Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ... ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΜΕΤ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

Προσάγεται εκ νέου σήμερα το πρωί ενώπιον «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος κρατε...

Προσάγεται εκ νέου σήμερα το πρωί ενώπιον «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος κρατείται από τις 13 του μήνα στα Κατεχόμενα.
Όσον αφορά στο διαδικαστικό μέρος, ο κ. Σαρρής προσέρχεται ενώπιον του «δικαστηρίου» για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.
Η λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους είχε ζητήσει την περασμένη Δευτέρα την 8ήμερη «κράτηση» του κ. Σαρρή και των συγκατηγορουμένων του, ώστε να λάβει επιπρόσθετες καταθέσεις. Το «δικαστήριο», όμως, αποφάσισε την Τρίτη τη διήμερη παράταση της παράνομης κράτησής του, η οποία λήγει σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από νομικούς κύκλους, τα ενδεχόμενα από τη σημερινή έκβαση της διαδικασίας είναι είτε η άμεση απελευθέρωση του κ. Σαρρή, είτε η ανανέωση της παράνομης προσωποκράτησής του για ακόμη οκτώ ημέρες, ώστε να εξεταστούν ενδεχομένως επιπρόσθετοι μάρτυρες, είτε η απαγγελία κατηγοριών.
Στην τελευταία περίπτωση, το «δικαστήριο» μπορεί είτε να διατάξει την παράνομη προφυλάκιση του κ. Σαρρή, μέχρι την «εκδίκαση» της υπόθεσης, είτε να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση, έως την «εκδίκαση».
Χθες υπήρξε και παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο χαρακτήρισε παράνομη τη σύλληψη και κράτηση του κ. Σαρρή από τις κατοχικές Αρχές.

Πηγή:ikypros

3 σχόλια

  1. Αυτά παθαίνει κάποιος που έχει στην θέση του μυαλού, την κ....τρυπίδα του. Τώρα είναι πλήρως κατανοητόν γιατί τόσα χρόνια δεν έχει πέσει "πιστολιά" στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.