Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

  Να είναι έντιμος στις δηλώσεις του για την αρμενική γενοκτονία κάλεσε το γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγί...


Να είναι έντιμος στις δηλώσεις του για την αρμενική γενοκτονία κάλεσε το γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον κατήγγειλε για «διπλή γλώσσα».

«Ο Σαρκοζί χρησιμοποιεί μια γλώσσα διαφορετική στη Γαλλία, διαφορετική στην Αρμενία και εντελώς διαφορετική στην Τουρκία. Είναι μια διπλή, τριπλή, πενταπλή γλώσσα. Στην πολιτική πάνω από όλα είναι απαραίτητη η εντιμότητα», τόνισε ο τούρκος πρωθυπουργός στο Κοινοβούλιο.

Για τον Ερντογάν, η έκκληση του Σαρκοζί προς την Τουρκία κατά την επίσκεψή του στο Γερεβάν την περασμένη εβδομάδα, ν' αναγνωρίσει η Άγκυρα τη γενοκτονία των Αρμενίων επί οθωμανικής αυτοκρατορίας, εντάσσεται στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας στη Γαλλία.

«Υπάρχουν 600.000 Αρμένιοι στη Γαλλία, αλλά επίσης και 500.000 Τούρκοι. Για να φέρει κανείς τον τίτλο του προέδρου χρειάζεται να σκέφτεται τις επόμενες γενιές και όχι απλώς τις επόμενες εκλογές» υπογράμμισε ο Ερντογάν. (newsbeat)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.