Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ...

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο γεννημένος στην Ορεστιάδα Σιδέρης Τασιάδης, στο C1 του κάνοε καγιάκ σλάλομ με επίδοση 98.09. Διαβάστε γ...


Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο γεννημένος στην Ορεστιάδα Σιδέρης Τασιάδης, στο C1 του κάνοε καγιάκ σλάλομ με επίδοση 98.09. Διαβάστε για την ιστορία του αθλητή που σε ηλικία 10 ετών έφυγε για την Γερμανία και τον οποίο κανένας από την Ελλάδα δεν τον κάλεσε για να αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα.

Ο Γάλλος Τόνι Εστανγκέ αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης με επίδοση 97.06, ενώ με το χάλκινο μετάλλιο συμβιβάστηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, ο Σλοβάκος Μίχαλ Μάρτικαν με 98.31.

Οι Γερμανοί, όχι μόνο κουνούσαν πονηρά το δάκτυλο δείχνοντας τον Σιδέρη Τασιάδη, αλλά δεν έκρυβαν καν ότι αυτός ο αθλητής θα φθάσει ψηλά. Σε ηλικία μόλις 22 ετών (γεννημένος στις 7 Μαϊου 1990) κατάφερε να ανεβεί στο 2ο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο Κανόε Σλάλομ, τα στιγμή που εμείς στη χώρα μας αναζητούμε ακόμη τον αθλητή ή την αθλήτρια που θα καταφέρει να μπει σ' έναν τελικό.

Ο Τασιάδης αντιμετώπισε με τόλμη μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος σε μια δύσκολη πίστα όπως αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο, δείχνοντας τη στόφα ενός μεγάλου αθλητή.

Γεννήθηκε στο χωριό Κόμαρα κοντά στην Ορεστιάδα και σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά του μετανάστευσε στη Γερμανία από τον ακριτικό Έβρο. Από τότε διαμένει μόνιμα στην πόλη 'Αουγκσμπουργκ, όπου και προπονείται. Ανήκει στο σύλλογο «Kanu Schwaben» και γυμνάζεται υπό την επίβλεψη του Κλάους Γκέμπχαρντ και του Γιούργκεν Κόλλερ. Του αρέσει η μουσική, το σνόουμπορντ και το μπάσκετ, ενώ μιλά τρεις γλώσσες, ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά.

Αν και μικρός στην ηλικία έχει πολλές μέχρι στιγμής επιτυχίες στο κανόε σλάλομ, αφού εκτός των άλλων είχε αναδειχθεί μέσα στο 2012 και πρωταθλητής Ευρώπης. Για τις επιτυχίες του αυτές οι Γερμανοί τον τίμησαν με τη βοήθειά τους στην προετοιμασία εντάσσοντάς τον στην προολυμπιακή ομάδα, ενώ μπήκε και στην αστυνομία, θέση που θα αναλάβει μετά το τέλος της καριέρας του, αφού τώρα πληρώνεται κανονικά από την ομοσπονδία του.

 Ο Τασιάδης αγωνίζεται με τα Γερμανία, γιατί απλά κανείς μέχρι σήμερα από τη χώρα μας, δεν ενδιαφέρθηκε για την... ύπαρξή του και δεν ασχολήθηκε μαζί του. Μάλιστα όταν ερωτήθηκε από Γερμανούς δημοσιογράφους, αν στην περίπτωση που θα πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς, θα κρατά στα χέρια του και τις δύο σημαίες (και αυτή της Ελλάδας), απάντησε ξεκάθαρα "όχι". Όπως έχει δηλώσει, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη χώρα μας, αφού πλέον νιώθει "σπίτι" του τη Γερμανία, τη χώρα που θεωρεί ότι τον πρόσεξε και εκτίμησε τις δυνατότητές του και το πάθος που είχε από μικρή ηλικία για το νερό. newsit.gr

ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΕΠΑΝΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ...


