Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

Εδώ και χρόνια πρωτοστατεί σε ανθελληνικές ενέργειες η "κυρία ανακριτής"! Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ βιογραφικά και ...

Εδώ και χρόνια πρωτοστατεί σε ανθελληνικές ενέργειες η "κυρία ανακριτής"!

Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ βιογραφικά και φωτογραφίες της συγκεκριμένης "κυρίας" (γιατί άραγε;), όμως με τα...μάτια και αυτιά αναγνωστών, βρήκαμε ορισμένες ενδεικτικές πληροφορίες γι'αυτή. Καμαρώστε την:

Ειρήνη Καλού: Το διαμάντι της Δικαιοσύνης

- Το 2000 αθωώνει τον Ανδρουλάκη για το βιβλίο του “Μου Νι” για όσα συκοφαντικά έλεγε για την Παναγία (το Πρωτοδικείο Θεσσσαλονίκης είχε διατάξει απαγόρευση του βιβλίου στην Β. Ελλάδα)!

- Το 2001 αθωώνει τον Μπλέτσα με βοήθεια Κουβέλη, Μπίστη ο οποίος υποστήριζε (και μοίραζε φυλλάδια) ότι υπάρχουν και μιλιούνται ευρέως τα βλάχικα, αρβανίτικα, σλαβομακεδόνικα, πομάκικα, τούρκικα στην Ελλάδα. Μάρτυρας κατηγορίας και μηνυτής ο τότε βουλευτής Χαιτίδης (ΝΔ)!

- Το 2007 την παίρνει ο Παπαληγούρας (ΝΔ) στο υπουργείο δικαιοσύνης για ένα χρόνο!

-Το 2010 βάζει 400000 ευρώ εγγύηση στον Αγγέλλου (γραφείο Καραμανλή)!

-Το 2011 παίρνει μετάθεση στο εφετείο Αθηνών και προφυλακίζει τον π. Εφραίμ!


15 σχόλια

  1. ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΣΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις, τι είναι αυτά που λέτε;
    Καλά έκανε η Δικαστίνα.
    Δεν ξέρω ποιά είναι και τι άλλο έκανε στη ζωή της, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση καλά έκανε με τον Ηγούμενο Εφραίμ. Αν είναι ύποπτος ο Εφραίμ να προφυλακιστεί και αν είναι ένοχος να καταδικαστεί. Και μαζί μ' αυτόν και όλοι οι υπόλοιποι (πολιτικοί, δικαστικοί, διευθυντές πολιτικών γραφείων, κ.λπ.) που ευθύνονται για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
    Δηλαδή επειδή είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν πρέπει να στέλνουμε στη δικαιοσύνη τους μοναχούς και τους ιερείς;

    Κανονικά όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα να προφυλακίζονται άμεσα ΟΛΟΙ, και αν αθωωθούν στα δικαστήρια τότε να αποφυλακίζονται.
    Και αυτό να ισχύει για όλους, κληρικούς και μη.

    Αν δεν κυνηγηθούν και δεν φοβούνται οι κομπιναδόροι, η πατρίδα μας δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα.
    Μόνο έτσι θα ησυχάσουμε από τις λαμογίες και τα σκάνδαλα σ' αυτόν τον τόπο.

    Ρε σεις υπάρχουν Έλληνες που κοιμούνται στο δρόμο και τρώνε από τα σκουπίδια γιατί από το 1974 και μετά μας κυβερνάνε λαμόγια, και θα μας προβλημτίσει τώρα αν θα προφυλακιστεί ο Εφραίμ; Έλεος πια....

    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κατεστημενο προφυλακιζει τον Ηγουμενο για επικοινωνιακες σκοπιμοτητες και αλλες - βλεπε Αγια Ζωνη, Ρωσσια, Πουτιν. θελουν μ αυτο τον τροπο να πνιξουν τη συμπαθεια που τρεφει ο λαος για τους τιμιους μοναχους και την ορθοδοξη ιερωσυνη. απ οτι φαινεται σε σχολια μερικων συμπατριωτων μας ακομη και στην ιστοσελιδα του ελληνοψυχου Στοχου το πετυχαν και σε μεγαλο βαθμο! ο Θεος να μας ελεηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αθώοι που φυλακίζονται πρέπει να τους ταΐζουμε και στεγάζουμε δωρεάν και να παίρνουν αποζημίωση όταν αποφυλακίζονται.
    Πάρε 2% αύξηση στον φόρο, για να πληρώνεις νέες φυλακές για περισσότερους προφυλακισμένους και αποζημιώσεις σε αθώους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εντάξει ο Εφραίμ είναι ένοχος οι πολιτικοί που υπέγραψαν γιατί αθωώθηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κύριε δημοσιογράφε,

    κάνετε μεγάλο λάθος σε όσα γράφετε. Πρώτον, ο κύριος Ανδρουλάκης έγραψε ένα βιβλίο, και είναι δικαίωμα καθενός η ελευθερία του λόγου. Η βλασφημία την οποία επικαλείστε έχει εφευρεθεί μόνο και μόνο για τις θρησκείες, και πρέπει να καταργηθεί διότο προσβάλλει την ελευθερία του λόγου. Η θρησκεία αποτελείτε από ιδέες και ως ιδέες μπορεί κανείς να τις αντικρούσει, να τις σαρκάσει, να τις διακωμωδήσει, να τις χλευάσει, κλπ. όπως με όλες τις ιδέες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα καμμία θρησκεία να επιβάλλει την αποσιώπηση της ελευθερίας του λόγου, επειδή αυτά που λέει κάποιος δεν της αρέσουν.

