Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ

Παρά την πρωινή βροχή, απο πολύ νωρίς έξω απο το Ναυτοδικείο Πειραιά οι Έλληνες έδωσαν αγωνιστικό παρών για να συμπαρασταθούν στους διωκόμεν...

Παρά την πρωινή βροχή, απο πολύ νωρίς έξω απο το Ναυτοδικείο Πειραιά οι Έλληνες έδωσαν αγωνιστικό παρών για να συμπαρασταθούν στους διωκόμενους ΟΥΚάδες απο το συνονθύλευμα των προοδευτικάριων... Και όταν η βροχή σταμάτησε και βγήκε ο ήλιος της Ελλάδας, ξεδιπλώθηκαν οι Ελληνικές Σημαίες για να ανεμίσουν περήφανα... Και ακούστηκαν συνθήματα που έφταναν μέχρι την αίθουσα όπου εκδικαζόταν η περιβόητη ιστορία με τα συνθήματα που "έστησε" το ανθελληνικό κηφηναριό. Δείτε τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα και έρχονται πολλά ακόμα και πολύ καλύτερα!

3 σχόλια

  1. Χιλια Ευγε Παιδες Ελληνων ΟΥΚατζηδες και Συμπαραστατες!
    Μετα απ αυτο ας τολμηση Ελλην Δικαστης να καταδικαση Συνελληνα λογω "εχθροπαθειας", αν προλαβουν οι φαυλοι και περασουν το "νομοσχεδιο" τους. μετα απ αυτο το συμβαν ειναι πλεον για τα σκουπιδια οι οποιοι νομοι τους σκοπευουν να φιμωσουν την δικαια οργη των Ελληνων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OTI EXEI MEINH S`AFTHN THN KATAKAYMENH PATRIDA MAS AGNO KATHARO OPOS OI EIDIKES DYNAMEIS ,PROSPATHOUN TA TSAKALIA NA TO KATASTREPSOUN KI AFTO .DEN THA TO PETYXOUN OMOS .H ATHANATH ELLHNIKH PSYXH DEN ESBHSE KI OUTE THA SBHSEI POTE .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στους ΟΥΚΑΔΕΣ, μπράβο και στον κοσμο που μαζεύτηκε εκει...πραγματικοί έλληνες κ οι μεν κ οι δεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.