----------------------------- 

53 σχόλια

  1. Στο Αθγσβθργ γεννηθηκε και λιγο νωριτερα δηλωσε πωε αισθανεται Γερμανος και δεν θελει καμια σχεση με την Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλακας ειναι να μεινει στο μπουρδελο γρεεσ
    ασε που μπορει να φαει αποκλεισμο αν πει κατι που δεν αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τασιάδη!!!! Μιας και ασχολείσαι με αθλητισμό, μάθε πως ο Κωστής Τσικλητήρας ολυμπιονίκης στη άλμα εις μήκος άνευ φόρας στην Στοκχόλμη το 1912, πέθανε πολεμώντας για την Ελλάδα το 1913, ενώ θα μπορούσε να αποφύγει την στράτευση λόγω ολυμπιακού μεταλείου. Αυτή είναι η ελληνική ψυχή και όχι το "συμφέρον". Επί τη ευκαιρία ξέρεις πόσα Ελληνόπουλα έχουν αδικηθει (όχι από την Ελλάδα γιατί η Ελλάδα είναι ιδέα και η ιδέα δεν αδικεί), αλλά από τους γραικύλους που την καταδυναστεύουν;;;;;; εκατομμύρια!!! οπότε η "δικαιολογία" που προβάλλεις (ότι δεν σε πρόσεξαν κλπ κλπ) είναι έωλη. Εσύ απλά "έτυχε" να φέρεις ελληνικό όνομα. Αλλά τον Έλληνα δεν τον κάνει το όνομα ή κάποια ταυτότητα. Τον κάνει η ψυχή. Και συ δυστυχώς δεν έχεις!!!!!!!!!! Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΞΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Τασιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ΜΠΡΑΒΟ στον Αθλητή, αλλά γιατί τον λένε Ελληνα? ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ιδέα, είναι αίμα, είναι ψυχή, είναι καρτερία, στα τόσα δεινά που μας κληροδότησαν οι Γερμανοί. Μπράβο σου παιδί μου για το μετάλιο σου, αλλά τουλάχιστον μη βάζεις το όνομα της Ελλάδας μας στο στόμα σου. Μείνε στην επιτυχία σου και στην χώρα σου. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι καναν καποτε και οι Τουρκοι τουσ Γενιτσαρους ειαι Λεβεντης κρατα το μεταλιο σου και χαρισε το στον αξιο Πατερα σου που γεννησε ΕνανΓερμανο.ΚΡΙΜΑ σε σενα.ΔΩΣΕ το αργυρο στην Φραου ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εστειλα σχολιο πουντο γιατι δεν το δημοσιευται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φενετε οτι εισι Χρυση Αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι άραγε αποκαλείται "μισθοφορος" ο εν λόγω αθλητής? Απλά γιατι αγωνιζεται με τα χρώματα της Γερμανιας? Στην περίπτωση αυτή θα χαρακτηρίζονταν άραγε συλλήβδην ως "μισθοφόροι" και όσοι μη Έλληνες αγωνιζονται με τα Ελληνικά χρώματα? Όλοι δηλαδή αυτοί από την πρώην ΕΣΣΔ που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται με τα Ελληνικά χρώματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσφατα διαβασα για τον συγκεκριμενο αθλητη,ο οποιος ειπε οτι εχει υπαρξει ενδιαφερον απο ελληνικης πλευρας αλλα ο ιδιος εκρινε πιο συμφερον να αρνηθει..Επισης ειπε πως "ειναι ζητημα αν εχει επισκεφτει την Ελλαδα δυο τρεις φορες την τελευταια δεκαετια".Με δυο λογια εδωσε στους γερμανους να καταλαβουν πως ουδεμια σχεση θελει να εχει με την Ελλαδα και πως Πατριδα του θεωρει την Γερμανια.Ως εκ τουτου,βεβαια και δεν εχει καμια δουλεια να σηκωσει την Ελληνικη Σημαια,απο που κι ως που??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι τιμη να εισαι τωρα χρυσαυγιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TASSIADIS KAI OXI ΤΑΣΣΙΑΔΗΣ! ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ...ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ! ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ "ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑΣΙΑΔΗ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ...ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΒΡΙΖΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΟΝ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην τα μπερδευουμε . Ελληνας γεννιεσαι , δεν γινεσαι ποτε.

    Η Ελλαδα μας παραδωθηκε ως εθνικο κρατος απο τους προγονους μας (ο πληθυσμος της αποτελειται απο 100% Ελληνες το γενος πολιτες και ετσι θα παραμεινει για παντα) .

