Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ" ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ...

ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΤΔΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ... ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ...

ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΤΔΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ... ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...;;;

defencenet.gr._ Δεν ήταν τελικά μέλη της Χρυσής Αυγής οι 6 Έλληνες που επιτέθηκαν στους Αιγύπτιους αλιεργάτες στο Πέραμα. Οι 6 Έλληνες 5 άνδρες και μια γυναίκα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οδηγήθηκαν στις 11.30 το πρωί στην Εισαγγελία Πειραιά και αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης.

Πάντως κανένας από τους συλληφθέντες δεν είχε μπλουζάκι της Χ.Α όπως κατήγγειλε το ένα από τα θύματα της επίθεσης.. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύοντας την γνωστή του ευαισθησία για το θέμα των επιθέσεων σε αλλοδαπούς είχε εκδώσει ανακοίνωση που στοχοποιούσε την Χρυσή Αυγή επειδή
ένας από τους μάρτυρες θύματα της επίθεσης είχε καταγγείλει ότι ένας από τους δράστες φορούσε μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Νέα ρατσιστική και φασιστική επίθεση εξαπέλυσαν οι ομάδες της Χρυσής Αυγής σε βάρος Αιγυπτίων μεταναστών στο Πέραμα και σε βάρος εκλογικού περίπτερου του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή. Η ασυλία των φασιστικών συμμοριών, που έχουν ως μόνιμο στόχο τους μετανάστες και την αριστερά, πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Η παραδειγματική τους τιμωρία από την έννομη τάξη και η πολιτική απομόνωση τους, αποτελεί μια πρώτη απάντηση μιας κοινωνίας που παράγει αντισώματα σε κάθε είδους ρατσιστική και φασιστική βία. Όσοι επενδύουν πολιτικά στο φόβο και στον τρόμο της κοινωνίας, πρέπει να καταλάβουν, ότι είναι συνυπεύθυνοι για την άνοδο του φασισμού. Ο ρατσισμός και ο φασισμός είναι ιδεολογία και δεν λύνει κοινωνικά προβλήματα. Αντίθετα τα περιπλέκει και τα παροξύνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη φασιστική βία των συμμοριών της Χρυσής Αυγής και εκφράζει την αλληλεγγύη του στα θύματα της».

Οι συγγενείς των θυμάτων της καθημερινής βίας από τους αλλοδαπούς δράστες ακόμα περιμένουν μία αντίστοιχη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

-----------------------------------------------


5 σχόλια

  1. TΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως πρέπει να φάει και μια μήνυση τώρα ο Αιγύπτιος που "είδε" το μπλουζάκι της Χρ.Αυγής;
    Που το είδε στον ύπνο του;!

    Ας ζητήσουν τώρα από τη Χρ.αυγή αποζημίωση από τον αιγύπτιο για να μάθει να προσέχει τι λέει ότι βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρακτηριστικό επίπεδο συζήτησης σε μπλογκς οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ:

    o Omadeon στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε:
    13/06/2012 at 22:58
    Αντε και γαμήσου από δω χάμου που “πρέπει και να πάρω θέση”…
    Είσαι και ΠΟΛΥ μουνόπανο να χαρακτηρίσεις ΕΣΥ, το νεο-φιλελεύθερο τσουτσέκι αυτό εδώ το μπλογκ.

    ΔΕ σου φτάνουν όλα τα κανάλια και οι τόνοι προπαγάνδας που προωθούν τις άρρωστες μνημονιακές “απόψεις” σου? Σιγανό ποταμάκι, άη σιχτίρ κι από μένα λοιπόν. Στα μπλογκ ΔΕΝ περνάνε τέτοια κόλπα.

    Απάντηση
    o Ο Αιρετικός στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε:
    13/06/2012 at 23:03
    Σαμαρικέ προπαγανδιστούλη της πορδής, σου απάντησα ήδη. Μην ελπίζεις ότι θα έχεις την τελευταία λέξη. Πάρε τον πούλο μαλάκα. Τους σαμαρικούς εκβιασμούς να τους αφήσεις στην άκρη – ούτε ο Σόιμπλε δεν τολμά πια να τους ξεστομίσει. Τράβα λοιπόν καλύτερα να κλαφτείς για τους θολοκουλτουριάρηδες συριζαίους που προπηλακίζουν κακόμοιρους μνημονιακούς. Τράβα στο antinews, στο olympia.gr… Σου ταιριάζουν πιο πολύ αυτοί οι χώροι. Και δεν απάντησες για τις συνεργασίες της παράταξής σου με τη Χρυσή Αυγή. Καλά ρε, είστε τόσο ξεφτίλες εκεί στη ΝΔ ώστε συνεργάζεστε ανοιχτά ακόμα και με τους Ναζί; Παλιά τουλάχιστον γαμώ το ξεσταύρι μου το κάνατε στη ζούλα μη σας πάρει κανείς χαμπάρι. Τόσο απελπισμένοι είστε ρε άχρηστοι γαμώ τα κουμπαράκια σας και τα “ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”; Άντε μου στο διάολο γελοίε.

