Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΙΚΟ... ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ! ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΗΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ...

Πήρε την 6η δόση του δανείου η Ελλάδα Οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, υιοθέτησαν απόψε και επίσημα την χορήγηση της έκτης δόσης τω...


Πήρε την 6η δόση του δανείου η Ελλάδα

Οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, υιοθέτησαν απόψε και επίσημα την χορήγηση της έκτης δόσης των δανείων στην Ελλάδα ύψους 8 δισ. ευρώ, ενώ η εκταμίευση θα γίνει μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου, αφού προηγουμένως δοθεί το «πράσινο φως» και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ.

«Συμφωνήσαμε να υιοθετήσουμε την εκταμίευση της επόμενης δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα, στο πλαίσιο του παρόντος προγράμματος οικονομικής προσαρμογής», αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους θα δημιουργηθεί ένα δεύτερο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής με τον κατάλληλο συνδυασμό επιπλέον χρηματοδότησης από τα επίσημο τομέα και εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα.

 Το Γιούρογκρουπ, σημειώνει ότι η μακροοικονομική κατάσταση επιδεινώθηκε από την τέταρτη επιθεώρηση και ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες οικονομικές προκλήσεις. «Καλωσορίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για μείωση του ελλείμματος που θα επιτρέψουν την επίτευξη των στόχων για το 2012 και ειδικότερα καλωσορίζει τα μέτρα που ενέκρινε χθες το Ελληνικό Κοινοβούλιο». Τέλος, καλούνται οι ελληνικές αρχές να επιτύχουν περαιτέρω πρόοδο όσον αφορά την εφαρμογή των διαρθρωτικών μέτρων και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων. (koukouvagia.com)

----------------------------------------


2 σχόλια

  1. Μάλλον η τελευταία δόση που παίρνουμε είναι... Το πιθανότερο είναι να μας αφήσουν να πεθάνουμε τώρα για να μοιράσουν την περιουσία μας.. Έτσι νομίζουν τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ?
    ΑΣΕ ΦΙΛΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ , ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ , Η ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ. ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΓΟΥΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΕΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΩΛΕΤΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟ 40 ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.