Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Η υποκρισία των γειτόνων μας είναι ανεξάντλητη. Αυτή τη φορά προσβλήθηκαν με τη Σερβία καθώς σε φιλικό αγώνα χάντμπολ μεταξύ των δύο χωρών ...

Η υποκρισία των γειτόνων μας είναι ανεξάντλητη. Αυτή τη φορά προσβλήθηκαν με τη Σερβία καθώς σε φιλικό αγώνα χάντμπολ μεταξύ των δύο χωρών οι Σέρβοι ύψωσαν ελληνική σημαία ενώ τα ΜΜΕ έκαναν το "λάθος" να αναφερθούν στα Σκόπια ως FYROM.
Συγκεκριμένα από το ΜΙΝΑ διαβάζουμε τα εξής φαιδρά: "Η Σερβία δεν χάνει ευκαιρία να προσβάλει τη Μακεδονία (sic)" Τα Σερβικά κρατικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν συχνά πυκνά να προσβάλλουν τη Μακεδονία (sic). Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χάντμπολ μεταξύ της Σερβίας και της Μακεδονίας (sic).
Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας φιλικός αγώνας, οι Σέρβοι φάνηκαν να φοβούνται την Μακεδονική (sic) ομάδα χάντμπολ, και έτσι οι οικοδεσπότες τοποθέτησαν μια μεγάλη ελληνική σημαία μέσα στο στάδιο, ενώ τα κρατικά μέσα ενημέρωσης τους χρησιμοποίησαν το ακρωνύμιο" (σ.σ. FYROM).

macedoniahellenicland.eu

15 σχόλια

  1. τελικα η τελικη λυση θαν να μοιραστουμε Σκοπια και Αλβανια με τους Σερβους! ετσι θα απαλλαχτουμε εμεις κι αυτοι απ αυτα τα εκτρωματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε αντε ενα ντου , συνορα με τη Σερβία να τελειώνουμε με τους γύφτους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω οι γυφτοι ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτεροι μπροστα μας, παρα αυτοι οι ΕΧΘΡΟΙ τις Ελλαδας μας. Πολεμο στα σκοπια τωρα γιατι το κακο παραξηλωθηκε πια. Να μη μεινει ρουθουνι κλειστο ρε μαγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΝΕΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δείτε πόσο "φίλοι" μας είναι οι ομόδοξοι Σέρβοι - που πρώτοι αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν "Μακεδονία" - διαβάστε το "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ" του Στρ.Μυριβήλη στο κεφάλαιο "Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" για να δείτε πόσο μας αγαπάνε οι Σέρβοι και πόσο καταπίεζαν τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μας ενδιαφερει τι ήταν εσυ που παραθετεις αποσπασμα του Μυριβήλη.Μας ενδιαφέρει τι είναι τώρα...Και το τι ειναι τώρα δείχνει τον μοναδικό λαό-ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-μιλάμε για ΛΑΟ..που συμπαθεί την Ελλάς και το δείχνει με θέρμη σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ακόμη ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ασε τα προβοκατορικα.Εκτός αν είσαι κομπλεξικός και αντικοινωνικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον 8,31 απαντώ. Μας πειράζει που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία αλλά αυτούς δεν πρέπει να τους πειράζει πού πρώτα ο Σαμαράς υπέγραψε την διάλυση του Κράτους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ -ΜΟΝΟ- ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η που ο Μέγας εκσυχρονιστής καταραμένος και τρισάθλιος Σημίτης βομβαρδίζανε τα γεράκια του ΝΑΤΟ το βελιγράδη οεόοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν λαοί Έλληνες και Σέρβοι είναι γνωστό ότι έχουμε φιλικές σχέσεις και όχι μόνο.
    Μην κοιτάτε όμως που π.χ. ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας έχουν φιλικές σχέσεις και σηκώνουν οι Σέρβοι πανό "Η Μακεδονία είναι Ελληνική".
    Αυτά τα κάνουν λόγω φιλίας των ομάδων.
    Όλοι οι Σέρβοι αποκαλούν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και αρκετοί είναι αυτοί που το πιστεύουν κιόλας.
    Επίσης, αν δείτε φωτογραφίες της Μεγάλης Σερβίας, έχουν μέσα πολλές από αυτές και ένα μεγάλο κομμάτι της Βόρειας Ελλάδας.

    Και τέλος, το θέλουμε ή όχι, Σέρβοι-Σκοπιανοί είναι ουσιαστικά ίδιο έθνος.
    Είναι όπως είμαστε Ελλαδίτες-Κύπριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H συγνώμη των Σέρβων για την ελληνική σημαία!

    Οι Σκοπιανοί απήτησαν και πήραν συγγνώμη από τους Σέρβους. Είναι φυσικό, τουλάχιστον για το όνομα, αφού η Σερβία τους έχει αναγνωρίσει σαν "Μακεδονία" σκέτο. Οι Σκοπιανοί, εν αντιθέσει προς τους Έλληνες, έχουν τα κότσια να απαιτούν και παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα Σκόπια αν διαλύονταν ποτέ (υπόθεση εργασίας) θα πήγαιναν σε Σερβία,Ελλάδα,Βουλγαρία και Αλβανία.Μόνο έτσι θα είχαμε κοινά σύνορα με τη Σερβία, με την οποία θα μπορούσαμε κατά κάποιο τρόπο να συνασπιστούμε οικονομικά,αμυντικά και ίσως ακόμα και πολιτικά υπό τη σκέπη της Ρωσίας. Στο κατακερματισμό του βαλκανικού νότου ας απαντήσουν οι ομόδοξοι λαοί αποφασιστικά με δράσεις που θα βάλουν πάγο στα σχέδια Αμερικής και Γερμανίας! Είμαστε ανάδελφο έθνος και χωρίς συμμαχίες κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. re sys paidia akoma kai edo stin souidia den tous anaferoun san fyrom alla tous anagnorizoun san makedones,,otan epekse i souidia me ta skopia mpala prin merikes meres grafan makedonia akoma kai stin eurovision 2013 pali makedonia grafan kai ta mme etsi tous apokaloun makedonia ELEOS pia,giati poulame tin ellas aporo,,o alexandros den ekane tetia autos barage to xeri sto trapezi kai elege OXI kai tous gam olous mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.