Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΒΡΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ

Ο ευρωβουλευτής από το Κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας, Daniel Cohn-Bendit, χαρακτήρισε την πολύχρονη διαμάχη μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας ...

Ο ευρωβουλευτής από το Κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας, Daniel Cohn-Bendit, χαρακτήρισε την πολύχρονη διαμάχη μεταξύ Σκοπίων και Αθήνας ως ξεκαρδιστική και ζήτησε το δυνατόν συντομότερο να επιτευχθεί συμφωνία, σύμφωνα με το ‘Κανάλ 5’.

Ο Cohn-Bendit δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει μεγαλύτερα προβλήματα από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα.

«Αυτό το είδος του προβλήματος είναι αστείο. Ας κάνουν μια συμβιβαστική λύση με την FYROM. Έχετε πρόβλημα για το μέλλον και μιλήσατε για τον Αλέξανδρο.
Ξέρετε, εγώ δεν νοιάζομαι για τον Αλέξανδρο. Η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει τώρα η Μακεδονία και η Ελλάδα. Πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, πρέπει να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα της αλλαγής του κόσμου, και μια από τις αλλαγές αυτές είναι η ‘Μακεδονία’», είπε ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, σε συνέντευξή του στο ‘Κανάλ 5’.

«Μόλις είπατε ότι η «Μακεδονία» είναι ‘Μακεδονία’. Ναι, η ‘Μακεδονία’ είναι ‘Μακεδονία’. Μπορώ να πω Βόρεια Μακεδονία, Νότια Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Νεφελώδης Μακεδονία, αλλά είναι ‘Μακεδονία’», πρόσθεσε ο συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.

Μόλις πριν από 15 ημέρες ο Μπεντίτ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρότεινε να βρεθεί λύση για το όνομα που θα ικανοποιούσε τα Σκόπια και την Αθήνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν η ‘μακεδονική’ ταυτότητα, ο ‘μακεδονικός’ πολιτισμός, η εθνικότητα και η ‘μακεδονική’ γλώσσα. defencenet.gr

ΤΟ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ... ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ;;; ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ...

9 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ Ο ''ΕΥΣΕΒΗΣ''. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΡΑΤΑ Σ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι ο "κόκκινος Ντάνυ" ο εβραιογερμανός ηγέτης του ¨Γαλλικού Μάη" του 1968...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ. Καραϊσκάκης είπε: "Αντε γαμίσου ρε παλιόπουστα εσύ και η Γερμανία σου. Ρε μαλάκα αν δεν υπήρχαν οι Έλληνες εσύ θα ήσουν σαπούνι τώρα. Όταν μιλάς για Ελλάδα πρώτα να πλένεις το στόμα σου και μετά να το ανοίγεις γιατί μυρίζει σκατά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτόν τον τρεμόπουλο πουρναροκαλλιεργητή της γερμανίας αναγορεύσε επίτιμο διδάκτορα το πανεπιστήμιο Αθηνών πριν από ένα μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για αυτό και για όλα τα άλλα εύχομαι στους Ούνους να ξαναζήσουν το φάντασμα του "συντρόφου" Γιεγκόροφ και Κανταρίγια που στοιχειώνει ακόμα τα όνειρα τους.
    ΜΑΥΡΟΣΚΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ 5:51 Ο Αντιοχος τους ξεκανε αλλα οχι ολους (νομιζω λεγονταν "Μεγαλοπρεπης" μπορει να κανω λαθος)

    α)Νωριτερα ομως Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ειχε εξαφανισει τις ΤΥΡΟ και ΣΙΔΩΝΑ που του αντισταθηκαν.

    ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ,ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    Τι μεγαλυτερη νικη απο το να μηδενησεις τον εχθρο σου Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ χαριζοντας την ιστορια τους σε τυχαρπαστους ασχετους.
    Ονομαζεις ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ τις γελοιες καρικατουρες που ζουσαν στου διαολου τη μανα το 330 πχ και στερεις στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ(τους απογονους του) την ιστορια τους .

    Σατανικα εξυπνο και εβραικοτατο στη συληψη.

    β)Τετοιους μαλακες μαρουλοκαλιεργητες εχουμε και δω ....

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρακτορας κον μπεντιτ πρωτοστατησε στην περιβοητη προβοκατσια του γαλλικου "μαη" που ειχε στοχο την ανατροπη του εθνικιστη Ντε Γκωλ και την αντικατασταση του απο τον "δικο τους" Πομπτιντου. Ο στοχος επετευχθη χαρη στα προβατα που συμμετειχαν χωρις να γνωριζουν τον πραγματικο λογο. Καρικατουρα του γαλλικου "μαη" ηταν το δικο μας "επος" του πολυτεχνειου που ειχε σαν αποτελεσμα την αποτροπη της καθαρσης της πολιτικης ζωης που επιχειρουσε ο Γ. Παπαδοπουλος απο τα λαμογια που μας κυβερνανε ακομα και βεβαια την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο και τους "αττιλες" 1 και 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Μπιλυ

    Και οι δύο εννοείτε τον Αντίοχο Δ', τον Επιφανή, ο οποίος συμπεριφέρθηκε σαν Ούννος στην Παλαιστίνη,μη έχοντας ιδέα πώς κυβερνούσε ο Αλέξανδρος και γι αυτό έμεινε Μέγας στην Ιστορία. Ο περί ου ο λόγος θέλησε να υποχρεώσει δια πυρός και σιδήρου τους Εβραίους να ασπασθούν το 12θεο, κάτι που αυτοί αρνήθηκαν σθεναρά, παρά τις φρικαλεότητες που διέπραξε ο Αντίοχος, που κάθε άλλο παρά άρμοζαν σε Έλληνα και δη επίγονο του Αλεξάνδρου.

    Στο τέλος, έβαλε να σφάξουν χοίρους μέσα στον Ναό του Σολομώντος, μία αδιανόητη ύβρη για την ιουδαϊκή θρησκεία. Αυτό έγινε αφορμή να ξεσπάσει η επανάσταση των Μακκαβαίων, η οποία επεκράτησε και πέταξε έξω από την Παλαιστίνη τον Αντίοχο και τις συριακές λεγεώνες του.

    Την νίκη αυτή εορτάζουν οι Εβραίοι μέχρι σήμερα και την εορτή ονομάζουν Χανουκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΗ ΡΕ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥ/????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.