    Ο Τασσιδης ειναι μαλακας . Γιατι ΔΕΝ ειναι η Γερμανια που τον φροντισε και εγινε Αθλητης ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ.

    μπιλυ

    Η ΕΣΣΔ , Ηπα ,τουρκια κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ αλλα αποτελουνται απο πολιτες ετεροκλητης καταγωγης που ΓΙΝΟΝΤΑΙ πχ τουρκοι, σοβιετικοι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re seis min Biazeste--TAPEINWMENOS ,KSENOS STIN GERMANIA O MIKROS,KAI ME OLA AUTA POU GEINWNTE STIN PATRIDA TA OIKONOMIKA DHLADI, TI NA PEI ?
    DREPOTAN KAI FOBOTAN TOUS OUNNOUS NA PEI OTI AGAPAEI PIO POLI TIN ELLADA APO TIN GERMANIA....
    PREPEI NA KSERETE OTI POLLOI ELLHNES EDW,LOGW NTROPHS? LOGW TAPEINWSHS PAIRNOUN APOSTASEIS APO TIN PATRIDA.....A RE ATIMOI SESHMASMENOI POLITIKANTHDES KATASTREPSATE OXI MONON TIN OIKONOMIA ALA KAI OLOKLHRO TO ELLHNIKO E8NOS:....
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλοι απο εσας βριζετε το παιδι !Οι ευθυνες ανηκουν στους γαμημενους πολιτικους που δεκαετιες τωρα διωχνουν απο την Ελλαδα τον "ανθο"της!!Και σας ρωταω αν καποιος η καποια εχει σπουδασει αεροναυπηγος,η σχεδιαστης αυτοκινητων,η πυρηνικος φυσικος,η ναυπηγος,η ψυχολογος με δυο μεταπτυχιακα(συγγενης μου ειναι και την μονη δουλεια που βρηκε ηταν τετραωρο σε Σ/Μ με 16 ευρω την ημερα) η ειναι αθλητης επιδοσεων,η ειναι οδηγος μονοθεσιου,η...η...η...Που στο διαολο να βρει δουλεια συμφωνα με τα προσοντα του;;;Ποιος ειναι αυτος που θα εκτιμησει το ταλεντο του και θα του δωσει ευκαιριες;;; Ο σαμαρας , ο τουρκογλου,η ο τζεφρυ;;;;Η τα λαμογια που εχουν διορισει σε ολες τις θεσεις κλειδια; που αν δεν τους λαδωσεις δεν μπορεις να ανοιξεις ουτε ψιλικατζιδικο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Tasiadis το να είσαι Έλληνας θέλει ψυχή και τόλμη. Δεν φταίτε εσείς..το περιβάλλον σας φταίει που δεν έχετε συνείδηση. Δεν είναι κακό αγαπητέ αλλά αφήστε μας στην ησυχία μας με τα καλά μας και τα κακά μας..ούτως η άλλως και εδώ να συνεχίζατε, σε οποιονδήποτε άλλον τομέα, θα πατάγατε επί πτωμάτων για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους πολίτες οπότε είναι μεγάλη μας τύχη που έχουμε έναν λιγότερο συμφεροντολόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AFOY DEN AISTANETE ELLHNAS O TYPOS KAI NA GENIOTAN STHN ELLADA TXA TON ETROGE H ANERGIA H LAMOGIA KAI H GRAFIOKRATIA TO KRATOS DEN PROSFEREI TIPOTA STOYS NEOYS MONO TOYS EKMETALEYETAI KAI TOYS KATASTREFEI MAZHSOY TASIADH KAI ASTA TA LAMOGIA NA LENE KALA TOYS EKSIGITXHKES'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να τον κάνετε βρε τον Τασιάδη, έχετε εδώ τον Γεωργιανό Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί, σόρρυ Ηλία Ηλιάδη εκ Γεωργίας, που έβγαλε το Ελλάντα από την ντροπή.
    Καλά έκανε το παιδί, όπου βολεύτηκε έδωσε τον αγώνα του και πήρε μετάλλιο! Και τα παιδιά που βγαίνουν στη Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Αυστραλία να δουλέψουν ως μισθοφόροι (λέτε να δουλεύουν για τη δόξα;), παίρνουν το δικό τους μετάλλιο και λίγο τους ενδιαφέρει η γνώμη αυτών που έμειναν πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eχει δικιο ,αλλα μιλας ετσι για την πατριδα σου ρε γαμημενε? ,της χρωσταμε πολλα σε αυτην και σε αυτους που που πολεμησαν οπως οι προγονοι σου και πρεπει να την βοηθησουμε τωρα περισσοτερο απο ποτε οχι να την υποβαθμιζουμε .Αμα σε ποναει οτι εισαι Ελληνας να αλλαξεις ονομα ,ουτε εσυ προσφερεις τιποτα με αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.facebook.com/sideris.tasiadis

