Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η "ΕΣΤΙΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ" (ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ). ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ Η ΣΧΕΣΗ ...


ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η "ΕΣΤΙΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ" (ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ). ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ! (ΠΗΓΗ)

-----------------------------------------


3 σχόλια

  1. Η περιοχη κατοικειται κυριως απο Κουρδους, ζουνε δε πολλοι αραβες και κρυφοαρμενιοι. λεγεται και για πολλα στελεχη των γκριζων λυκων οτι ειναι αρμενικης καταγωγης οπως ο μπαχτσελι ο "αρχηγος" τους (bashtavuk)!πολλοι γενιτσαρεμενοι το γυρισαν γκριζοι λυκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα ιταλικα μαλατία σημαινει ασθενεια. Αρρωστοι ειναι οι τυποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ίδιο χάρτη αλλά σε γαλάζιο τον έχουν και πολλές ελληνικές ηλίθιες οργανώσεις . Της βούρτσας τους το χαβά , όλοι τους . Έλεος που θα δίνουμε και σημασία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.