Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!! ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΖΩΑ ΒΡΗΚΕ 80ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΔΑΣΚΑΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ...!!!

Η Πάτρα πάλι στο πόδι... Ένα νέο φρικιαστικό έγκλημα που ξέρουμε όλοι καλά ότι έγινε από εισαγώμενο ζώο... Μεταφέρουμε την συγκλονιστική ...



Η Πάτρα πάλι στο πόδι... Ένα νέο φρικιαστικό έγκλημα που ξέρουμε όλοι καλά ότι έγινε από εισαγώμενο ζώο... Μεταφέρουμε την συγκλονιστική περιγραφή από το σημείο του τοπικού thebest.gr

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της (περίπου στις 10 το βράδυ) στην διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου 114 και Ζαλόγγου. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και ο ιατροδικαστής.

Η γυναίκα που είναι άνω των 80 χρόνων, ήταν συνταξιούχος δασκάλα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε κατακρεουργημένη από την κόρη της μέσα στο σπίτι τους, όταν αυτή επέστρεψε σήμερα το βράδυ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν έχει δολοφονηθεί το πρωί,αλλά δεν έχει γίνει αντιληπτή, ενώ ερευνάται το αν πρόκειται για ληστεία. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν στηθεί μπλόκα για τον εντοπισμό των δραστών.

00.27 Ληστεία δείχνουν τα ευρήματα της δολοφονίας της 80χρονης συνταξιούχου η οποία φέρεται να έχει δεχθεί πάνω από 15 μαχαιριές. Οι δράστες έχουν αναστατώσει το σπίτι ψάχνοντας να βρουν χρήματα, ενώ φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα άνοιξε μόνη την πόρτα στον δολοφόνο της καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο γνωστό της ή για εγκληματίες που είχαν βγάλει αντικλείδι και είχαν στήσει καρτέρι.

00.35 Στο πόδι βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το φοβερό έγκλημα της δολοφονίας της άτυχης δασκάλας. Επικρατεί οργή για την δράση κακοποιών στοιχείων ενώ κάποιοι υποπτεύνται ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί γεγονός που πυροδοτεί ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Με δυκολία προσπαθούν να λειάνουν τα πράγματα οι συντάκτες του ρεπορτάζ που ξέρουν και οι ίδιοι τι έχει συμβεί και ποιά είναι προέλευση των δραστών... Η σφαγή συνεχίζεται και η "Πολιτεία" ψάχνει να βρεί τον Κασιδιάρη...


www.stoxos.gr

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

1 σχόλιο

  1. Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία της συνταξιούχου δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου στις 7/6/2012:
    "Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών η ανθρωποκτονία 81χρονης ημεδαπής, η οποία είχε συμβεί πριν από δύο μήνες περίπου στην Πάτρα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν προχθές (30-8-2012) το πρωί, στην Πάτρα, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 29 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και οπλοκατοχή."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.