Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ...! ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ...!!!

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΟΤΕ... ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...



ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΟΤΕ...


ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ", ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΛΑΓΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ Κ.Ο.Κ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ...

Επειδή κάποιοι θέλουν να δείξουν ότι "δεν κατάλαβαν" και άλλοι προσπαθούν να κάνουν και μαθήματα Δημοκρατίας,θα κάνουμε μία επισήμανση σχετικά με το δημοσίευμα μας,περί διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στις ΕΔ.

Ουδείς ζήτησε να διερευνηθεί ΠΟΙΟΙ ψήφισαν Χρυσή Αυγή.Αυτό που ενδιαφέρει είναι ΠΟΣΟΙ.Και όπως πολύ απλά προέκυψαν νούμερα για τους αστυνομικούς έτσι μπορούν να προκύψουν και για τους στρατιωτικούς.

Γιατί θα πείτε; Για να αναλυθούν τα αίτια που οδηγούν έναν αστυνομικό και έναν στρατιωτικό σ΄ αυτή την επιλογή.Όχι για να ...τιμωρηθεί.Αλλά για να γίνει κατανοητή η εκλογική του συμπεριφορά. Τόσο απλά.

Γιατί ειδικά για τη Χρυσή Αυγή θα πείτε κι όχι για τ΄ άλλα κόμματα.Γιατί πολύ απλά η οργάνωση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο απορρίπτει λεκτικά τον κοινοβουλευτισμό αλλά από τα πρώτα δείγματα γραφής της θα επιχειρήσει να τον εξευτελίσει.Και αυτό δεν είναι επιτρεπτό από κανέναν.Πολύ περισσότερο από τις ΕΔ.

 Και κάτι τελευταίο για όσους κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας.Η οργάνωση του κ.Μιχαλολιάκου έχει πάρει μόλις 6%.Αυτό είναι το ποσοστό της .Υπάρχει ένα 94% που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Χρυσή Αυγή. Συνεπώς το 6% δεν θα κάνει άνω κάτω με το έτσι θέλω μια ολόκληρη χώρα. Αυτά για όσους δεν καταλαβαίνουν. onalert.gr


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ... ! ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ...! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ!


-----------------------------------

6 σχόλια

  1. Πρώτα απ΄όλα η Χρυσή Αυγή δε πήρε 6 αλλά 7%.
    Δεύτερον δε διείσδυσε η Χρυσή Αυγή στις ΄Ενοπλες Δυνάμεις αλλά οι ΕΔ στη Χρυσή Αυγή, όπως κάνει μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας γιατί οι ένστολοι είναι μέρος του λαού και όχι "εκλεκτοί" των τζακιών.
    Τρίτον αναζητήστε να μάθετε γιατί αυτοί που έχουν καταληστέψει δημόσιο χρήμα, έχουν υποθάλψει εγκληματίες και θα έπρεπε να βρίσκονται φυλακή διεκδικούν τη ψήφο των Ελλήνων ή εξακολουθούν να είναι μεγαλοστελέχη "δημοκρατικών" κομμάτων.
    Σταματήστε λοιπόν να ασχολείστε με την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και παραδειγματιστείτε προσφέροντας το ήμισυ του κοινωνικού έργου της. Τα τερτίπια των "δημοκρατικών" σας διαδικασιών δεν αγγίζουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει και ένα 72% που δεν ψήφισε τσύριζα οπότε δεν θα καίγεται η Αθήνα με το έτσι θέλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai to 97% twn Ellhnwn den psifise KKE.
    OSW GIA TON SPARTAKO EPANALAMBANW GIA XILIOSTH FORA---O SPARTAKOS EITAN ELLHNAS DOULOS -SKLABOS TWN RWMAIWN,EPALEPSE KAI APEKTHSE TIN ELEu(ERIA TOU,KONTEPSE MALISTA ME TON STRATO TOU NA DIALUSEI TIN RWMAIKH AUTOKRATWRIA!!!
    H ORGANWSH SPARTAKOS STIN ELLADA,POU LEEI OTI MILAEI GIA TON STRATO STIN ELLADA AIS8ANWNTE DOULOI POU YPHRETOUN TIN PATRIDA TOUS? KAI PATRIDA MAS OLONWN TWN ELLHNWN?
    EINE KSENOI SKLABOI KAI ZHTOUN TIN ELEU8ERIA TOUS?
    EI8ELAN NA YPHRETOUN STON SKOPIANO I TON TOURKIKO STRATO?
    PWS EINE DYNATON AN8RWPOS NA AIS8ANETE SKLABOS (SPARTAKOS) OTAN YPHRETEI TIN IDIA TIN PATRIDA TOU?
    TELOS MPOREI OI ASTYNOMIKOI KAI STRATIWTIKOI NA PSIFISAN XRUSH AUGH OPWS EKANAN KAI POLLOI ALLOI ELLHNES? PIO EINE TO PROBLHMMA?
    TI EI8ELAN NA PSIFISOUME TIN TROMOKRATIA?--TON STALIN?,I TOUS POURNAROKALEIERGHTES?
    RE OUST EPANASTATES TOU KWLOU,TSIRAKIA TWN TOURKWN...
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 21/6/12 5:38 μμ

    Δεν διαβάζονται αυτά που γράφεις, ρε φίλε. Γράφε σαν άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω τα διαβασα παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν γραφει απο κατω "Βυζαντινος" αξιζει να το διαβασεις ...
    Δεν φραφει στα ξενα κατ επιλογην αλλα κατ αναγκη- ειναι Ελληνας του εξωτερικου.
    Εγω για να μπορεσω να τα διαβαζω εμαθα ξενα.

    μπιλυ

    (φυσικα ο βυζαντινος μας καλυψε 1000%)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.