Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΒΙΝΤΕΟ. Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ντυμένος με πολιτική ενδυμασία, με το σήμα της Ε.Ο.Ν στο πέτο του και με γυμνό το ξίφος του Στρατηγού, όπως είχε ο ίδιος εκφράσει παλαιότερα...

Ντυμένος με πολιτική ενδυμασία, με το σήμα της Ε.Ο.Ν στο πέτο του και με γυμνό το ξίφος του Στρατηγού, όπως είχε ο ίδιος εκφράσει παλαιότερα την επιθυμία του, τοποθετήθηκε νεκρός, μαζί με ένα εικόνισμα της Μεγαλόχαρης της Τήνου, ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς.

Με το φέρετρο επί κηλίβαντος τηλεβόλου, που εσύρετο από τρακτέρ, μετεφέρθη η σωρός του Κυβερνήτου, το σκοτεινό εκείνο βροχερό δειλινό, μέσα σε ατμόσφαιρα βαθύτατης οδύνης του κόσμου και πάνδημο πένθος. Λαός και Στρατός, νέοι και γέροι, ακολουθούσαν τον Αρχηγό τους πορευόμενο την Μακαρίαν Οδόν, προς στην τελευταία του κατοικία, στον απέριττο οικογενειακό του τάφο του Α' Νεκροταφείου.


------------------------------------------------


4 σχόλια

  1. ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΟΙ.....ΚΑΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ..ΚΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΝΑΙ ΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Με το φέρετρο επί κηλίβαντος τηλεβόλου, που εσύρετο από τρακτέρ,..." ???
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ !!!
    "Τρακτέρ" να σύρει τον κηλίβαντα του Εθνικού ηγέτη Ιωάννου Μεταξά ?
    Για την αποκατάσταση της ιστορίας, το υπόψη όχημα ήταν ένα Ford F15A, CMP ( Canadian Military Pattern, Heavy Utility, Personnel).
    Παρακαλώ να διορθώσετε ΑΜΕΣΑ το άρθρο, το όχημα ήταν στρατιωτικό και όχι "τρακτέρ" !!!
    Ανατρέξτε στις ακόλουθες ιστοσελίδες για περισότερες πληροφορίες :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Canadian_Military_Pattern_truck
    και
    http://blog.hemmings.com/index.php/2007/02/09/cmp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπα οπα οι θεραποντες ιατροι
    Πρωτο όνομα κάποιος Μ.Γερουλάνος.
    ΛΕΣ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EM... TOΣΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΈΣΤΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ-ΌΠΩΣ:

    ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΧΡΟΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΞΑ Ή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ;...

    EΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ;...

    ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΘΑ ΈΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ... ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑ... ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,MIA TETOIA EΡΩΤΗΣΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.