Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ...!!! ΤΟ 58% ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ NEWSIT ΛΕΕΙ: "ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ"...!!!

Αυτά είναι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την δημοσκόπηση που διενεργεί το newsit.gr. Πολύ ξεκάθαρο το ερώτημα κι ακόμη πιό ξεκάθαρη...


Αυτά είναι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την δημοσκόπηση που διενεργεί το newsit.gr. Πολύ ξεκάθαρο το ερώτημα κι ακόμη πιό ξεκάθαρη η τοποθέτηση των αναγνωστών του που επιφέρει εγκεφαλικά στον ιδιοκτήτη της ενημερωτικής σελίδας, Νίκο Ευαγγελάτο.  Ελπίζουμε τις ίδιες παρενέργειες να έχουν τα αποτελέσματα του και στην σύζυγο του, την κολητή του νεοκομιτατζή - βουλγαρόριζου Θανάση Τάρτη, την Τατιάνα... 

-----------------------------------------

14 σχόλια

  1. ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γέλιο... Γιατί όμως δεν βρίσκω την δημοσκόπηση στο newsit; Την κατεβάσανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O NIKOΛΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΠΙΕΙ ΣΟΔΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα κάνουν ότι μπορούν οι άνθρωποι για να αλλάξει η εικόνα. Θα διαγράφουν τα μηνύματα των εθνικιστών, θα καλούν τον Τάρτη μακεντονίσκι να καταδικάζει τον ρατσισμό εναντίον των αλλοδαπών αλλά να στηρίζει τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων, θα καλούν όλη την μπολσεβίκικη χούντα των "καλλιτεχνών" που έχουν γίνει "αυτόπτες μάρτυρες" (των οπισθίων) ρατσιστικής βίας των Χρυσαυγιτών μπλα μπλα μπλα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΝΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ....ΕΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ...ΔΩΡΑΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 64 % εχει πάει ήδη το ποσοστο,η ψηφοφορία ειναι στην δεξιά μεριά κατω απο το χρηματιστήριο προς το τέλος,αλλά με τέτοια αποτελέσματα δεν βλέπω να την συνεχίζουν για πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευαγγελατε παρε την τατιαννα κ αντε στα τυραννα οσο προλαβενεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στημμένο παιχνίδι όλων των πολιτικών
    ΝΔ - ΠΑΔΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κτλ κατά του Έθνους και της τιμημένης αυτής ιερής γης.
    Κανείς δεν μιλάει για τις καταγγελείες περι έσχατης προδοσίας της ομάδος Ο.Ε.Α που μιλάνε πλέον καθαρά για εκτέλεση των Ελλήνων στρατιωτών και ανώτατων αξιωματικών.
    Η Εισαγγελεία Αθηνών και οι προσκυνημένοι υπουργοί με τα σκουφάκια καλύπτουνε τα χιλιάδες κακουργήματα του Κυρίου Ιωάννη Καραγεωργίου κάτοικο Βόλου Νέας Ιωνίας οδός Ελπίδος 12 που πλέον όλος ο Ελληνικός λαός έχει πρόβλημα και που υπάρχουνε πάνω από 10 τουλάχιστον ομάδες διαμαρτυρίας με χιλιάδες κόσμο,και που κάθε μέρα δημιουργείτε και μία καινούρια.
    http://www.facebook.com/groups/341023972641635/
    Πλέον όλοι πουλήσανε την πατρίδα και το Έθνος.
    Δεν μιλάει κανείς.Όλοι είναι πουλημένα σκουλήκια που όταν έρθει η ώρα και η τιμημένη ιερή γη χρειαστεί την προστασία μας θα πληρωσουνε για ότι κάνουνε σήμερα.
    Εξευτελίσανε το τιμημένο και δοξασμένο Έθνος μας.
    Μειώσανε την προσωπικότητά μας και εσκεμένα προσπαθήσανε να χτυπήσουνε και το ηθικό μας.Ζητάμε καθαρά την δολοφονία μας ως commandos έφεδρους και μόνομου προσωπικού.
    Οι καταγγελίες στο υπουργείο καλύπτονται.Τα χιλιάδες email και FAX που στέλνουνε οι πολίτες καλύοπτονται με αποτέλεσμα να παραπονιούνται κάθε μέρα.
    Τα πρακτοράκια της Ο.Ν.Ι - ΜΑJESTIC 12 όπως αποκαλύπτουνε δημοσιογραφικές πηγές του διαδικτύου που μπορούμε να σας δώσουμε και ονόματά τους φυσικά,κάνουνε ότι θέλουνε στο Έθνους χωρίς να τους αγγίζει κανείς νόμος παρόλου που διαθέτουνε χιλιάδες αυταπάγγελτα κακουργήματα και πολλαπλές ποινές φυλακίσεως.
    Αλλά δεν θα γονατίσουμε και ούτε θα κάνουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μόδα σαν να είναι DISCO.Όποιος δεν κυνηγήσει τους προδότες της Ο.Ε.Α είναι ενάντια στο Έθνος.Και αν δεν τους κυνηγήσει κανείς ως μαχητές της τιμημένης ιερείς γης δίνουμε όρκο πως αν συνεχιστεί αυτό θα τους κυνηγήσουμε εμείς και πως θα βρεθούνε σε κανένα ποτάμι να τους τρώνε τα ψάρια.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ 67% ΠΗΓΕ!ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!! ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποσο θα θελα να βιασουν πακιστανοι την τατιανα μπροστα του!!! και την αλλη μερα να τον εδιωχναν απο το καναλι και να εβαζαν πακιστανο να λεει της ειδησεις!!! να δω ρε βρωμιαρη ευαγγελατο τι θα ελεγες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.