Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΛΕΪΛΑ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Αυτή είναι η μόνη λύση για την σημερινή μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ηακύρωση της Στρατιωτικής παρέλασης για εμάς ...


Αυτή είναι η μόνη λύση για την σημερινή μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ηακύρωση της Στρατιωτικής παρέλασης για εμάς είναι ΒΕΝΤΕΤΑ που δεν ξεπλένεται με δημοσιεύματα.

Ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο παππούς της Λεϊλά της ελληνοτουρκάλας, αφού η κόρη του έχει παντρευτεί τούρκο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και να πάρει μαζί του και το πολιτικό σύστημα, το βρωμερό καθεστώς που ευθύνεται απόλυτα για τα σημερινά, μήπως και προλάβουμε οι Έλληνες να σώσουμε ότι απέμεινε από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που ίδρύθηκε με τον απελευθερωτικό αγώνα του 21 και εδραιώθηκε εως τις μέρες μας χάρη στους Αγώνες και τις θυσίες του Έθνους επί 2 αιώνες... ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ και πόσο μάλλον αυτό το ξεφτιλισμένο των κλεφτών και των προδοτών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Αυτή είναι η μόνη Πατριωτική θέση και ο "Στόχος" την εκφράζει άμεσα και ξεκάθαρα. 

4 σχόλια

  1. Μου είναι εντελώς αδιάφορο αν η κόρη του έχει παντρευτεί Τούρκο. Τι έπρεπε να κάνει, δηλαδή, να της το απαγορεύσει; Πώς;

    Ο λόγος για το οποίο πρέπει να φύγει είναι ότι είναι ο πρώτος αργόμισθος του χρεοκοπημένου κράτους μας καιμάλιστα πληρώνεται πανάκριβα, χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτε! Δίνει το κακό παράδειγμα, το θλιβερό αυτό κομματόσκυλο. Παίρνει περίπου € 430.000/χρόνο και όλα πληρωμένα, δηλαδή περισσότερα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ!

    >και να πάρει μαζί του και το πολιτικό σύστημα, το βρωμερό καθεστώς που ευθύνεται απόλυτα για τα σημερινά<

    Άφερημ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι παρελασεις γινονται για να τιμησουμε αυτους που σκοτωθηκαν για να ειμαστε εμεις ελευθεροι.Οι ξεφτιλες του συριζα, που ανεκαθεν ηταν αντιθετοι με τις στρατιωτικες παρελασεις ενω αντιθετα στις παρελασεις των gay ειναι υπερ,περασαν το μηνυμα τους.Ξεφτιλες!Το ξυλο που θα φατε απο το 97% του λαου δεν θα εχει τελος...Δεν μιλαω για τις αυθορμητες αντιδρασεις οταν βλεπουμε πολιτικους αλλα για το οργανωμενο σχεδιο των ροζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη ξεχνας ομως οτι η συζυγος του παππουλια ειναι γερμανιδα, προκειται για ελληνογερμανοτουρκαλα! αυτο κατα καποιο τροπο "απαλυνη" την ντροπη του εθνους, αισθημα τελειως αγνωστο για τους πολιτικαντηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 28/10/11 5:04 μμ

    Σύζυγος του Παπούλια είναι η Μαρία Πάνου και είναι Ελληνίδα. Ό,τι ανοησίες θέλει ο καθένας, γράφει. Και αυτό το περί Τούρκου γαμπρού, το έβγαλε ο παλαιοπασόκος αρλουμπατζής, Χατζάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.