Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ....

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", η Σύνοδος Κορυφής ή την Κυ...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", η Σύνοδος Κορυφής ή την Κυριακή ή την Τετάρτη, αναμένεται να αποφασίσει τη μόνιμη εγκατάσταση στελεχών της Τρόικα στην Αθήνα, που θα αναφέρονται στο γραφείο του πρωθυπουργού και στους πιο υψηλά ιστάμενούς τους στην Τρόικα.

Το επιτελείο θα είναι ολιγομελές και θα τοποθετηθεί σε επιτελικές θέσεις, κυρίως στο υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι ήδη η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκανε πρόσφατα λόγο για μόνιμη επιτήρηση των υπό διάσωση χωρών.

Τα στελέχη της τρόικας που θα έρθουν στην Αθήνα θα πρέπει να έχουν γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και θα αναλάβουν ενεργό ρόλο στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης και στο μεταρρυθμιστικό κομμάτι, με έμφαση σε πρώτη φάση τη Δημόσια Διοίκηση.

Το πλέον πιθανό είναι, τα νέα κλιμάκια να βρεθούν κάτω από τον έλεγχο της ομάδας δράσης της Κομισιόν, που έχει ήδη πιάσει δουλειά και τελεί υπό την καθοδήγηση του Χ. Ράιχενμπαχ, ενώ και ο ρόλος του ίδιου αναμένεται να αναβαθμιστεί.

Όπως αναφέρουν τα "Νέα", η κοινοτική αυτή επιτήρηση θα συμπληρώσει το πλαίσιο των αποφάσεων για την Ελλάδα, διασφαλίζοντας ότι το "κούρεμα" και τα νέα δάνεια που θα χορηγήσουν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι (και το ΔΝΤ) στο πλαίσιο του νέου πακέτου στήριξης θα φέρουν αποτέλεσμα.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.