Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ... ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα ν...

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η Ασφάλεια έδωσε στους υβριστές μας κάποια στοιχεία για κάποιον "αλλοδαπό" εργαζόμενο που έπεσε θύμα ληστείας. Κατόπιν δικής μας έρευνας προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, αλλά Έλληνας με καναδική υπηκοότητα. Αυτό φυσικά το γνώριζε και η Ασφάλεια και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής, προτίμησαν όμως να ψευδολογήσουν ασύστολα, θεωρώντας πως με τέτοιες ανοησίες θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας το βουλώσουν λοιπόν, γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα...
Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου
Υ.Γ.: Όσα ενημερωτικά μέσα αναπαρήγαγαν ήδη την ψευδή είδηση και αρνηθούν να δημοσιεύσουν τη διάψευση της Χρυσής Αυγής, θα είναι εξίσου υπεύθυνα με τους εμπνευστές της και θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

7 σχόλια

  1. Κοίταξε, αυτό που θέλω να πώ και που το φίμοτρο με φιμόνει γιατί δεν μπορώ να αναρτήσω την σκέψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agaphte stoxe akouse kai peite to kai ston kurio mixaloliako,na to leei stin proekloghkh ekstrateia tou,i esi re koumpare Mixaloliako ean diaBazeis stoxo diaBase kai auto pou grafw edw.
    egw loipon o Buzantinos ekatsa kai skeutika ena pragma peri nazismou ktl pou kathgoroun tin Xrush Augh i ton mixaloliako.
    LOIPON NAZISTES EINE H PLEIOPSIFIA TWN LA8ROMETANASTWN STIN ELLADA ,DIOTI EINE MOUSOULMANOI KAI APO MIKROI EXOUN MA8EI NA MISOUN TO ISRAHL,KAI NA 8AUMAZOUN TON XITLER!!!!
    SE EPISKEPSH MOU SE MIA ARABIKH XWRA STIN AIGYPTO PRIN APO MERIKA XRONIA ,EIDA ME EKPLHKSH POLOUS NEOUS NA FOROUN FANELAKIA ME TIN FWTO TOU XITLER,I TOU NASER KAI TOU XITLER MAZEI,SE ERWTHSH MOU MOU EIPAN OTI TON 8AUMAZOUN TON XITLER DHLADI GIA TIN "POLITIKH" TOU ENANTION TWN EBRAIWN PIOS EINE O NAZISTHS LOIPON?....
    RATSISTES THE EINE OI ELLHNES SESHMASMENOI POLITIKANTHDES POU UBRIZOUN TOUS ELLHNES WSAN RATSISTES EPEIDH DEN ANEXWNTE TOUS PARANOMOUS LHSTES KAI BIASTES OTAN AUTOI TIS BIAZOUN!!
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α,μπα ,δεν τους καθησε ο "ναζισμος" που πιπιλουσαν τοσον καιρο μιας και ο Μιχαλολιακος τα ξεκαθαρισε ολα χτες στην ΕΤ1 και ειπε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ!!!!!!!!ΟΙ ΔΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ !!

    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

    Μαλλον θα σαλταραν !!

    Ετσι εξηγηται το ξενοδοχειο...

    Να μην σας κανει ΚΑΘΟΛΟΥ εντυπωση ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΦΩΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ.

    Και μενα αν μου εδιναν καναλι να πω οτι μαλακια μου κατεβει μεχρι και ομοφυλοφυλο σοβιετικο κοσμοναυτη με παρανομη σχεση με τον Παπα της Ρωμης θα τον εβγαζα.

    --------------
    ΛΟΙΠΟΝ : ελεγαν τις παπαρολογιες τους , ο κοσμος ελεγε ΝΑΙ και τους ψηφιζε ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ .

    Τωρα που "δεν υπαρχει σαλιο" μονοι τους τα λενε ,βεβαια ολοι τα ακουμε ,αλλα μονοι νομιζουν πως τα πιστευουμε και χαιρονται...

    ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΟΚ !!!!!!!!!!!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θα ήταν κακό ο Μιχαλολιάκος να ήταν ο διαχειριστής της επιχείρησης του ξενοδοχείου.
    Τέτοιο μπουρδ... που την κάναν τη βουλή, η Χρυση Αυγη θα είχε και ανάλογη εμπειρία όταν μπεί στη βουλή για να στρώσει τα πράγματα μέσα σε αυτό το μπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτος ο καραγκιοζης ΚΑΡΑπασοκος βενιζελικος εδω,κανει συστηματικο πολεμο λασπης εναντιον της Χ.Α.:

    http://papaioannou.wordpress.com/2012/04/30/o-νίκος-μιχαλολιάκος-συνιδιοκτήτης-σε/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπηρχε και η ΕΣΠΟ που συνεργαστηκε με τους γερμανους...και οχι μονο το ΚΚΕ....ελληνες εθνικιστες της ΠΕΑΝ απαλλαξαν την πατριδα απο τους γερμανοτσολιαδες του μιχαλολιακου...αλλωστε και ο ιδιος ο προδοτης ο μιχαλολιακος ειχε δηλωσει οτι εαν ζουσε το 1943 ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στα ss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ντρεπεσται αποκαλεισται και ελληνες !!!μιχαλολιακος =νεοναζι.δελεαζει ολους εσας με τις προτασεις του αγραμματοι...εξω ρε απο την ελλαδα..τραβατε στην γερμανια κοπροσκυλα ναζι..διαβαστε τη βιογραφια του ρε ψευτομαγκες.ουουουουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.