Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΡΙΑΛΙΤΙ" ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα τη...



Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ. Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:


"Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,

Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ. Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!

Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ; Θα είχαμε πολλά να δείξουμε εκεί. Προπάντων το φέρσιμο σας όταν πίνετε όταν πάτε σε μία ξένη χώρα, ξεχνώντας βεβαίως την ευγένεια σας και τους νόμους σας. Σας σέρνουν λιπόθυμους από το ποτό στα σπίτια σας. Θα μπορούσαμε να δείξουμε επίσης, την εγκληματικότητα και τον χουλιγκανισμό που έχετε άφθονο. Τις έννοιες οικογένεια και ηθικές αξίες που σας είναι άγνωστες και τις έχετε προ πολλού καταπατήσει. Και να μην ξεχάσω την εμμονή σας με την συνεύρεση που έχετε αναγάγει σε «εθνικό σπορ» ανάμεσα στα άτομα του ιδίου φύλου. Ειδικά το τελευταίο είναι η εθνική σας ξευτίλα παγκοσμίως. Και πριν σκεφτείτε για τα ψεύδη περί αρχαίας Ελλάδας, ανοίξτε κάποιο βιβλίο να πληροφορηθείτε περί του θέματος (από σοβαρές πηγές).

Αλλά δεν θα το κάνουμε (το ριάλιτυ). Και ξέρετε γιατί;
Γιατί είμαστε περήφανοι ως λαός και όχι κομπλεξικοί.
Γιατί όλα μα όλα ξεκίνησαν από αυτόν τον ιερό τόπο.
Γιατί η ιστορία μας είναι η σημαντικότερη και η πιο μακρά παγκοσμίως.
Γιατί μετράμε τους περισσότερους ήρωες καθώς και επιστήμονες από την αρχαιότητα ως σήμερα παγκοσμίως.
Γιατί εμείς σας «ξελασπώσαμε» στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχετε την κα Μέρκελ… καγκελάριο από την άλλη μεριά του καναλιού….
Γιατί, πολύ απλά, αν δεν υπήρχαμε εμείς το πολύ πολύ να ήσασταν ακόμα ή σε καμιά σπηλιά ή πάνω στα δέντρα. Και τέλος:
Γιατί εμείς ότι και να συμβεί θα επιβιώσουμε…!!! Και θα συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ.
Προσωπικά, δεν έχω κάτι με τη χώρα σας. Την έχω επισκεφθεί στο παρελθόν, θα την ξαναεπισκεφθώ στο μέλλον και φυσικά θα την σεβαστώ. Διότι έχω τρόπους και δεν είμαι πίθηκος όπως είστε εσείς. Εξάλλου, δεν έχω κάτι να ζηλέψω, εδώ τα έχουμε όλα. Αν δεν τα είχαμε δεν θα ασχολιόσασταν όλοι μαζί μας. Όταν κάποιος ασχολείται με «κάτι» σημαίνει ότι αυτό το «κάτι» τον καίει. Και επειδή ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει, πραγματικά χαίρομαι που δεν θα είμαι στη θέση σας στο προσεχές μέλλον.

Υ.Γ. Είναι τυχαίο που όσοι μας διασύρουν μας χρωστάνε και από κάτι; Επί την ευκαιρία μπορείτε να μας στείλετε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα καθώς και αρκετά χρήματα που βγάλατε ως χώρα από την έκθεση τους τόσα χρόνια.

Δημότση Δέσποινα
Αρθρογράφος"

