Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΑ

«Στην ιστορία της Κύπρου, τόσο η ΕΟΚΑ όσο και η τουρκική οργάνωση αντίστασης δεν πρόσφεραν στις δύο κοινότητες παρά μόνο τον φανατισμό… Η Κύ...

«Στην ιστορία της Κύπρου, τόσο η ΕΟΚΑ όσο και η τουρκική οργάνωση αντίστασης δεν πρόσφεραν στις δύο κοινότητες παρά μόνο τον φανατισμό… Η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα ούτε και στην Τουρκία. Οι μητέρες πατρίδες να μας αφήσουν ήσυχους και να συμβάλουν στη λύση».
Για ακόμη μια φορά, ο πρόεδρος της δημοκρατίας επιβεβαιώνει τα λεγόμενα για αυτόν. Οι δηλώσεις του για ακόμα μια φορά ήταν αναμενόμενες. Όπως το ΑΚΕΛ πρόδιδε τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. (τυχοδιώκτες, τραμπούκους, βαρελότους, κ.α.), το Κ.Κ.Ε. την ταυτότητα του Γεωργίου Γρίβα στους Βρετανούς στην έναρξη του αγώνος, έτσι και ο πρόεδρος συνεχίζει το έργο των συντρόφων του δια μέσου της νεότερης Κυπριακής Ιστορίας.
Ατυχές σύμφωνα με διάφορα κόμματα οι δηλώσεις του. Παρόμοιες έχει επαναλάβει και στο παρελθόν. Ατυχής για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν, η ώρα που όλοι εσείς ασχοληθήκατε με την πολιτική και την διακυβέρνηση αυτού του τόπου. Πρώτα του χαϊδεύεται τα αυτιά, του περνάτε τους προϋπολογισμούς και όταν κάνει καμία δήλωση που να τον εκφράζει τον κατηγορείται…
Φτάνει πια ο εξευτελισμός ιδεών και αξιών.


Γραφείο τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

1 σχόλιο

  1. Και βεβαια η ΕΟΚΑ ηταν τρομοκρατες . Οπως παλιοτερα η "Φιλικη εταιρια" ο Κολοκοτρωνης κλπ

    Για ποιους ομως ??

    Η ορολογια καθοριζει το στρατοπεδο του καθε ενος .

    Αν εισαι κατακτητης και δυναστης ενος τοπου (η προδοτης) τους θεωρεις τρομοκρατες , αν εισαι απο τον λαο που παλευει για τη λευτερια του τους θεωρεις ΗΡΩΕΣ !!

    Η λεξη "τρομοκρατης" για τους ΗΡΩΕΣ της ΕΟΚΑ προσδιοριζει τον ερυθρο προεδρο.

    Α ρε Νικολακη (ΣΑΜΨΩΝ), πως σου ξεφυγε τετοιος ΜΑΛΑ..ΚΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.