Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...!!! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ...!!!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...! ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΚΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ....

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!


ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΚΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ... Ή ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΕΔΑΦΗ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ...



ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΙΝΗ... 


ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ"! (ΣΤΟΧΟΣ)

-----------------------------------------


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 σχόλια

  1. SKOULIKIAAAAAAAAAAAAAAAA PRODOTES H MERES PLISIAZOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΧΟΣ, ΜΗ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ» ΚΛΠ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ). ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 6 ΜΗΝΕΣ Σ.ΘΗΤΕΙΑ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ κεμαλ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η 98 ΑΔΤΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους μυτιληνιους δεν ισχυει αυτο.απλα οι τοπικοι αρχοντες τα εχουν κανει πλακακια με το χρημα οποιου εθνους κι αν ειναι αυτο απλα εμεις δεν μιλαμε...εγω προσωπικα σαν ελληνας δεν περασα ουτε απο εξω απο την εκθεση αλλα με μεγαλη μου θλιψη ειδα αρκετους συμπολιτες μου να κανουν την βολτα μες στην εκθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΗΛΙΝΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ..??? ΞΕΣΚΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΙΝΓΚ???? ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ...ΕΙΝΕ ???.....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΡΡΡΡΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΤΙΤΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AIΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΘΗΝΟΝΤΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΗΚΟΙ(ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΒΟΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΚΑΙΟΣΙΝΗ ΜΑΣΟΥΝΟΥΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΑΙ ΤΕΤΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩ ΔΙΕΛΙΣΕ ΤΑ ΜΑΣΟΥΝΟΥΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρεμάλα στους προδότες τοπικούς παράγοντες που επέτρεψαν την βεβήλωση των ιερών Ελληνικών εδαφών ! Βρε άχρηστοι , ανίκανοι , μισέλληνες , λειψαρχίδηδες , προσκυνημένοι της κοινωνίας της Μυτιλήνης , οι ήρωες πρόγονοί μας θυσίασαν την ζωή τους για να αποτινάξουν τον τουρικό ζυγό , κι εσείς στολίσατε πρώτη μούρη τον σφαγέα του Ελληνισμού ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.