Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η WIKIPEDIA ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ WIKEPEDIA ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑ...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ WIKEPEDIA ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΛΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ...


"Δεν στελνω αυτο το μηνυμα για να δημοσιευσω κατι στα μλογκ-σελιδες σας. Το στελνω γιατι δεν αντεχω αλλο αυτη την προσβολη. Θελω να το διαδωσετε και να παει στα σωστα αυτια.Δεν μπορουν να γραφονται τετοια πραματα για την μακεδονια μας σε μια σελιδα οπως αυτη που για πολλους ειναι κατι σαν προσωπικη εγκυκλοπεδια.Τερμα τα ψεματα και οι συκοφαντιες. Νοιωθω ντροπη και απελπισια. Σας παρακαλω βοηθειστε. Εχετε την δυναμη."


Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...


http://en.wikipedia.org/wiki/FYROM#Ancient_history_of_the_territory 



4 σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πολυ απλο!στην wikipedia γραφει οποιος μπορει και διασταυρωνη πηγες για τα οσα υποστηριζει!!πολυ ευκολα λοιπον οποιος ειναι γνωστης τις ιστοριας καποιος ιστορικος ελληνας λογικα να ανεβασει στοιχεια ετσι ωστε διαψευση τις μουφες των σκοπιανων που κανουν οτι κανουν με τις πλατεσ ανθελληνων και τουρκων!αυτοι μεχρι και την θεσσαλια την πατριδα μου εχουν στο χαρτη!!
    .Διας ζευς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζω στην αρχή της σελίδας: "It became a member of the United Nations in 1993 but, as a result of a dispute with Greece over its name, it was admitted under the provisional reference of the former Yugoslav Republic of Macedonia,[8][9] sometimes abbreviated as FYROM.[10]"

    Αυτή δεν είναι η αλήθεια; Πάνε πολλά χρόνια από τότε που με πολύ κόπο κάποιοι δώσαμε τον αγώνα, για να τους υποχρεώσουμε να βάλουν την φράση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΕ ΕΝΑΝ BORAT ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.