------------------------------------



27 σχόλια

  1. Μπράβο σου!!! Εγώ δεν θα ήμουν τόσο ευγενής μαζί τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ Σ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΝΟΥΝ
    ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xestous! Kai apo ton Panama xesmenous tous exoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oi MALVIDES NHSOI (FOKLANDS) EINE THS ARGENTINHS KAI OXI THS AGGLIAS,KAI TA MNHMEIA TOU PAR8ENWNA EINE ELLHNIKA,KLEMMENA APO TON BRWMIARH LORDO ELGIN.....DWSTE TA PISW ME TO KALO,KOKKINOKWLOI BRWMIARHDES...
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια και απο εμενα Κυρια Δεσποινα, πραγματι εισαστε αρκετα "μαλακη" με τα ζωα που κατοικουν το νησι της Βρετανιας. Οπως και να γινει εμεις θα επιβιωσουμε και απο αυτο, ΠΑΝΤΑ επιβιωνουμε, αυτοι σε λιγο να δουμε οταν η κριση θα τους χτυπησει για τα καλα την πορτα και δεν θα υπαρχει ο πατερας, η μανα, ο αδερφος, τελικα η οικογενεια να στηριξει ο ενας τον αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ .ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thn eida thn ekpomph kai sta mesa ths ekleisa thn tileorash giati imoun etoimh na thn spasw mauta pou evlepa!!! Upostirizane oti oi lewforiatzides sthn ellada vgazoun 50,000 lires to xrono san mistho...xaxa...egw re paidia tote giati irtha agglia na pairnw mono 13,000????? an itan etsi ta pragmata na kathomouna sthn xwra mou kai na min anexomouna tosa xronia tous methistakes ratsistes edw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πια μαρμαρα να στειλουνε ρε καημενα.αυτα που πουλησε η Ελλάδα και τα φαγανε τα λαμογια που ψηφισατε και σας μαθαινουνε πως δηθεν τα πηρε η Αγγλια με το ζορι;Α!Ρε δεν σας κοβει καθόλου το μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα ελληνοπουλα δλδ δε τα κανουν αυτα??..απλα να υπενθυμισω οτι προσφατα στη Κρητη μια 15χρονη ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ το πιοτο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ..... ΗΡΕΜΙΣΤΕ...θα ερθει Αγγελος εξ πυρανου κ θα μας σωσει οπως ειχε πει κ ο Παισιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μολις περασουν τα συνορα καθονται στα τεσσερα και περιμενουν καποιον ΕΛΛΗΝΑ να τους προσφερει αυτο που δεν μπορει κανενας αγγλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kai na fantasteis oti upeuthinos gia auti ti paragwgi einai Ellinas!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ???
    ΚΛΑΝΩΝΤΑΣ!!!!!
    ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!
    ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MPRABO SOY MANA ELLINIDA. EXO MINI ENA XRONO KAI TOYS EMAT8A KALA TOYS KOKINOKOLOYS TI EIRONES KAI TI ARXID..RATSISTES EINAI, ALLA TI PERIMENIS WIXI KAI SOMA BROMIARIDES.....TOYS EXO YPEY8INOYS GIA AYTA POY SIMBENOYN APO TIN EPOXI POY MAS DANISAN AERA KAI TOKOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η καλή αυτή κυρία, που ηρωικά υπερασπίζεται την Ελλάδα, δεν έχει απλά δίκιο. Έχει τα ιερά και τα όσια μαζί της, από τη στιγμή που οι απαίδευτοι βάρβαροι της Ευρώπης, (της βόρειας κυρίως), ενεργούν σαν να ξέρουν πως ο χρόνος έχει μόνο παρόν… Πρέπει να καταλάβουν πως αγών πρόφασιν ουκ επιδέχεται è δε χωράνε προφάσεις μπροστά στον αγώνα (αρχαίο γνωμικό), οπότε οι κύριοι των εκεί ευρωπαϊκών «συνοικιών» θα καταλάβουν το του πράγματος γλύκισμα όταν ο κυρ πεινάλας θα βολτάρει κατά τη δική τους γειτονιά… Άλλωστε, ακόμη και σήμερα υπάρχουν αγαθά που οι Σαξονίζοντες δεν τα πολυξέρουν. Ούτε τους έχει συμβεί, οπότε και δεν έχουν τη σχετική εμπειρία του νυν υπέρ πάντων ο αγών è Αισχύλος, για να νιώθουν σαφώς τις διαχωριστικές γραμμές των αξιών.



    Νομίζουν οι κύριοι αυτοί, με την πολύ σχετικοποιημένη αξία τους, πως πλέουν επάνω στον ωκεανό των ονείρων και των ονειρώξεων, που τους προέκυψαν από τους λεονταρισμούς των περιηγήσεών τους κάποτε, όταν τα βάζανε με τους κακομοίρηδες ντόπιους που ζούσαν στις ζούγκλες και τα δάση που καταχράστηκαν οι ίδιοι, για να αποδείξουν στους εαυτούς τους πως έχουν αξία. Το ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ Δ’ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΕΣΣΥΜΕΝΟΝ ΠΟΛΕΜΙΖΕΙΝ è δεν μπορεί να αγωνιστεί πάνω από τις δυνάμεις του ακόμα και ο γενναιότερος άνθρωπος è Όμηρος οι κύριοι αυτοί δεν έχουν φανταστεί ότι, αποδειγμένα, γράφοντας την ιστορία τους, μόνο οι Έλληνες έχουν διαψεύσει! Επανειλημμένα. Και επειδή αυτό δεν μπορεί οποιοσδήποτε να διαψεύσει, καλά θα κάνουν να βάλουν οι κύριοι αυτοί τα δυνατά τους να το διαψεύσουν κάποια (όχι και πολύ μακρινή) στιγμή… Τους υπενθυμίζω δε αυτό που και οι ίδιοι θα είναι (και ήταν κάποτε) υποχρεωμένοι να κάνουν, όπως πολύ σωστά έχει πει ο Ηρόδοτος «… οι ελεύθεροι άνθρωποι οφείλουν, με όλη τους την ψυχή, να αγωνίζονται ενάντια σε κάθε εισβολέα που αποτελεί απειλή για την ελευθερία τους και κίνδυνο για τα εδάφη τους.». Μόνο που, στη σημερινή πραγματικότητα, «τα εδάφη τους» και «τα εδάφη μας» έχουν μπερδευτεί σε μια μάζα που μοιάζει όμορη, αλλά στο βάθος είναι σαθρή, ανομοιογενής και χωρίς κοινά ιδανικά. Μα το χειρότερο είναι εκείνο που έχει πει ο Ισοκράτης: δεινόν τους χείρους των βελτιόνων άρχειν è είναι άσχημο να διοικούνται οι καλύτεροι από τους χειρότερους. Και σήμερα συμβαίνει ακριβώς αυτό σχεδόν σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Επειδή η σοφία έδωσε τη θέση της στο ετοιμοπαράδοτο. Περιμένει η άμοιρη την επόμενη πράξη του έργου. Επειδή βλέπεις ποτέ δεν είναι μονόπρακτο. Οπότε έπεται συνέχεια… Να θυμούνται όλοι τον Αισχύνη: πονηρά φύσις, εξουσίας επιλαμβανομένη, δημοσίας απεργάζεται συμφοράς è ο πονηρός άνθρωπος, που παίρνει την εξουσία, προκαλεί δημόσιες συμφορές.



