Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.... ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... Για την αποδοκιμασία σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας έξι άτομα ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... Για την αποδοκιμασία σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας έξι άτομα προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας. Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν ενώπιόν του, κατηγορούμενοι για «προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας»! Όχι μόνο δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, αλλά συνεχίζουν να προκαλούν επικίνδυνα το λαό με τα καμώματά τους. Το "πρόσωπο" του παππού της Λεϊλά προσβλήθηκε, εμείς οι υπόλοιποι προφανώς και δεν έχουμε τέτοιο σπουδαίο πρόσωπο, γι' αυτό και δεν προσβαλόμαστε απο τις συνεχείς προδοσίες των πολιτικάντηδων σε όλα τα επίπεδα... Δεν είναι μόνο για πέτρες και βρεγμένες σανίδες.... είναι για ατελείωτες κλωτσές!
Καμαρώστε στη φωτογραφία το "πρόσωπο" παρέα με τους άλλους αξιότιμους κύριους του εν Ελλάδι "σοσιαλισμού"!

4 σχόλια

  1. Ντροπη που βριζατε τον προεδρο της δημοκρατιας!!! Επρεπε να τον πνιξετε τον πουστογερο, το καθικι μεσα στην θαλασσα να τον φανε τα ψαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το άρθρο αλλά..... διάβασα στην σελίδα "epitropesdiodiastop" οτι ο δικηγόρος υπεράσπiσης των συλληφθέντων είναι ο τάρτης... Τυχαίο;;;; Υπάρχει καμιά περίεργη διαπλοκή; Μου διαφεύγει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το βρισιμο ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ωρε παππουλη! αν δεν θες να τακους τιμησε το αξιωμα σου και εναργησε ως πραγματικος και αξιος πρωτος πολιτης. οι συλληψεις δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να οξυνουν την οργη του λαου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας»

    Βάσει ποίου νόμου ή άρθρου του Συντάγματος; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, όπως στο Σύνταγμα του 1952, το οποίο χαρακτήριζε το πρόσωπο του βασιλέως "ιερόν και απαραβίαστον". Δεν πρέπει επ' ουδενί λόγω να αφήσουμε να δικαστούν συμπολίτες μας για τέτοια αιτία, διότι σκοπός της είναι η φίμωση του λαού. Αν σκεφτείτε ότι σε λίγο θα έχουμε και τον νόμο του Καστανίδη, τότε πάνε να μας φιμώσουν κανονικότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.