    πειτε του τα απο την καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!...ΑΧ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ... ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο καθενας κανει τις επιλογες του, σημαια , θρησκεια, οικογενεια. Ευχαριστω τον θεο που ζω στην χωρα του φωτος και γεννηθηκα απο ελληνες.
    Επιλογη του αθλητη να ζει εκει , κατω απο την σημαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγω μολις το διαβασα το αρθρο μου επεσαν τα αυτια.Συγγνωμη αλλα και εγω δεν μενω ελλαδα,δεν γεννηθηκα καν ελλαδα και ειμαι και απο μεικτο γαμο.Αλλα παντα την υπερασπιζομαι και λεω τα καλυτερα.

    Ο κομπλεξικος αυτος τυπος απλως δεν μπορει να αποδεχτει οτι ειναι ακομα ενας μεταναστης οπως χιλιαδες αλλοι ελληνες.Δεν πειραζει παντως αμα αυτος δεν μας θελει 1 εμεις δεν τον θελουμε 10 και οταν θα ξεπερασουμε την κριση αυτος να παει για μπανιο στο δουναβη.Παντα θα υπαρχουν ανθρωποι α' και β΄ κατηγοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλα τα ειπε το παιδι δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να σηκωσει την ελληνικη σημαια αφου ειναι μεγαλωμενος στην γερμανια,με γερμανικη παιδεια.αλλα βεβαια παντα οτι σας συμφερει λετε αν ειναι ετσι τοτε ο ηλιαδης να σηκωσει την γεωργιανη ο πυρο δημα την αλβανικη και ουτω καθεξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τασσιάδη, εἶχες εὐκαιρία νὰ πῆς καλὴ κουβέντα γιὰ τὴν κατασυκοφαντημένη πατρίδα μας...τώρα βάλε τὸ μπιχλιμπίδι στὸν κῶλον σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ταπεινή μου, γνώμη, είναι πως η ευθύνη βαραίνει η λεγόμενη "γενιά του Πολυτεχνείου". Κακώς επιτίθεστε μερικοί στον αθλητή.
    Πρέπει να κοιτάξουμε -επιτέλους- στο καθρέφτη, τον εαυτό μας. Αρκετά με τις "εύκολες" απαντήσεις που αναρτώνται στα διάφορα blog.
    Με τιμή, Κωνσταντίνος/Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?? ΚΟΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΩς ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΦΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΝΟΣ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΓΚΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ... ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ???

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΑΣ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΩς Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΕΑ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ... ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. AFHSTE RE YSHXO TO PAIDI...EFYGE APO TO [neoelliniko] MPOURDELO KAI GLITOSE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΓΚΑΥΟΓΚΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!



    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΙΑ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ!!! ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΟΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΜΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΧΡΕΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΠΕΤΕΣ!!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΙ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ" ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φασισταρια ειμαστε και γουσταρουμε, και αν ειμασταν εμεις πανω οι αξιοι θα ειχαν την ευκαιρια να γυρισουν και να αξιοποιηθουν.