    ΥΓ. Τα ξεχέσματα που σου ρίχνω, ελεεινέ εκβιαστή της πορδής που η ύπαρξή σου είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ των εκτρώσεων και της αντισύλληψης, τα έχω ήδη συζητήσει με τον omadeon. Και λίγα σου έχω ρίξει μαλάκα. Συμφωνούμε και οι δυο απόλυτα. Η γραμμή μας ήταν πάντα: μηδενική ανοχή στους ψεύτες, τους εκβιαστές, τους συκοφάντες και τους προπαγανδιστές (και ειδικά τους μουλωχτούς σαν κι εσένα). Ας πρόσεχες.

    Τα’θελε ο κώλος σου.

    Ο Αιρετικός στο http://omadeon.wordpress.com/2012/05/02/catastroika-etc/#comments έγραψε: ειδικά αυτό περί “Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” – κι είσαι και ηλίθιος, γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι η ΔΗΕ δεν ασχολείται με το αν κάποιοι διαφώνησαν στο ίντερνετ, αλλά με πιο σοβαρά θέματα.

    Συνοψίζοντας όλες τις βρισιές των οπαδών του Τσίπρα στο παραπάνω μπλογκ έχουμε τα εξής:

    Άει σιχτίρ κομματόσκυλο!
    Αντε και γαμήσου από δω χάμου που “πρέπει και να πάρω θέση”…
    Άντε μου στο διάολο παλιοκανάγιες,
    Γελοίε.
    δε θα δει τις βρισιές σου η μαμά σου για να σε μαλώσει. Κυρίως επειδή γαμιέται μαζί μου.
    Δικό μας τσαρδί είναι εδώ πέρα, όπως γουστάρουμε μιλάμε και ρίχνουμε και καντήλια και χριστοπαναγίες
    Ε λοιπόν, άντε στο διάολο βρωμολαμόγια.
    είσαι ένα νουδούλικο οργανάκι) κατ’εντολήν των χρηματοδοτών του για είχα το… θράσος να σε ξεχέσω
    Είσαι και ΠΟΛΥ μουνόπανο
    είσαι τελικά πολύ μαλάκας
    μαλάκα νουδούλη
    μαλακίες σου να τις πουλήσεις πουθενά αλλού
    Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν προαπαιτείται.
    οπαδέ και συνοδοιπόρε των δοσιλόγων
    Ουστ από’δω χάμου λοιπόν.
    παπαρολόγε
    πάρε τον πούλο
    πρέπει να είσαι πολύ κοροϊδάρα
    πρόθυμε συγκάτοικε των νεοναζί
    σε κάτι ανέντιμους προπαγανδιστούληδες σαν κι ελόγου σου. ρε ψωλοκοπάνα;
    ΣΙΧΑΜΕΝΟ
    στην καλύτερη θα έτρωγες μια μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση
    Τα βρισίδια στο ίντερνετ επιτρέπονται. τα βρισίδια που σου έχω ήδη ρίξει κι άμα έχω όρεξη μπορώ να σου ρίξω βρίσε κι εσύ. Στ’αρχίδια μου. Στην τελική, και να βρίσεις,
    τσουτσέκια


    Wikipedia, στο λήμμα "Ρόζα Λούξεμπουργκ"
    • «Στην αστική κοινωνία ο ρόλος της Αριστεράς είναι ο ρόλος του κόμματος αντιπολίτευσης. Σε κόμμα εξουσίας επιτρέπεται να υψωθεί μόνο πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συριζαίοι , παρακαλώ βοήθεια , τρέξτε άμεσα ! Στην σχάρα του ρείθρου , εδώ στην γειτονιά μας , υπάρχει ένα σκοτωμένο "φουκαριάρικο" ποντικάκι . Οι "φασίστες" της Χρυσής Αυγής το βασάνισαν μέχρι θανάτου ! Πώς είπατε ; Εάν είδα τους δράστες ; Ξέρετε , προσωπικά εγώ δεν τους είδα , αλλά μου είπε η κουμπάρα της ανεψιάς του εξαδέλφου της βαπτιστήρας του θείου της γειτόνισσάς μου , ότι οι δράστες ήταν μπρατσαράδες με μαύρες μπλούζες ! ΄Αρα της Χρυσής Αυγής ήταν , δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ! Παρακαλώ πάρτε τα κανάλια και ελάτε για ρεπορτάζ που θα προκαλέσει σοκ , θα κόψει την ανάσα των τηλεθεατών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο , πολύ ωραίοι διάλογοι διαμείβονται μεταξύ των οπαδών του σύριζα και των οποαδών άλλων παρατάξεων ! Κι ύστερα σου λένε ότι οι άνθρωποι του σύριζα είναι "μορφωμένοι" , έχουν "υψηλό επίπεδο", δεν χυδαιολογούν , μόνον "επιχειρηματολογούν" είναι "ευαίσθητοι ανθρωπιστές" και είναι και "δημοκράτες" . Βρε βόθροι , δεν πάτε στον διάολο να ξεβράσετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.