Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ;;;

Ενισχύονται οι εξουσίες του. Το επίσημο όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας αποκάλεσε «ανώτατο διοικητή» του στρατού το ν...


Ενισχύονται οι εξουσίες του. Το επίσημο όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας αποκάλεσε «ανώτατο διοικητή» του στρατού το νέο ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ουν, μια ένδειξη ότι ενισχύονται οι εξουσίες του διαδόχου του Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

«Θα προαγάγουμε το σύντροφο Κιμ Γιονγκ-Ουν σε ανώτατο διοικητή και στρατηγό και θα ολοκληρώσουμε την επανάσταση», εξηγεί στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα του Κόμματος, Ροντόνγκ Σινμούν.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, που διαδέχτηκε τον πατέρα του, έφερε μέχρι χθες τον τίτλο του «μεγάλου διαδόχου» και «μεγάλου συντρόφου». Ο τίτλος του «ανώτατου διοικητή» σημαίνει ότι θεωρείται πλέον αρχηγός του στρατού, έστω και αν επισήμως δεν φέρει τον τίτλο του επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων.

«Σύντροφε Κιμ Γιονγκ-Ουν, ακούστε την έκκληση του λαού που σας ζητά για ανώτατο διοικητή και θέλει να οδηγήσετε την Κορέα του Κιμ Ιλ-Σουνγκ στην αιώνια νίκη», συνεχίζει η εφημερίδα.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είναι μικρότερος των 30 ετών, είναι στρατηγός τεσσάρων αστέρων και αντιπρόεδρος της πανίσχυρης Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής του Κόμματος από τον Σεπτέμβριο του 2010. (newsbeast)

-------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.