Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΚΗ... ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ: "ΕΔΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΙΟΡΔΑΝΗ..."

Προς Ιορδάνη Χασαπόπουλον Δημοσιογράφο MEGA. Αγαπητέ Ιορδάνη, Όπως θα έχεις ήδη πληροφορηθεί, σήμερα το πρωί ο σύντροφος Άκης συνελήφ...

Προς Ιορδάνη Χασαπόπουλον
Δημοσιογράφο MEGA.

Αγαπητέ Ιορδάνη,

Όπως θα έχεις ήδη πληροφορηθεί, σήμερα το πρωί ο σύντροφος Άκης συνελήφθη ως κατηγορούμενος για πλήθος
 κακουργημάτων.

Γνωρίζοντας οτι οι περισσότεροι σύντροφοι κάνουν την πάπια και προσποιούνται οτι “δεν τον είδαν – δεν τον ξέρουν”, ελπίζουμε οτι τουλάχιστον εσύ θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν ξεχνάμε Ιορδάνη οτι ήσουν από τους λίγους εκλεκτούς στους οποίους ο Άκης, τις εποχές της σοσιαλιστικής παντοκρατορίας του, έκανε την τιμή να καλέσει στον γάμο του στο Four Seasons του Παρισιού.

Σε θυμόμαστε να ποζάρεις όλο χαμόγελα στις αναμνηστικές φωτογραφίες, χωμένος μέσα στο εκτυφλωτιό σκούρο κοστούμι, λίγο πριν χαθείς στα σαλόνια του ξενοδοχείου και πνιγείς στις θάλασσες του φουα-γκρα και στα ποτάμια του καμπανίτη, ευγενική προσφορά του Σοσιαλισμού.

Τώρα όμως Ιορδάνη έφτασε η ώρα που θα πρέπει να αποδείξεις τη φιλία σου με τον Άκη, διότι Ιορδάνη, η φιλία στις δύσκολες στιγμές δοκιμάζεται.

Αναμένουμε από εσένα Ιορδάνη να σπεύσεις στα κρατητήρια για συμπαράσταση στον παλιό και καλό φίλο και σύντροφο Άκη.

Τώρα σε έχει ανάγκη Ιορδάνη.

Τσιγάρα, τσίχλες, καμμια αλλαξιά ρούχα, όλο και κάτι θα χρειάζεται.

Και κάποιο ώμο να ακουμπήσει.

Ας είναι αυτός ο ώμος ο δικός σου Ιορδάνη.

Ο φίλος τον φίλο εν κινδύνω γιγνώσκει.

http://amantomatimou.wordpress.com/



----------------------------------

4 σχόλια

  1. "Πιστεύω τω φίλω. Πιστόν φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκεις...." έλεγε κάποτε (πριν η "προοδευτική λαίλαπα" θεωρήσει τα αρχαία ελληνικά .... ξένη γλώσσα) το αναγνωστικόν της Α Γυμνασίου. Για να δούμε ρε Ιορδάνη εσύ τι ξέρεις από ..."φιλία"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα είπαμε. Ο Κεφαλογιαννης μίλαγε για Γιουσουφάκια του Μπόμπολα και του Λάμπράκη, και ο Πάγκαλος, "Μαζί τα φάΓανε", και ακόμη τα τρώγανε, οι φαγάνες.
    Και σύ λαλάκα λαέ, να βλέπεις τις ειδήσεις από στο ΜΕΓΑ της Τρέμη και των άλλων.... δημοκρατικών δυνάμεων.
    Λαλάκα ε λαλάκα.
    Στείλτε τον Αρχιρεμουλαδόρο Άκη στο Guantanamo ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χασαπόσκυλος, όλγα τρόϊκα, τσίμπλας, θαψής, πρετεντάουσβιτς, σία κοθώνι, γερμανοδημητρίου, άρης αντεροβγάλτε, τροϊκοχελάς, δήμος σκωλήκιος, αντώνης τρόϊκερ, νίκος ευαγκεστάπος, γιώργος κίρτσχνερ, βοθρημερινή, σκατάϊ, αντρόϊκα, βλήμα, σκροφιανή, σκατοκρατία, τροϊκανός τύπος, τύπος του κοντοπίθαρου, νέα των δοσιλόγων της γκεστάπο, έθνος των γερμανών κατακτητών, οικονομησιάρης, απατεωνρής, λυράρης της τρόϊκας, κλιμάκι ο της τρόϊκας και παρά πολλοί άλλοι. Όμορφος κόσμος ηθικά και αγγελικά πλασμένος. Ζήτω τα Μ.Μ.Ε. Ζήτω οι πολιτικοί. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. Αρε ροβεσπιέρο που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλο πουλημενο κοπ.....σκυλο του πουστοκ ο πουλοχασαπος δυστυχως δεν ειναι πολιτικολαμογιο να πληρωσει αλλα ειναι σιμαδεμενο τομαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.