Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΑΝ ΠΕΣΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ... ΔΙΑΛΕΞΤΕ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΑΝΚΣ; ΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ...


ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ... ΔΙΑΛΕΞΤΕ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΑΝΚΣ; ΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...

xryshaygh.com._ Μέχρι πρότινος, υπήρχε κάποιος πολιτικός στην Ελλάδα που υπερηφανευόταν πως είναι το… ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Όμως, τα παραμύθια του κάποια στιγμή τελείωσαν και ο λαός τον έριξε στα… αζήτητα.

Φαίνεται, όμως, πως το ρόλο του… αναχώματος, για τη διάσωση του καταρρέοντος φαύλου μεταπολιτευτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας, τον διεκδικεί με αξιώσεις κάποιος άλλος πολιτικάντης και μάλιστα αριστερός: ο Αλέκος ο Τσίπρας! Ο οποίος επιπλέον πρόβλεψε πως αν αποτύχει και ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση, τότε θα έρθει «κύμα εκφασισμού»!

Απαντώντας, λοιπόν, σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΔΕΘ, είπε τα εξής:

«Βεβαίως είναι προφανές ότι και το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ από μια πλευρά και η επιτυχία του είναι ίσως και το τελευταίο ανάχωμα της δημοκρατίας σ’ αυτό τον τόπο. Διότι εάν και εμείς δεν τα καταφέρουμε, τότε έρχεται δυστυχώς ένα κύμα εκφασισμού που δεν πρέπει η Ευρώπη να το ξαναζήσει, όπως το έζησε την δεκαετία του ’30 με τα γνωστά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα».

Τέλος, το ορφανό του Τσαουσέσκου, του Χότζα, του Πολ-Ποτ και λοιπών ερυθρών δικτατόρων, έκανε κάλεσμα στις… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (του Μνημονίου του γενικού ξεπουλήματος των πάντων και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού), τις οποίες δήθεν αντιπολιτεύεται –ενώ στην πραγματικότητα είναι το ίδιο… συνδικάτο- να υψώσουν «τείχος» απέναντι στην Χρυσή Αυγή:

«Και εμείς καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να αντιληφθούν την μεγάλη ευθύνη που έχουμε όλοι μας απέναντι στα φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας μας και να δημιουργήσουμε ένα τείχος απέναντί τους».

Εννοεί προφανώς ένα σύγχρονο «Τείχος του Αίσχους», σαν κι αυτό που ύψωσαν τα ινδάλματά του στο Βερολίνο. Μόνο που μέσα στη φόρα που έχει πάρει ο Τσίπρας για να υπερασπιστεί το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς –το οποίο δήθεν αντιπολιτεύεται- ξέχασε την κατάληξη που είχε το αγαπημένο του «Τείχος». Γκρεμίστηκε εν μία νυκτί από τον λαό, έτσι όπως θα γκρεμιστεί και το ελεεινό και τρισάθλιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο που πιστά υπηρετεί!

4 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.