    Λέω λοιπόν πως οι σημερινές δημόσιες έχουν αρχίσει να είναι διεθνείς! Και όποιος κατάλαβε, κατλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΤΑΞΗ... ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ REALITY ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ .... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ..... SOTOS ...

    http://www.youtube.com/watch?v=L-siJrehcPU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. sunxarhthria sthn kuria pou toso tharalea k eugenika eklise ta stomata kapion axariston pou nomizoun me auta pou kanoun exoun kai xioumor einai apla gelioi k thn ellhnikh istoria dn tn ftanoun oti kai n kanoun k oxi mono tn istoria mas alla k panw apo ola thn kardia mas kai tn a3ioprepia mas k thn perifania mas san Ellines.E nai re Ellhnes geni8ikame kai dn tha epitrepsoume se kanenan na mas tapinonei k na mas rezilevei me auto tn tropo xoris na gnorizoun gia tn istoria mas kati kwlopaida oi ellhnes exoun xisei aima gia auton tn topo kai den 8a mas yeliopioun xoris na mas kseroun kai palu sunxarhthria stn gunaika pou fer8ike toso hrwika kai ekane thn Ellada perifanh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. e na min trelathume kiolas.To ena tetarto tis ellados ine pustides ke mis vrizume alus!! ? ke xoris rusfetia sxedon apo kathe eliniki oikogenia, xoris fakelakia stus giatrus, etsi gia na pioun ena kafe vre adelfe,ke xoris tin elinikotati neotropia,na vgazi o enas to mati tu alu, den tha ixame ftasi edo. i psifize tus politiku mas 30 xronia tora enas alos laos???
    singetrothite parakalo,protu aniksete ta stomata sas. ke vazete stixima oti stis epomenes ekloges tha psifisete nea dimokratia? i misi giati i ali misi tha psifisete pasok. etsi gia na mas sosun. Alithia exun arxisi na pigenun apo spiti se spiti ke na tazun dulies,ke ala rusfetia? pos tha andidrasete aftin tin fora? dose ke tha se psifiso? ke as ine o megaliteros kleftis. imme ke go ellinas ke ntrepome poli gia mas. Eftixos iparxun ekseresis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ke gia ta marmara exi dikio o filos. ta pulisane totes isos i diki mas. etsi gia kamia vilitsa vre adelfe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πως θα γίνει να μαζευτούμε περισσότεροι ΤΕΤΟΙΟΙ Ελληνες?

    Πως θα γίνει να δυναμώσουμε ΤΕΤΟΙΕΣ φωνές?

    ΑΜΑΝ πια δεν αντέχεται αυτός ο ανθελληνισμός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ

    ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΘΑ ΟΡΜΗΞΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ.

    ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άραγε τόλμησε κάποιος από αυτούς να το δημοσιοποιήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H κα Δημότση ξέχασε και κάτι άλλο. Στα σούπερ μάρκετς οι άγγλοι πουλάνε τα καρπούζια με τις φέτες. Εμείς τα πουλάμε ολόκληρα και... μαγκιά μας.
    Τα φρούτα τους (μήλα, πορτοκάλια κλπ) τα πουλάνε με το κομμάτι. Εμείς με το κιλό και πάλι μαγκιά μας.

    Τόσο ξεφτιλισμένος λαός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.