    Μπραβο στον αθλητη, εκανε την σωστη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν συμφωνω με τον Τασσιαδη. ¨ομως τον κατανοώ, όπως και χιλιάδες άλλους που απογοητευμένοι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ωα παρουν τον δρομο της ξενιτιας. Το πολιτικο κατεστημένο έχει κάνει την χωρα να τρωει τα παιδια της, ενω μολις Έλληνες βγαινουν στο εξωτερικο μεγαλουργουν...αυτο πρεπει επιτελεους να μας προβληματισει σοβαρα! Ποιόν να πρωτοπεις, Βαγγελη Παπαθανασιου, Νανόπουλο και, και, και.Τοω συγχωρώ λογω νεαρου ηλικίας και δεν νομίζω οτι ο εφιάλτης και ο προδοτης ειναι αυτος, αλλα καποιοι άλλοι που καθονται σε ψηλές καρεκλες και στην Ηρωδου Αττικου....με αυτους πρεπει να λογαριαστουμε....
    μην ξεχναμε και τον προδοτη Πυρρο Δημα. Τον καναμε ήρωα, τον σώσαμε απο τους Αλβανους και αυτος πηγε να σωσει το ΠΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι συμπλεγματικοι ανθελληνες αναρχοαριστεροι ειναι διασκεδαστικοι οταν το παιζουν Ελληνες που δικαιολογουν τον γενιτσαρο για την αποφαση του.Ο προεδρος της ΕΟΚΚ του εκανε προταση να φορεσει την γαλανολευκη πριν την ολυμπιαδα του πεκινου και αυτος αρνηθηκε,μαλιστα ειχε προετοιμαστει στης εγκαταστασεις του καγιακ στον Ελληνικο.Απο εκει και περα η ΕΛΛΑΔΑ ειναι ΙΔΕΑ δεν ειναι ποδοσφαιρικος συλλογος που θα διαπραγματευθεις την ενταξη σου σ αυτη βαση οικονομικων ανταλαγματων.Καλυτερα που φορεσε την φανελα των ουνων δεν του αξιζει να φερει τον τιτλο ΤΙΜΗΣ του ΕΛΛΗΝ.Ακομη οσοι απο εσας θελετε πολλα λεφτα και γκρινιαζετε εναντιον της Ελλαδος το αεροδρομιο ειναι ανοιχτο και να πατε οπου θελετε οπου σας δωσουν πολλα λεφτα.Ανεργος ελαιοχρωματιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. EΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ....ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑς ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕς ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ...ΑΝΤΕ ΜΑΓΚΕς ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΟΤΙ Ο ΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ
    ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ/ΤΟΥ...

    ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΝΕΓΡΟΛΑΓΝΟΥΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ/ΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ"ΕΥΡΩΠΗ" ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΓΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΛΕΙΟ;;;;;

    ΒΛΕΠΕ: ΝΕΡΙ ΜΑΝΤΕΙ ΝΙΑΝΓΚΟΥΑΡΑ, ΚΑΧΙΑΣΒΛΙ, ΖΒΙΑΝΤΑΟΥΡΙ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘ' ΕΞΗΣ...

    ΕΛΕΟΣ!!!!!

    ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;;;

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν καταλαβαινω γιατι τον βριζετε.Αν η μανα που σε γεννησε σε πεταξε στον δρομο και σε μαζεψε καποιος και σου εδωσε την δυνατοτητα να αναπτυχθεις,ποιον θα θεωρεις γονιο σου?Ποσοι Ελληνες εχουν γινει μια για παντα Αμερικανοι,Αυστραλοι?Ο νεαρος αθλητης σαν πιστος Ελληνας δινει πισω αυτο που του δωσανε.Τιμαει αυτους που τον τιμησανε.Κι εμεις εχουμε στην Ελλαδα αθλητες που ηρθαν απο αλλου,αλλα τιμουν την Ελλαδα και αγωνιζονται γι αυτην και αυτο μας χαροποιει.Πρεπει κι εμεις να τον τιμουμε και οταν θα ερθει στην Ελλαδα να τον περιμενουνε σαν πατριωτη,δικο μας παιδι και να τον στεφανωσουμε με ελαια.Γιατι ειμαστε Ελληνες περηφανοι για τα παιδια μας.Γιατι οι Ελληνες μαθαμε πως οπου ζεις εκει πατρις.Εμεις τους πεταμε κι οταν τα καταφερουν καπου αλλου,φωναζουμε προδοσια?ΕΜΕΙΣ τον προδοσαμε,οχι εκεινος εμας.Συγχαρητηρια να φωναζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. και 1000 μετάλια να κερδίσεις την ανθρωπια δεν την κερδίζεις. Είσαι πλέον γερμανός και ως γερμανός δεν εχεις ανθρωπια μεσα σου. είσαι ένα ψυχρό και άβουλο ρομπότ. την Ελλάδα να μη την ξαναπιάσεις στο στόμα σου κατάπτυστε γερμανέ γιατί δεν γνωρίζεις τα δεινα που έφερε η νεα σου πατρίδα στην Ελλάδα. Ραους και τράβα κανα κουπί μεχρι να δωσεις και χρυσο στη "χωρα" σου που τόσο πολύ αγαπας. Ξέρεις στη Γερμανία αρεσει πολύ ο χρυσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. (((((((( 1/8/12 11:52 μμ Απάντηση... Καλα τα ειπε το παιδι δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε να σηκωσει την ελληνικη σημαια αφου ειναι μεγαλωμενος στην γερμανια,με γερμανικη παιδεια.αλλα βεβαια παντα οτι σας συμφερει λετε αν ειναι ετσι τοτε ο ηλιαδης να σηκωσει την γεωργιανη ο πυρο δημα την αλβανικη και ουτω καθεξης.)))))

