με κάθε μέσον.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά ἡρεμεῖστε η γυναίκα εἶναι ἀ....τη, τὶ νὰ κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ; ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.