Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΑΝ "ΤΡΟΧΑΙΟ"...!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ... Όπως μας ενημέρωσαν πριν από λίγο οι τραυματίες αστυνομικοί ...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...

Όπως μας ενημέρωσαν πριν από λίγο οι τραυματίες αστυνομικοί είναι περισσότεροι από 10...και η λίστα θα μεγαλώσει κι άλλο με το ξημέρωμα...κι αυτό γιατί πολλοί από τους αστυνομικούς αν και τραυματίες παρέμειναν στις θέσεις τους γιατί τα επεισόδια συνεχίζονταν ακόμα σε μικρότερο βαθμό..

Σας τα μεταφέρω όπως μας τα είπε αστυνομικός που είναι ακόμα παρών στα επεισόδια...

Μην ακούτε τα παραμύθια που έχουν διαδώσει σκόπιμα κάποιοι ότι τα ξεκίνησαν χρυσαυγίτες.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τον υπαίτιο του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή ενός αστυνομικού της Διας και ενός άλλου αστυνομικού που είναι σε σοβαρή κατάσταση και ίσως οι γιατροί του κόψουν τα πόδια.

Όταν οι αθίγγανοι αντιλήφθηκαν ότι συνέλαβαν το υπαίτιο του τροχαίου που σύμφωνα με μαρτυρίες η παραβιάση του ΣΤΟΠ έγινε επίτηδες και μετά από καταδιώξη,τότε περίπου 200 με 250 άτομα πήγαν στο Α/Τ Α.Λιοσίων και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

 Όταν οι αστυνομικοί απέκρουσαν την πρώτη επίθεση και ήρθε για ενίσχυση η ομάδα ΔΕΛΤΑ..τότε έστειλαν μπροστά μικρά παιδάκια και γυναίκες για να αποσπάσουν την προσοχή και οι πιο μεγάλοι από πίσω με καραμπίνες έριχναν στο ψαχνό..Εκεί έγινε κανονικός πόλεμος,με πυροβολισμούς και εκατοντάδες πέτρες,με τους αστυνομικούς να είναι ο άμαχος πληθυσμός...καθώς οι οδηγίες που πήραν από την διοίκηση ήταν να μην απαντήσουν και να αφήσουν την κατάσταση να ηρεμήσει!!!! eglimatikotita.gr

5 σχόλια

  1. Βομβαρδίστε τους επιτέλους να πάνε στο διάολο!!!! έτσι και αλλοιώς φύρα είναι!!! Τι προσφέρουν οι βρωμιαρέοι κηφήνες στην εθνική οικονομία και σύνολο;;; Ναρκωτικά, κλοπές, φόνους και λοιπά φρούτα. Ας ξεβρωμίσουμε επιτέλους τον τόπο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρεπει να καθαρισουν οι αστυνομικοι ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ καμμια δεκαρια γυφτους . Το πολυ πολυ να χασουν τη δουλεια τους ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , και μετα να χωσουν και μια μυνηση στον Αξιωματικο φυλακης για εσκεμενη εκθεση σε κυνδυνο και αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση μετα δολου .
    (μιας και τους εδινε διαταγες ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ)

    ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!
    (μην με ρωτησετε απο ποιο κομμα ,αν σας πω απο τον σιριζα θα με πιστεψετε ??)

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΞΘΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θανατος στους κωλογυφτους!!! καλο ταξιδι βρε Νικολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.