    ----------------------------------------------------

    SYFONO APOLYTA ME TO PARAPANO SXOLIO... H ELLHNIKH SYNHDHSH TON PERISOTERON APO ESAS EDO MESA EINAI SAN LASTHXO... OTI SAS SYMFERH...!!! KOPSTE TIS @@@@@RIES KAI PHGENETE NA PSHFHSETE ALLH MIA FORA TOUS KLEFTES / PRODOTES POU KATASTREFOUNE THN PATRIDA MAS... SAS AFHSA PATRIDA PERIFANH TO 75 POU EFHGA, XORIS FRANGO XREOS, KAI THN KATANTHSATE AFRIKANIKH BANANIA... AFHSTE TO PAIDH YSHXO. H EPILOGH EINAI DIKH TOU.....!

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εάν αναλογιστούμε και τα τελευταία κρούσματα ντόπινγκ, εγώ απλά θα έλεγα: Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν δίδαξαν προφανώς οι γονείς τον νεαρό ότι : 1) για να έχει αυτός ελευθερία λόγου σήμερα , η Ελλάδα δίδαξε σε όλον τον δυτικό κόσμο την έννοια της Δημοκρατίας , 2) για να είναι σε θέση αυτός σήμερα να αγωνισθεί , η Ελλάδα γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες , 3) για να λέει αυτός σήμερα ότι είναι δήθεν πολιτισμένος νέος , η Ελλάδα έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλες τις "ανεπτυγμένες" χώρες , συμπεριλαμβανομένης & αυτής που τον μεγάλωσε , της οποίας σπουδαίοι φιλόσοφοι διδάχθηκαν από τους αρχαίους ΄Ελληνες φιλοσόφους Σωκράτη , Πλάτωνα κλπ. Σαφώς & δεν ήταν υποχρεωμένος να σηκώσει την Ελληνική σημαία , εφ΄ όσον εκπροσωπούσε ένα ξένο κράτος , αλλά η εγκεφαλική ανεπάρκειά του , η ελλειπής κοινωνική μόρφωσή του & η παντελής έλλειψη παιδείας , δεν επέτρεψαν σ΄ αυτόν τον ανάγωγο & θρασύτατο νέο , να φερθεί με σεβασμό σε μια Ιστορική Ελλάδα & σε έναν αξιοθαύμαστο Λαό . Τιμή προσέφερε στην Ελλάδα που δεν άγγιξε καν το Ιερό Σύμβολό μας , διότι Αυτό μόνον ΄Ελληνες δικαιούνται να κρατούν , όχι βάρβαροι ! Η Πατρίδα μας σήμερα διανύει μία κάκιστη φάση , για την οποία ευθύνονται οι προδότες πολιτικάντηδες που την κυβέρνησαν & την κυβερνούν . Κι εγώ είμαι πολύ θυμωμένος με την ταπείνωση , τον εξευτελισμό , την εξαθλίωση που δεχόμαστε όλοι οι ΄Ελληνες , εξαιτίας των απατεώνων πολιτικών που μας κατάντησαν επαίτες . Δεν διανοήθηκα όμως ποτέ να λοιδωρήσω & να ταπεινώσω την Πατρίδα μου & τον αδελφό μου λαό . Ο νεαρός γερμανο-γενίτσαρος , τον οποίον κάθε άλλο παρά πνεύμα Αθλητισμού & Ολυμπισμού διέπει , βολεύτηκε σε μια χώρα της επιλογής του & φρόντισε να γλείψει κανονικότατα τ΄ αφεντικά του με τις δηλώσεις του , προκειμένου να εξασφαλίσει μία θεσούλα στην αστυνομία . Εύγε στον ίδιο για τις "αρετές" που τον διακρίνουν & εύγε και στους γονείς που τον ανέθρεψαν . Παραπονέθηκε ο άθλιος ότι ουδείς από την Ελλάδα τον συνεχάρη για τις επιτυχίες του . Μα οι ΄Ελληνες επευφημούν & συγχαίρουν μόνον εκείνους που αγωνίζονται με τα χρώματα της Πατρίδας μας & όχι τους ξένους , όπως ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται . Θα ήθελα να στείλω το εξής μήνυμα σ΄ αυτόν τον αθλητή που θεώρησε ότι μας ντρόπιασε ο γελοίος , ενώ η ντροπή γύρισε πάνω του & εξέθεσε τον εαυτό του : Νεαρέ , μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου