Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα βρείτε πολλές. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει σηκωθεί από τα πάνω και άκρα δεξιά έδρανα της Βουλής και προσεγγίζει ...


Τέτοιες φωτογραφίες δεν θα βρείτε πολλές. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει σηκωθεί από τα πάνω και άκρα δεξιά έδρανα της Βουλής και προσεγγίζει τα Υπουργικά θεωρεία για να χαιρετήσει τον Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, Υπουργό από σήμερα Εθνικής Αμύνης... (Για το πόσο θα είναι Υπουργός καλούμε άπαντες να μην πάρουν όρκο). Απ' ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Νίκος Μιχαλολιάκος σαν πρώην καταδρομέας τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Φράγκο Φραγκούλη. Άλλωστε η οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής έχει ισχυρούς δεσμούς με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο αδερφός του, Ιωάννης Μιχαλολιάκος ήταν Αντιστράτηγος και μάλιστα Β' Υπαρχηγός ΓΕΣ. όταν Α/ΓΕΣ ήταν ο Δημήτρης Γράψας.

www.stoxos.gr

--------------------------------------------


5 σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?v=4zsevlx_KGk

    Syria - a Libyan and Two Tunisian Terrorists speaking on Syrian TV

    δεσ τη λενε για τουρκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι πόσο μικροπρεπείς είναι οι κ.κ. Βουλευτές που ενοχλήθηκαν τόσο πολύ για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Ο δε κος Ανδρουλάκης ο δημοκράτης και καλός χριστιανός, υπηρέτης του συστήματος του ΠΑΣΟΚ δεν ορκίστηκε χθες με τους υπόλοιπους γιατί δεν δεχότανε την παρουσία της Χ.Α. Αλήθεια η κα Ρεπούση που έγραψε ότι δημιουργήθηκε συνωστισμός στο λιμάνιτης Σμύρνης το 1922 είναι περισσότερο πατριώτισσα και δεν ενόχλησε κανένα η παρουσία και η εκλογή της? Και όταν ορκιζόντουσαν οι μουσουλμάνοι βουλευτές σηκώθηκαν οι βολεμένοι όλοι όρθιοι. Ντροπή και κρίμα αλλά ο λαός έχει και μνήμη και κρίση και την απάντηση θα την πάρουν και πάλι στις 17 του Ιούνη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΣTOXE", αν δεν θέλεις τα σχόλιά μου, πες το καθαρά, να μην ξαναγράψω, αλλά κοψίματα και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες δεν θέλω.

    Υπάρχει και η αντίθετη άποψη, για την μαγκιά ή "μαγκιά" του Μιχαλολιάκου. Εγώ δεν λέω ότι είναι σωστή ή λάθος, αλλά οφείλουμε όλα να τα διαβάζουμε και να κρίνουμε, αν έχουμε μυαλό. Αν έχεις συνηθίσει να κατακλύζεσαι από σχόλια ανεγκεφάλων, που ξέρουν μόνο να κραυγάζουν, χωρίς να ερευνούν, αν θέλεις τέτοιους σχολιαστές μόνο, έβγα και πες το αντρίκεια. Περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έναν τέτοιον αρχηγό κράτους θέλουμε! Σαν τον Φραγκούλη, με πυγμή! όλοι οι υπόλοιποι είναι μπούληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαγκιά κλανιά και κώλος κουβαρίστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.