Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ GAY! ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ

ΜΠΛΟΚΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ GAY ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.. ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ...


ΜΠΛΟΚΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ GAY ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.. ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



-----------------------------------

6 σχόλια

  1. BATΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ24 Ιουνίου 2012 στις 12:32 π.μ.

    Η ομοφυλοφιλία είναι μία ψυχική αρρώστια..οκ είναι άρρωστοι ,ποιος ο λόγος να κάνουν και παρέλαση;.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΗΨΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ που η κοινωνία της Θεσσαλονίκης δεν "έκαψε" αυτά τα σιχαμερά σφάλματα της φύσης , για να εξυγιανθεί ο τόπος . Βρήκαν τώρα πρόσχημα ότι δικαιώματα έχουν κι αυτοί , άρρωστοι είναι κ.λπ.- Τις άρρωστες ιδιαιτερότητες και τις ανώμαλες επιλογές σας , ρεμάλια , στα σπίτια σας ! Σκεφθήκατε ποτέ ανεγκέφαλα σκουλήκια ότι δικαιώματα έχω και εγώ , που με την μασκαρο-παρέλασή σας , αηδιάζετε το αισθητικό μου πεδίο και μου πρακολείτε εμετική διάθεση ; ΑΝΩΜΑΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που θέλετε να επιδείξετε δημόσια την ανωμαλία σας ! Πληρώσαμε και αστυνομικούς για να σας προστατεύσουν κουφάλες ! Κωλοτρυπίδες του κερατά , πισωκρότηδες , πο΄στηδες και λεσβ΄ες , ξέρετε και φωνάζετε καλυμμένοι πίσω από τους αστυνομικούς ! Βγείτε μπροστά χωρίς προστάτες ρε , να δούμε τα κοψάρχιδά σας ! ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄Ηδη έχω ετοιμάσει μήνυση , μέσω δικηγόρου μου και την υποβάλλω αρμοδίως ωσονούπω ! Τα εκτρώματα της φύσης , παρήλασαν δημοσίως ενώπιον των παιδιών μου , για τα οποία υγιή παιδιά μου επιθυμώ άλλα πρότυπα και όχι πούστ δες και λεσβ΄ες ! Θα ακολουθήσει και η υποβολή αγωγής μου , με την οποία θα αξιώνω αποζημίωση από τους διοργανωτές του ΑΙΣΧΟΥΣ , την οποία βεβαίως δεν θα καρπωθώ δι΄ εαυτόν , αλλά θα προσφέρω ως οικονομική βοήθεια σε κοινωφελή ιδρύματα ( γηροκομεία , ορφανοτροφεία κ.λπ. ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ
    ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΒΑ!!!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ Ο ΜΟΥΤΑΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!
    ΝΤΡΟΠΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο φασισμος ειναι ψυχικη αρρωστεια, τι σε νοιαζει εσενα πως την βρισκει ο καθενας? Η Ελλαδα εχει πολυ σοβαροτερα προβληματα και ειναι εγκληματικο σαν Ελληνες αντι να ενωθουμε και να πολεμησουμε μαζι να δημιουργουμε μεγαλυτερη διασπαση με το να τα βαζουμε με οσους δεν εχουν τις ιδιες προτιμησεις με εμας.

    Καντε το καθηκον σας... αλλιως το παιχνιδι ειναι χαμενο.
    Ενωμενοι νικαμε, διαιρεμενοι χανουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.