Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ "ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ" ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΥΠ

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΛΑΓΝΟΣ (ΞΕΡΕΤΕ... ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ' ΝΑΙ) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ...



ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΛΑΓΝΟΣ (ΞΕΡΕΤΕ... ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ' ΝΑΙ) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΥΠ... ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ "ΕΚΤΕΛΕΣΕ" ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΛΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΜΕΝΕ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ "ΕΚΤΕΛΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΛΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE...

-----------------------------

24 σχόλια

  1. Υπόθεση 2 ημερών ειναι για τον ελληνικό στρατο η Αλβανία και τα Γυφτοσκοπια. Αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος ελληνοψυχος στρατιωτικός να τους σαρώσει και να τους χωσει τα καλασνικοφ εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα μπασταρδακι τωρα να δουμε ποσο μαγκας εισαι!!! απλυτο σκουπιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία παπούτσια θα έκανε το δέρμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χώστε του το καλάσνικοφ στην βρωμοκολ@@ρα του και αδειάστε 6 γεμιστήρες για να μάθει αυτός και οι όμοιοί του πως γαμ@@νε οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλτε τα πρώτα με τους Ελληναράδες δουλέμπορους (από πολιτικούς εως σώματα ασφαλείας) που τους μαζεύουν μαζί με την ουρά της πρέζας και της πορνείας εδώ, σε συνεργασία με τους συνοριακούς εχθρούς μας. Δώστε μάχη να βγούμε από Ευρώπη (Δουβλίνο 1,2, συνθήκη Σεγκεν, τραπεζική χούντα) και μετά καθαρίζουμε με όσους μείνουν στο εσωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ.ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΤΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζί με αυτόν ξέσκισμα θέλει και αυτός που τον απασχολεί σε εργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατι μου λεει οτι θα τον αφησουν ελευθερο 100%. Με δενδια υπουργο και λοιπα εβραικα μπουμπουκια, + τα ζωα που τους ψηφισαν ειμαστε να μας κλαιν οι ρεγγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DEN KSEREI TOYS ELLHNES APLOS EIDE TOYS EYRO ELLHNES KAI NOMIZEI OTH EINAI OLOI ELL. TO IDIO PLANATE OMOS OIKTRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙΓΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK MΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι λιβεντς που τον βλεπς μοναχα φουβουσι ειναι και γλυκουλης



    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε ουστ κατσιαπλιά σκατοαλβανέ,αντε γαμμήσου εσύ και όλο σου το σκυλοσόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαρέθηκα να Κάνο σχόλια άντε να τον γαμούμε να τον τσιμεντάρουμε κε πέταμα στο ιόνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε τι κοπελαρα ειναι αυτη???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΟΘΕΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΛΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ σημασία νομίζω δίνουμε σε ένα άτομο που έκαψε τη σημαία μας.Τρελοί και άρρωστοι θα υπάρχουν πάντα.Αν είναι να εγείρουμε εθνικό ζήτημα κάθε φορά που ένα τσογλάνι καίει μια σημαία τοτε θα έπρεπε να έχουμε αποσύρει τους πρεσβευτές μας απο πολλές χώρες του κόσμου.
    Είμαι σύμφωνος να κλείσουμε τα σύνορά μας και να γίνεται αυστηρός έλεγχος σε όποιον μπαίνει, αλλά το να καίει ένας βλάκας μια σημαία δε νομίζω οτι θα πρεπει να γίνεται εθνικό θέμα και να στρεφόμαστε κατά ενός έθνους, Αλβανικό ή οποιοδήποτε άλλο.Ας σκεφτόμαστε πιό λογικά.Κάτι τέτοιο επιδιώκουν αυτοί οι τσόγλανοι που καίνε σημαίες (και δεν βγάζω απέξω και μερικούς Έλληνες που καίνε σημαίες άλλων κρατών).Δηλαδή θέλουν να δημιουργούν μίση και προβλήματα για να εκτωνώσουν το αρρωστημένο υπερεθνικό τους κουσούρι (δεν είμαι κατα του εθνικισμού αλλά κατά του υπερεθνικισμού) ενώ οι λαοί θέλουν να ζούν μονιασμένοι και ειρηνικά.Μερικοί δε απο αυτούς υποκινούνται (χωρίς να το γνωρίζουν) απο κυβερνήσεις ξένων χωρών που έχουν στόχο να δημιουργούν μίση μεταξύ της Ελλάδας και άλλων χωρών με στόχο να εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα (σίγουρα θα υποπτέυεστε ποιές χώρες υπαινίσομαι).
    Όσο για τα 50ευρα που έχει στο κρεβάτι του ο κατα φαντασίαν πλούσιος της φωτογραφίας, μπορώ να πώ οτι δεν του φτάνουν για να αγοράσει μια αξιοπρεπή κρεβατοκάμαρα και να πετάξει αυτό το κασελοντίβανο που κοιμάται το ...φτωχαδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ 1940 ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣ ΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟ 1944 ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ 49 ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΕΕΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΑ ΓΑΤΙΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΝΟΝΤΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ .............. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.