Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΕΣ... ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ...

ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝ...


ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ;;; ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ; ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ;;; 

Αντιγράφουμε από το onalert.gr

Όπως σας γράψαμε από χθες φαίνεται ότι μαζί με τα “οικονομικά πακέτα” έχει αρχίσει η διαδικασία για να κλείσουν και “πακέτα” θεμάτων που έχουμε συνηθίσει να τα λέμε εθνικά.

Η σημερινή μέρα και οι επαφές που έγιναν στο ΥΕΘΑ, επιβεβαιώνουν ότι αυτές οι εκτιμήσεις,μόνο υπερβολικές δεν είναι.

Την ώρα που ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος,τα έλεγε στο γραφείο του με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ ,ο Α/ΓΕΑ Αντώνης Τσαντηράκης συζητούσε με τον τον Διοικητή του Νατοϊκού Αεροπορικού Στρατηγείου Σμύρνης, Αντιπτέραρχο, Ralph Jodice “με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος”.Τα μόνα θέματα κοινού ενδιαφέροντος δεν μπορούν παρά να έχουν σχέση με το Αιγαίο,όπου η Τουρκία προσπαθεί με διάφορα τρυκ και μέσω του Αμερικανού διοικητή να “βάλει πόδι”.

Σ΄ όλα αυτά προστίθεται και η υπόθεση των Σκοπίων στην οποία επίσης παρατηρειται κινητικότητα,με τον Παπαδήμο να δέχεται συνάντηση με τον Γκρουέφσκι.

Κάτι τρέχει λοιπόν κι ελπίζουμε να έχουμε καταλάβει τουλάχιστον προς τα που πάει το πράγμα. Το βέβαιο είναι ότι μ΄ αυτά τα θέματα “παιχνίδια” και “παζάρια” δεν μπορούν να γίνουν.

---------------------------------------


4 σχόλια

  1. Αυτό σας πείραξε; Το ότι διορίστηκε αυθαίρετα απο εταιρείες για να ξεπουλήσει την χώρα υπογράφοντας ένα παράνομα άκυρο μνημόνιο παραχωρώντας την εθνική μας κυριαρχία δεν σας πείραξε;;; Δεν είναι πρωθυπουργός αλλά υπάλληλος της τρόικα. Όσο δεν αντιδρούν οι Έλληνες άλλο τόσο θα παίρνει αέρα το τσιράκι της τρόικα! Έγινε η εσχάτη προδοσία και αντί να τους εκτελέσει ο Στρατός τους προσκυνάει και δέχονται εντολές απο ακατάλληλους βουλευτές που δεν έχουν υπηρετήσει την θητεία τους! Επανάσταση! Στρατιωτικός νόμος! Τον προτιμώ απο την σημερινή χούντα του λαθροπασόκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nomizo oti ehoume pathi parakrousi san laos.Tipote allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ean kapios fteei safti tin hora einai oi anthropoi.
    Oso gia tous politikous prepi na logodotisoune se laika dikastiria distihos,kai leo distihos giati ta alla dikastiria einai kateftinomena.
    Opoios theli mporo na toupo poli apla giati fteme emis oi anthropoi kai den vgazo ton eaftomou apexo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ; ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΕΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.