Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ!

Νεαρός αλλοδαπός σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε σήμερα τα ξημερώματα τέσσερις θαμώνες καφενείου στο Ριζοχώρι Πέλλας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο...

Νεαρός αλλοδαπός σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε σήμερα τα ξημερώματα τέσσερις θαμώνες καφενείου στο Ριζοχώρι Πέλλας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εξ αυτών.
Ο 27χρονος δράστης, υπήκοος Αλβανίας, αφού μαχαίρωσε τους τέσσερις άνδρες ακινητοποιήθηκε από άλλους θαμώνες του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο καφενείο. Το θύμα είναι Ελληνας 45χρονος της περιοχής ενώ στους τραυματίες βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης του καφενείου.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε ο δράστης με τον 47χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου, λόγω προσωπικών διαφορών.

Κατόπιν, ο 27χρονος εγκατέλειψε το καφενείο, πήγε στο σπίτι του, απ' όπου άρπαξε ένα μαχαίρι για να επιστρέψει με δολοφονική μανία στο μαγαζί.

Οι θαμώνες κατόρθωσαν τελικά να ακινητοποιήσουν τον 27χρονο δολοφόνο Αλβανό ο οποίος συνελλήφθει από την Αστυνομία.

www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. POOS MPORH NA MOU LYSH MIA APORIA??

    AFTOI POU PIASANE TON ALBANO DOLOFONO, GIATI DEN TON SKOTOSANE ME TO IDIO TO MAXAIRI..

    SE ENA XRONO 8A TON AFHSOUNE ELEF8ERO, OUTE KAN 8A TON APELASOUNE, KAI 8A KSANASKOTOSH.. TA MOUSOULMANIKA KTHNOI KATALAVENOUNE MONO TO "OF8ALMOU ANTI OF8ALMO".

    LAKIS GALIOURIS.

    KSEXASA.. EMEIS EIMASTE POLITISMENOI...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλος ενας νεκρος Ελληνας απο Αλβανο. Χιλιαδες οι νεκροι Ελληνες απο την μερα που ανοιξαν τα συνορα το 90 ο Σαμαρας και ο πατερας της Ντορας

    Καποιος να κανει μια καταμετρηση των νεκρων και να κανονιστει μερα τιμησης των θυματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PREPH NA APODHDETE TO XRYSO ARISTEION ANDREIAS SE OPOION ANTISTEKETE SE EKLHMATIES ALODAPOUS KAI TOUS SKOTONH.

    TO ASIMENIO SE OPOION TRAUMATISH EKLHMATIA ALODAPO.

    AFTO 8A PH DIKAIOSYNH.

    ELLHNES ANTISTA8HTE..

    OI DIKASTES TI KANOUNE ?? GIATI DEN KATALOGIZOUNE EF8EINES KAI NA SYLAVOUNE OLOUS AFTOUS POU DEN KANOUNE THN DOULEIA TOUS, ME APOTELESMA NA DRHNOUME TOSA POLLA 8YMATA..!

    OI ELLHNES POLITES EXOUNE TO DIKAIOMA NA SYROUNE AFTO TO KRATOS THS PLAKAS STA DIKASTHRIA, OTAN PESOUNE 8YMATA ALODAPON. EIDHKA OTAN O ALODAPOS EIXE KATADIKASTH GIA KAKOURGHMA, KAI DEN APELA8HKE......!

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω οι δικαστές δεσμεύονται να δικάζουν όπως προβλέπει ο νόμος.
    Υπάρχει μία νομοθεσία η οποία πρέπει να τηρείται (καλή ή κακή )καθώς επίσης και το κοινοτικό δίκαιο που υπερισχύει του εθνικού.Σύμφωνα με την νοοτροπία της νέας τάξης πραγμάτων για "ανθρωπιστικούς λόγους " γράφουμε τα θύματα στα παλαιότερα των υποδημάτων μας και αγκαλιάζουμε τον εγκληματία... από φόβο μήπως και καταπατήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματά του!!!(πχ λένε είναι απάνθρωπο να φυλακίζεις ανθρώπους -σε λίγο καιρό με το που θα γίνεται σύλληψη εγκληματία θα τον κερνάνε μαντολάτο και θα τον αφήνουν ελεύθερο μετά από αυστηρή επίπληξη) :)Συμπέρασμα.Ο νόμος έχει πάψει πλέον να υποστηρίζει τον νομοταγή πολίτη - θύμα - αλλά υποστηρίζει τον εγκληματία που εργάζεται για την κατάργησή του,εξασφαλίζοντάς του στην πραγματικότητα πλήρη ατιμωρησία.Αβίαστα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η έννομη τάξη έχει τάσεις αυτοκαταστροφής!!! Και φυσικά δεν φταίνε γι' αυτό οι δικαστές αλλά οι πολιτικοί μας που έχουν την νομοθετική εξουσία (οι κυβερνήσεις που εκλέγουμε ,και οι κυβερνήσεις της ΕΕ και τα "υπερεθνικά της όργανα" είναι αυτοί που εκδίδουν νόμους.(να μην ξεχνάμε πάντα το κοινοτικό δίκαιο είναι ισχυρότερο του εθνικού και υπερισχύει).Ηθικός αυτουργός της σφαγής του ελληνικού λαού από τους μετανάστες (έπεται συνέχεια ) είναι οι ίδιες μας οι κυβερνήσεις.
    Σε ένα κράτος με σχεδόν μηδενικό δείκτη εγκληματικότητας,με αναποτελεσματική αστυνομία λόγω ελλιπούς εκπαίδευσης, εξοπλισμού ,προσωπικού αλλά και μέχρι πρότινος αντικειμένου (δεν υπήρχε εγκληματικότητα σοβαρή, οι αστυνομικοί ήταν κλητήρες και έτσι θα τους ήθελα και σήμερα ), δεν φέρνεις την "σάρα και την μάρα" να ζήσει με φιλήσυχους, φύσει και θέσει πολίτες που θεωρούν αδιανόητο να βλάψουν συνάνθρωπό τους για οποιονδήποτε λόγο.
    Θυμάμαι ένα κουφό που είχα ακούσει παλιότερα στις ειδήσεις. Καταδικάσθηκε Έλληνας όταν τραυμάτισε τον αλλοδαπό εισβολέα μέσα στο σπίτι του με την αιτιολογία ότι μπορούσε να το αποφύγει έάν του είχε ζητήσει ευγενικά να αποχωρήσει !!!
    Δηλαδή σε περίπτωση βιασμού τι θα έπρεπε να του είχε ζητήσει ???
    Μόνη λύση η απέλαση των μεταναστών που περισσεύουν και η διατήρηση του αριθμού που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε λόγω της ΕΕ.
    Το τέλειο κατά την γνώμη μου θα ήταν να μπορούσαμε κάποια στιγμή να πούμε "επιτέλους μόνοι".
    Χωρίς να είμαι νοσταλγός του "φαύλου παρελθόντος" νομίζω ότι το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών με εκφράζει απόλυτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.