    Όσον αφορά τον κύριο Μπλέτσα, πάλι ελευθερία λόγου έχουμε, και απ'ότι ξέρω έχει ένα δίκιο ότι σε κάποια μέρη της Ελλάδος μιλάνε και δεύτερη γλώσσα, αφού υπάρχουν και άνθρωποι που ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι ήρθαν από άλλα μέρη.

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα, μέχρι τον Εφράιμ δεν ξέρω. Αλλά θα πώ ένα πράγμα: ότι είτε κληρικός είτε όχι, από την στιγμή που παραβίασε τον νόμο πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο. Προφυλάκιση, φυλακή, οτιδήποτε λέει ο νόμος.

    Και τέλος, η ορθοδοξία δεν είναι συνδεδεμένη με τον ελληνικό λαό. Ξεχνάμε μου φαίνεται την αρχαία ελληνική θρησκεία, την οποία με το ζόρι επιβλήθηκε. Επιβλήθηκε με το σπαθί.

    θα σταματήσω εδώ λέγοντας ένα ακόμα πράγμα: θα έπρεπε να υπάρχει πλήρης διαχωρισμός κράτους και θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα ο Θεός πρέπει να μας ελεήσει, αλλά μετά πρέπει να πάρει και μια βρεγμένη σανίδα και όλους μα όλους, που το μυαλό τους είναι στο χρήμα και στην λαμογιά, να αρχίσει να τους κυνηγάει. Αλλά όταν λέμε όλους εννοούμε όλους......ακόμα και ρασοφόρους (αν έχουν πέσει στην αμαρτία του χρήματος).

    Γιατί αν δεν πέσει βρεγμένη σανίδα ο λαός θα συνεχίσει να πεινάει, θα υποφέρει και η πατρίδα μας θα κινδυνεύσει....
    Και γιατί, σχεδόν πάντα στην Ελληνική Ιστορία, όταν υπήρχαν πολλά λαμόγια και ανίκανοι ηγέτες που οι Έλληνες τους πίστευαν και τους ακολουθούσαν, κάποιο κακό γινόταν στην πατρίδα.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ μην πάθουμε αυτά που πάθαμε το 1453 ή το 1922, όπου κυριαρχούσε η πολιτική παρακμή, ο διχασμός και η λαμογιά όπως σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Paraskeyvi Oppio
    Ο Μπλέτσας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 15 μήνες φυλακή. Τον αθώωσε η Καλού ο Κουβέλης και ο Μπίστης!!! Μετά από δύο αναβολές η δίκη έγινε 18 Δεκεμβρίου του 2001. Η μισή Ελλάδα ήταν αποκλεισμένη από το χιόνι και ω του θαύματος η δίκη έγινε! Οι μάρτυρες κατηγορίας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην δίκη (Βορειοελλαδίτες όντες) και ο κατηγορούμενος απαλλάχθηκε. Αυτό θα πει δικαιοσύνη!
    Για το βιβλίο του Ανδρουλαλάκη τι να πω; Αν η βρισιά είναι ελευθερία λόγου καλά έκανε και τον αθώωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ta πρωτοκολλα των σοφων της σιων τελικα εφαρμοζονται κατα γραμμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ ΚΑΤ΄ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΚΥΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Ο ΕΦΡΑΙΜ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ. ΑΝ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΣΥΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ. ΑΝ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΠΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΛΑ. Ο ΕΦΡΑΙΜ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ, ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ Η ΤΟΣΟ ΤΥΠΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΗΣΕ ΟΝΤΕΣ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ? Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΕΚ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΙΣΑ Ι ΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ[ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΦΤΑΙΕΙ. ΓΙΑ ΤΖΟΧΑΤΖΟ[ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ] ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ, ΖΗΜΕΝΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΥΟ[2] ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΑΝ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΤΟΣΟ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ο Εφραίμ έκανε παράνομες πράξεις πρέπει να καταδικαστεί. Το ίδιο πρέπει να ισχύσει για όλους.
    Οχι επειδή κάποιοι την κοπάνισαν να μην τιμωρηθεί κανένας. Αυτό το λάθος κάνετε.......

    ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    Όχι επειδή κάποιοι την γλύτωσαν να μην τιμωρηθεί κανένας.
    Επίσης προσέξτε τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές.
    Ψηφίστε κόμματα που θα αλλάξουν το νόμο περί ευθύνης υπουργών και κόμματα που δεν θα αφήνουν τους ύποπτους να φεύγουν στο εξωτερικό.

    Μόνον έτσι θα γλυτώσετε.....από τα λαμόγια είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ....ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ....
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ...ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
    ΑΝ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ? ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ.....ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν ήταν διαμάντι πραγματικό η κυρία ανακριτής ας φυλάκιζε και τους πολιτικούς. Βρήκαμε τώρα έναν ρασοφόρο που στο κάτω κάτω καλά έκανε τη δουλειά του ως υπεύθυνος μονής ΝΠΔΔ. Ούτε λογαριασμό προσωπικό δεν είχε ο άνθρωπος. Ποτέ δεν αποδείχτηκε οτι έχει πάρει προσωπικά έστω και ένα σεντς. Σε αντίθεση με άλλους "κακοποιούς" τουλάχιστον αυτός εδώ έχει προσφέρει και στο έθνος ως ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά αγαπημένοι μου εν Χριστώ αδελφοί,
    Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι το ουράνιο πολίτευμα του Χριστιανού είναι ο Σταυρός και ότι ο αγαπημένος μας Εφραιμ πορεύεται προς την ουράνια ποθητή εκείνη δόξα. Η ερώτηση μου εδώ είναι... την γυναίκα εκείνη που τόσο όλοι απεχθάνονται που τόσο όλοι συκοφαντούν... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ?
    Κ/ος JW

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.