Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ... ΣΙΓΗΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από το Πρώτο Νεκροταφείο η κηδεία του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα σε η...

Την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από το Πρώτο Νεκροταφείο η κηδεία του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα σε ηλικία 71 ετών.
Ο Νεοκλής Σαρρής ήταν καθηγητής της Κοινωνιολογίας της Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήταν απόφοιτος της Μεγάλης του Γένους Σχολής.
Σπούδασε στα Πανεπιστήμια Κωνσταντινούπολης, Αθηνών και Γενεύης. Διετέλεσε σύμβουλος επί των πολιτικών υποθέσεων του Αοιδιμου Οικουμενικού Πατριάρχου Κύρου Αθηναγόρα. Διαδέχθηκε τον Ιωάννη Ζίγδη στην Προεδρία της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου (ΕΔΗΚ).
Έχει διατελέσει καθηγητής παραγωγικών και ανωτέρων Σχολών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ως πολιτικός αναλυτής και αρθρογράφος ασχολούταν ιδιαίτερα με τα ελληνοτουρκικά θέματα.
Στις εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής, συνεργαζόμενος με τη Δημοκρατική Αναγέννηση, τοποθετημένος στην τιμητική τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος.

----------------------------------------

6 σχόλια

  1. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ
    ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΖΕΣΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας μεγάλος Άνθρωπος, Δάσκαλος και Έλλην. Το κενό δυσαναπλήρωτο.

    Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XASAME ENAN MEGALO SOFO PATRIOTH.OI GNOSEIS TOY GIA THN PSYXOLOGIA TOY MOGGOLOY GEITONA MONADIKES KAI ANEPANALHPTES...MEGALO TO KAINO POY AFINEI.EITHE KAI TORA H DIDASKALIA TOY NA GINH MATHIMA SE KATHE SXOLEIO THS PATRIDAS MAS KAI OXI MONO TWN STRATIWTIKWN SXOLWN.AIWNIA H MNHMH TOY TA SYLLIPIRIA MOY STHN OIKOGENEIA TOY KAI STO ETHNOS MAS:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ....ΠΟΛΥ ΛΥΠΟΥΜΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ,ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ,Α Ι Ω Ν Ι Α Η Μ Ν Η Μ Η Τ Ο Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ.ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΘΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.