Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΕ Ο ΨΕΥΤΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  Αυτούσιο το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο καταδεικνύει ότι και ο λεγόμενος «υπουργός εξωτε...


Αυτούσιο το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο καταδεικνύει ότι και ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν είναι κάτοχος διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Γενί Ντουζέν.

Αφορμή ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του ''υπουργού'' εξωτερικών στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση κατά τη συνάντησή του με μέλη της επιτροπής εξωτερικών, ότι 100.000 περίπου Τ/κ, κυρίως νέοι, είναι κάτοχοι διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού ο κ. Οζγκιουργκιούν, ο οποίος - αναφέρεται - είχε υποστηρίξει ότι η «ε/κ διοίκηση» επωφελούμενη του πλεονεκτήματος της ένταξής της στην ΕΕ, «ξεγελά» τους Τ/κ και ειδικά τους νέους, με τα διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι κάτοχος του κυπριακού διαβατηρίου με αριθμό J035297.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην αυριανή έκδοσή της θα δημοσιεύσει τα ονόματα και των υπόλοιπων «υπουργών» της «κυβέρνησης» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας που κατέχουν διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας. (sigmalive.com)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙΜΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...!!! ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.