Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Ο Τσατσόπουλος δεν σταμάτησε λεπτό να βρίζει και να προκαλεί... Δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα έλεγε τα ίδια αν ήταν και στο ίδιο στούντιο....


Ο Τσατσόπουλος δεν σταμάτησε λεπτό να βρίζει και να προκαλεί... Δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα έλεγε τα ίδια αν ήταν και στο ίδιο στούντιο... Όταν κάποια στιγμή ο Παναγιώταρος ανταπέδωσε τους χαρακτηρισμούς η Ακριβοπούλου που σιγοντάριζε τον Τσατσόπουλο, προσπάθησε να επέμβει παρατηρώντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, πήρε την πληρωμένη απάντηση... Όταν έβριζε ο Τατσόπουλος δεν σε είδα να μιλάς... Δείτε μετά 25ο λεπτό τι παθαίνει η Ακριβοπούλου...


----------------------------------

18 σχόλια

  1. Η προσβολή του (κάθε) θρησκευτικού συναισθήματος απ' όπου κι' αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη. Ισχύει για όλες τις θρησκείες, τα δόγματα, τις δοξασίες. τις αιρέσεις και γενικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων ανά την υφήλιο. Η κάθε θρησκεία νομίζει ότι αυτή είναι η "σωστή" και όλες οι άλλες "λάθος". Σφάλμα Μέγα!!!! Το τι και σε τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαιωμά του αναφαίρετο και είναι συνυφασμένο με το μυαλό που "κουβαλάει" είτε σαν άτομο, είτε σαν σύνολο, αλλά είναι και θεμελιώδης υποχρέωσή του να σέβεται και να μην προσβάλλει την πίστη των άλλων. Στην διάρκεια των αιώνων της ανθρωπότητος όλες οι θρησκείες εμπορευματοποιήθηκαν από τους επιτήδειους, που σαν καλοί έμποροι υποθάλπτουν τις συγκρούσεις και τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους πελάτες (πιστούς) των διαφόρων θρησκειών, με απότερο σκοπό να περνάν αυτοί (οι έμποροι) καλλίτερα και οι άλλοι (οι πελάτες) ας σφάζονται!!!!! Ο (κάθε) Θεός δεν έχει ανάγκη τις διάφορες "θρησκευτικές" (υποτίθεται) ηλιθιότητες των ανθρώπων απ' όπου κι'αν προέρχονται για να "επιβεβαιώσει" την ύπαρξή του. Αυτό το χρειάζονται οι άνθρωποι για να διατηρούν τα "συστήματά" τους. Το μόνο που απαιτεί ο Θεός είναι ο σεβασμός. Σεβασμός στα όντα που ο ίδιος δημιούργησε και στον ναό (την φύση) που τους έδωσε για να κατοικούν και να τον σέβονται. Όλα τ' άλλα είναι "εφευρέσεις" των "ξύπνιων" για να δοαβιούν"εις υγεία των κορόϊδων"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15:10 εώς 15:40 όλο το ζουμί της συζήτησης, στο 15:37 το ξεροκατάπημα της Παναγοπούλου τα λέει όλα (και ακολουθεί έντεχνη αλλαγή του ειρμού της συζήτησης). Μόκοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο παναγιωταρος ηταν πολυ λιγος

    μπορουσε ανετα να ξεφτιλισει την λουγκρα αλλα δεν ηξερε πως , δεν τολμησε

    πρεπει να μιμηθουμε τους αριστερους να γινουμε αδιστακτοι σαν και αυτους αλλιως ειμαστε τελειωμενοι

    οι αριστεροι εαμοβουλγαροι ειναι ετη φωτος μπροστα απο μας σε τετοια
    σε αγκιτατσιες προβοκατσιες συκοφαντιες, ψεματα....κ.λ.π.