την Ελλάδα , γιατί μαγαρίζεις το μεγαλείο της , να αλλάξεις το όνομά σου , γιατί δεν σου αξίζει , μην πατήσεις τα Ιερά Ελληνικά Χώματα , ούτε ως επισκέπτης ολίγων ωρών , γιατί έχεις καταχωρηθεί στην λίστα των ανεπιθύμητων . ΄Οσο για την πικρία σου ανόητε ότι η Ελλάδα δεν προσέφερε τίποτε σε εσένα & την οικογένειά σου , σε ερωτώ : εσύ τί έκανες για την Ελλάδα ; Ούτε την στρατιωτική σου θητεία δεν υπηρέτησες , βιάστηκες να αλλάξεις υπηκοότητα & να την αποφύγεις . Η οικογένειά σου τί έκανε για την Ελλάδα ; Ξέρεις πόσοι ΄Ελληνες μετανάστευσαν & προσέφεραν δωρεές στην χώρα που τους γέννησε ; Μείνε λοιπόν στην χώρα που σε μεγάλωσε , που δεν σου έμαθε αρχές , αξίες και ιδανικά . Να χαίρεσαι το μετάλλιό σου , δεν θα σου πω να το βάλεις εκεί που ξέρεις , αλλά θα σε συμβουλεύσω να το παραδώσεις γονατιστός στην μέρκελ για να εξασφαλίσεις αυτήν την θεσούλα που τόσο επιθυμείς . ΄Οσο για εμάς τους ΄Ελληνες μην ανησυχείς , θα τα καταφέρουμε & θα ξεπεράσουμε την κρίση , όπως μας ευχήθηκες . Εξ άλλου η Ιστορία έχει αποδείξει ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γερμανο-γενίτσαρε αθλητή , θα σου πω μια σύντομη ιστοριούλα : Στις 20.4.1946 ο ΄Ελληνας από την Πάφο της Κύπρου αθλητής Στέλιος Κυριακίδης , ο οποίος ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής του Μαραθωνίου της Βοστώνης , όταν ερωτήθη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τρούμαν , τί ήθελε να του προσφέρει για την μεγάλη επιτυχία του , απάντησε : " Για τον εαυτό μου δεν θέλω τίποτε . Για τον Ελληνικό Λαό θέλω βοήθεια που λιμοκτονεί " . Διδάξου λοιπόν , ανάγωγε , ότι ένας αγνός αθλητής αγωνίζεται για μια μεγάλη ιδέα και όχι για μια θεσούλα στην αστυνομία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το σχόλιό μου απευθύνεται στους ανθέλληνες - μισέλληνες χρήστες που δικαιολογούν την ανάγωγη και απρεπέστατη συμπεριφορά του γερμανού αθλητή . Πριν από τους Ο.Α. του Πεκίνου το 2008 , η Ε.Ο.Ε. συναντήθηκε μαζί του και του ζήτησε να ενταχθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα . Αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά και δήλωσε ρητά ότι αισθάνεται γερμανός ! Σαν γερμανός λοιπόν απαξίωσε την Ιστορική Ελλάδα , τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό και τους παππούδες του , που θέλω να πιστεύω ότι πολέμησαν τους βασανιστές - εκτελεστές γερμανούς . Δεν ευθύνεται η Ελλάδα , για το ότι αυτός και η οικογένειά του επέλεξαν την φυγή . ΄Ενα θρασύτατο κ.λόπαιδο είναι και ευτυχώς που δεν είναι ΄Ελληνας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμε 2/8/12 11.35 πμ , δεν χρειάζεται να ορκισθείς για να μας πείσεις ότι δεν είσαι ανθέλληνας ! Τα "νεοελληνικά φασισταριά" που αναφέρεις ψευτο-μάγκα μου , κρατούν Θερμοπύλες και αγωνίζονται για μεγάλες ιδέες , αξίες και ιδανικά ! Μιλάς για λαμόγια και αναφέρεσαι στο χ΄σιμο της Πατρίδας ! Βρε ανεγκέφαλε , έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πο΄τσα ! ΄Αλλο Πατρίδα κι άλλο απατεώνες , κλέφτες , προδότες πολιτικοί ! ΄Οσο για