Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

Πόση εντύπωση μπορεί να μας προκαλέσει το γεγονός ότι μέσα στα ελληνικά σχολεία, εκπαιδευτικοί "μεταφέρουν" ανθελληνικά μηνύματα σ...

Πόση εντύπωση μπορεί να μας προκαλέσει το γεγονός ότι μέσα στα ελληνικά σχολεία, εκπαιδευτικοί "μεταφέρουν" ανθελληνικά μηνύματα στα παιδιά μας; ΚΑΜΜΙΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Εκπληξη ίσως προκαλεί η μαρτυρία μιας μητέρας, η οποία παρατήρησε κάτι ανάλογο σε αφηγηματικό κείμενο, για τη σχολική εορτή της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Περαίας του Δ.Θερμαικού Θεσσαλονίκης, εκπαιδευτικός πρόσθεσε μεταξύ άλλων σε αφηγηματικό κείμενο, την εξής γλαφυρή ονομασία. Πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας. Αυτό προκάλεσε την οργή και την αγανάκτισή της, η οποία την επόμενη ημέρα, πήγε στο σχολείο για να ζητήσει τις ανάλογες εξηγήσεις.
Ο εκπαιδευτικός στην αρχή δήλωσε άγνοια επ' αυτού (πράγμα περίεργο βέβαια, καθ' ότι είναι συντονιστής των προβών), στην πορεία όμως και αφού καταλάβαινε την δυσχέρεια της θέσης του, ανέφερε ότι αυτή είναι η επίσημη ονομασία που έδωσε το κράτος. Η μητέρα αντέκρουσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σε ισχύ, διότι δεν έχει εγκριθεί η εν λόγω πρόταση και κατ' ουσίαν θεωρείται άτυπη και άτοπη. Του επισήμανε δε, ότι αν δεν επιληφθεί την αλλαγή της προαναφερθείσας ονομασίας, δεν θα επιτρεψει στο παιδί της να μετέχει στην εορτή, διότι δεν μπορεί να ανεχθεί η ψυχή της ότι θα συναινέσει σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ....



Τάνια Παμπάνου

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ...ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΜΕ ΣΛΑΒΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ...

ELNEWS

2 σχόλια

  1. "ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ...ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΜΕ ΣΛΑΒΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ" Κατακτητές είναι η σωστή συμπλήρωση της πρότασης. και για μας η περιοχή ονομάζεται "Βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Μακεδονία μας" Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epssssssss Sygnwmh ksexasate kai tous tourkous to 6% peripou twn Skopianwn dhlwnoun Tourkoi....
    G Amelethtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.