    και μην ακουσω κασναν βλακα δεξιουλη-αστουλη της καρπαζαιας και ροχαλας να λεει δεν θα πεσουμε στο επιπεδο τους και τα τοιαυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παναγιώταρος ξέρει τουλάχιστον ποιος είναι ο πατέρας του. Εσύ Τσατσόπουλε ξέρεις τον δικό σου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΝ ΛΕΝΕ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΝ ΛΑΕΡΤΗ?ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΤΝ ΚΟΒΩ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΕ ΤΝ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΘΑ ΛΕΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΤΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ Κ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΝ ΑΛΒΑΝΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιτελους παραδεχεται ο τατσοπουλος οτι ειναι καραγγιοζης.σειρα και της μαριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παναγιώταρος τον λέει ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ...!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτός ο τσατσόπουλος είναι μεγάλος λαλάκας, αλλά πάντως βγάζει πολύ γέλιο όταν θυμώνει.Την άλλη φορά ευαγγελάτο να έχεις πολύ ξύδι στο πανελ. θα χρειαστεί σε πολλούς καλεσμένους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΦIΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΗΜΑIΑ ΤΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝΕ ΤΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.ΔΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΔΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ Κ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΓΟΥΣΤΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΤΛΠ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΌΡΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕI ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΌΥ ΤΡΥΠΕΣ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΛΕΤΕ Κ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΤΡΥΠΕΣ?ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟΙ?ΑΠΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΛΕΊΠΕΙ Κ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΙΛΊΕΤΑΙ ΣΤΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΘΟΠΟΙΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΝ ΘΊΑΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ταστσόπουλος είναι ντροπή και αίσχος ανθρώπου. Κάνει ότι κάνει γιατί είναι μέγα κομπλεξάρα και φρενοβλαβής. Τόλμησε να αμαυρώσει τη μνήμη ενός από τους μεγαλύτερους πραγματικούς ήρωες που περασαν ποτέ από τον πλανήτη, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Τον έβγαλε κίναιδο και δεν ξέρω και τι άλλο. Εκτός και αν το έκανε για να νιώσει καλά αυτός που είναι μέγας κίναιδος και θα ήθελε να υπήρχαν και ήρωες όμοιοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΧΑΙΡΕΤΙΜΣΟΣ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΧΟΤΖΑ ΤΙ ΗΤΑΝΕ???ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τσατσοπουλο σε λενε ρε τσατσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΕ, ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙΙΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρατηρησα οτι και του Ευαγγελατου του εφταιγε ο τονος της φωνης του κ.Παναγιωταρου που προσπαθουσε να απαντησει στα πυρα των επιθεσεων χωρις βεβαια να τον αφησουν (αυτονοητο). ο τόνος της φωνης του Τατσοπουλου που διαρκως φωνασκουσε και δεν αφηνε αλλον να μιλησει -γιατι αυτη ειναι και η τακτικη τους αλλωστε- δεν ενοχλουσε;;; που μιλουσε και στον ενικο το αμόρφωτο υποκειμενο!!!αυτα δεν ενοχλουσαν ετσι;;;ολοι κατευθυνομενοι κατα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε σεβονται τελικα...ισως ετσι διορθωθουν τα χαλια μας και επανελθουμε στο δρομο το σωστο.. Ηγγικεν η ωρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζέχνει ανεγγέφαλους και άρα πραγματικούς μη Έλληνες εδώ μέσα.. αυτό το site είναι ένα ανθρώπινο κρίμα. Είστε σαν άγρια σκυλια, σκύλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι εσείς μικροί και ανόητοι που υποστηρίζετε τα φασισταριά της χρυσής αυγής να ξέρετε ότι ο φασισμός κάποια στιγμή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει και σε εσά ςκαι τότε θα δείτε τη γλύκα. Είμαστε ο λαός που εφηύρε τη δημοκρατία και εσείς επιδοκιμάζετε αυτούς που με τις μεθόδους τους την καταλύουν.....εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘ' ΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΑ=ΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΒΟΘΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.