τους ιθαγενείς και τους φίλους σου ουγκαούγκς , ετοιμάσου να τους ακολουθήσεις στο πακιστάν , αφγανιστάν , τουρκιστάν , ουγκάντα και στου διαόλου την μάννα που θα πάνε όλοι τους ωσονούπω ! Η Ελλάδα είναι για τους ΄Ελληνες και εσύ "φίλτατε" δεν χωράς εδώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Με τα Ελληνικά χρώματα , αγωνίζονται στην Ελλάδα πολλοί αθλητές , όπως ο Δήμας , ο Καχιασβίλλι , Ο Ηλιάδης , που προέρχονται από άλλες χώρες . Ουδέποτε αυτά τα παιδιά ύψωσαν τις σημαίες των χωρών τους , εκτός από την Ελληνική , αλλά ουδέποτε απαξίωσαν την γενέτειρά τους με προσβλητικές δηλώσεις , όπως έκανε ο γερμανο-γενίτσαρος αθλητής , τον οποίον ούτε παιδεία , ούτε ευγένεια , ούτε σεβασμός , ούτε πνεύμα αθλητή τον διακρίνει . Νεαρέ τσογλανάκο τασιάδη , βάλε το μετάλλιο που πήρες στον κ΄λο , γιατί μάλλον η σούφρα σου έχει ξεχειλώσει από τα πολλά "κοκτέϊλ" που σε πότισαν οι "συμπατριώτες" σου και πιθανόν θα χρειαστεί να υποβληθείς σε επέμβαση για αλλαγή φύλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΗ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Paidia, o sideris den genithike stin germania kai oute megalose stin germania. Me 10 xronon irthe stin germania, arage den apekteise tin germaniki paidia ektos an oi gonies tou itan germanoi pou den einai germanoi, ellines einai ;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΠΑΝΙΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ;ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟΥΡΙΑ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΖΗΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΙΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΑ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η BMW!Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ορθές οι παρατηρήσεις κατά τη γνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μισθοφόρος, τα λοιπά περί διάλυσης ελληνικού κράτους και φασισταριών είναι αστεία αλλά είναι γνωστόν ότι η λαλακία στην ελλάδα είναι και επάγγελμα. αν ψάξει κανείς πολύ ίσως να πάρει και επίδομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εκατομυρια Ελληνες αναγκαστηκαν να μεταναστευσουν σε ξενες χωρες. Εγω γεννηθηκα στο Λονδινο απο Ελληνοκυπριους γονεις, και παρολο που πηρα Αγγλικη παιδεια ειμαι περηφανος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ. Ποτε δεν θα απαρνηθω την καταγωγη μου. Ντροπη του κομπλεξικου, και ντροπη στους γονεις του που του εδωσαν αυτη τη διαπαιδαγωγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΥΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ...Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΖΩΑ ΕΤΣΙ? ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΒΓΙΚΕ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? Ε ΒΡΕ ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!! Α ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΜΕΣΟ ΤΟΥ PC ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΙΣΧΡΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.