Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ... ΕΛΕΟΣ...

Δεν είναι κάτι που είπε για πρώτη φορά. Την πρόταση για Σημίτη και Μητσοτάκη ο Καρατζαφέρης την έχει επανάλάβει... Αλλά σήμερα την εδραίωσ...



Δεν είναι κάτι που είπε για πρώτη φορά. Την πρόταση για Σημίτη και Μητσοτάκη ο Καρατζαφέρης την έχει επανάλάβει... Αλλά σήμερα την εδραίωσε. Νομίζαμε πως θα είχε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης αλλά αυτός συνεχίζει... Πριν από λίγο ο Καρατζαφέρης πρότεινε τον Κώστα Σημίτη (το ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. όπως έλεγε παλιά) για πρωθυπουργό μιάς κυβέρνησης "Εθνικής Σωτηρίας". Λυπόμαστε αλλά δεν μπορούμε ούτε καν να τον παρακολουθήσουμε. Και λυπούμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας κι όσους τον παρακολουθούν. Τον Σημίτη ρε μπαγάσες; Τον Σημίτη;


www.stoxos.gr

-----------------------------


7 σχόλια

  1. "Μην τάξεις σε άγιο κερί και στον κωλοτούμπα καρέκλα". Θα σε φλοώσει στην παπαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφέρης εξελίσσεται σε νέο ΓΑΠ.
    Αν είναι πραγματικότητα ότι προτείνει τον Σημίτη, τότε σίγουρα είναι και αυτός σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.
    Ρε, παιδιά είναι σίγουρο ότι ο Καρατζαφέρης προτείνει τον Σημίτη;
    Αυτοί όχι πάνε να μας βγάλουν από την Ευρώπη και να γίνουμε "Χώρα Μπανανία" των πολιτικάντηδων και των λαμογιών, αλλά πάνε να στείλουν και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό στο τρελλάδικο.....με αυτά που ακούει και βλέπει από δαύτους.
    Έλεος πιά.....
    Εκλογές εδώ και τώρα ή τέλος πάντων να γίνει προωθυπουργός ένας Έντιμος Τεχνοκράτης που θα μπορέσει να μας γλυτώσει από τον γκρεμό των παρανοϊκών πολιτικάντηδων. Και οπωσδήποτε όχι Πρωθυπουργός κάποιος από τα λαμόγια της Μεταπολίτευσης.

    Αχιλλέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δημοσίευμα του Στόχου που παραθέτεις, είναι ψέμα. Ίσα ίσα ο Καρατζαφέρης είπε για τους πρώην πρωθυπουργούς: "Δε βλέπω γιατί να καταφεύγουμε στο παρελθόν για να βρούμε έναν πρωθυπουργό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ φίλε εκεί στην Καλιρρόης δεν σας έχουν μάθει να διαβάζετε... υπάρχει και επόμενη ανάρτηση για το θέμα. Μια φορά να σε δω να λες μια καλή κουβέντα για άλλο θέμα εκτός από τα κομματικά. Νομίζεις πως με αυτό τον τρόπο κάνεις καλό στο κόμμα σου; Α.. και κάτι τελευταίο, ποιος φταίει που άλλα λέτε τη μια και άλλα την άλλη; Ποιος φταίει που μιλάτε με γρίφους λες και είστε η Πυθία, προκειμένου να βγαίνετε κερδισμένοι με όλες τις καταστάσις. Και εντάξει κόμμα είστε, τέτοια πρέπει να κάνετε, αλλά όχι και έτσι γιατί βάζετε απέναντί σας και ανθρώπους που σας βλέπουν φιλικά. Και όλα τα παραπάνω στα γράφω καλοπροαίρετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι θελετε γραφετε μου φαινετε...... σήμερα θα προτινει στον παπουλια, και ΔΕΝ 8α προτινει τον σημιτη! Σε μια ώρα 8α μα8ουμε ποιον προτινει απο τον ιδιο.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι ο Καρατζαφέρης πρότεινε για πρωθυπουργό εθνικής σωτηρίας τον κ। Σημίτη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Η συγκεκριμένη δήλωση υποτίθεται ότι έγινε στη συνέντευξη του κ. Καρατζαφέρη στον ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ SPORT FM στις 3/11/11.

    Η απάντηση σε όλους τους λασπολόγους, καλοπληρωμένους επικριτές του μοναδικού πατριωτικού κόμματος.


    Τι είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

    «Τα δύο μεγάλα κόμματα να προτείνουν ένα σοβαρό πρόσωπο που δεν έχει πολιτικές βλέψεις για να μην τον φοβούνται, και το οποίο να απολαμβάνει κύρους και σεβασμού στην Ευρώπη. Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι ένα τέτοιο σοβαρό πρόσωπο το οποίο δεν θα απέκρουα. Αλλά όταν η Μέρκελ είπε στον κ. Παπανδρέου χθες “Σημίτη”, δεν μπορείς να γυρίσεις στα παλιά, σε μια από τα ίδια.

    Έστειλε το μήνυμα στον κ. Παπανδρέου ότι μια τέτοια μεταβατική κυβέρνηση με τον Σημίτη επικεφαλής, θα έφερνε ομαλότητα . Μας πρότειναν ήδη χθες, το πότε θα γίνει το δημοψήφισμα, καθώς και το ερώτημα που θα πρέπει να τεθεί..

    Έχουμε ξεφτιλιστεί τελείως! Πρέπει να επαναφέρουμε και να δώσουμε στο λαό μας την χαμένη του αξιοπιστία και αξιοπρέπεια. Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικό πράγμα που πρέπει να επιτύχουμε.

    Αν δεν μπουν οι “πρωτοκλασάτοι” δεν γίνεται. Αν θέλεις να διακριθείς και να πρωταγωνιστήσεις , δεν βάζεις τα “τσικό”, τα ‘δεύτερα’ σου να παίξουν στην εθνική σου ομάδα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.