Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΟ 15ΧΡΟΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΣΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο 15χρονες μαθήτριες του 4ου Λυκείου Ιωαννίνων, που τελεί υπό κατάληψη κι όπου σύμφωνα...


Σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο 15χρονες μαθήτριες του 4ου Λυκείου Ιωαννίνων, που τελεί υπό κατάληψη κι όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, έκαναν χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ.

Οι δύο 15χρονες, μαθήτριες του ίδιου σχολικού συγκροτήματος, βρίσκονταν στο σχολείο το βράδυ της Παρασκευής, όπου μαζί με συμμαθητές τους είχαν οργανώσει πάρτι με  ναρκωτικά.


Η αστυνομία συνέλαβε τρεις συμμαθητές τους για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα χασίς. (newsbeat)

3 σχόλια

  1. Η ελληνική νεολέρα στα φόρτε της! ολα ασύδοτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλήψεις, αλκοόλ, ναρκωτικά στα σχολεία, με χορηγό το παμε και το κκε. Τα σχόλια είναι περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 ετών παιδάκια και θέλουν κόκα!Τα παιδάκια σ' αυτήν την ηλικία το μυαλό το έχουν πάνω από το κεφάλι ή λίγο παρακάτω. Θα μπορούσα να πω έχουν το ακαταλόγιστο ιδίως την ώρα και την στιγμή που υφίστανται πλύση εγκεφάλου και βομβαρδίζονται από μυνήματα των ΜΜΕ που τα προτρέπουν να φροντίζουν να απολαμβάνουν τα πάντα χωρίς δισταγμό και καθυστέρηση.
    Τις πταίει για τα εξαγριωμένα ήθη και έθιμα της νεολαίας σήμερα?Για ποιόν λόγο η μαθήτρια πιστεύει ότι είναι "μαγκιά" να πεοθηλάζει στην τάξη εν ώρα διαλείμματος ή να έχει σέξ με συμμαθητές στις τουαλέτες ή στην σχολική πολυήμερη εκδρομή ή να παίρνει ναρκωτικά επίσης για μαγκιά ? Όλα αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία ,τα ναρκωτικά αν κυκλοφορούν ελεύθερα στα σχολεία και γενικά παντού οφείλεται στο ότι εξυπηρετούν την επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων.Μία νεολαία η καλύτερα ένας λαός κατεστραμμένος από τα ναρκωτικά είναι πιό υπάκουος και δεν δημιουργεί προβλήματα,δεν έχει γενικά απαιτήσεις .Το μόνο που ζυτάει είναι η δόση του!Επίσης εάν πείσεις την νεολαία να επιδοθεί στις πρόωρες σεξουαλικές σχέσεις το πιθανότερο είναι ότι μελλοντικά λόγω αμβλώσεων το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού θα είναι ανίκανο να τεκνοποιήσει (ήδη είμαστε η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό αμβλώσεων στην Ευρώπη,τυχαίο ?).Αν θα συνυπολογίσουμε και την φθορά που δημιουργούν τα ΜΜΕ με την προβολή του μοντέλου της οικονομικά ανεξάρτητης γυναίκας που βλέπει μόνο καριέρα και καλοπέραση δεν θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς γιατί εμείς και όλοι οι χριστιανικοί λαοί έχουμε δημογραφικό πρόβλημα. Όσοι επιθυμούν την παγκοσμιοποίηση σωστά τα σκέφθηκαν όλα αυτά και τα υλοποίησαν. Είναι στον σωστό δρόμο και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα και εδώ και στον υπόλοιπο κόσμο.Μετά όταν μας λένε ότι μας έφεραν μουσουλμάνους να λύσουν το δημογραφικό και οικονομικό μας πρόβλημα ,πρέπει να τους πιστεύουμε?
    Γιατί δεν μπόρεσαν να καταπολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα και εδώ και σε όλο τον κόσμο τον καιρό που ήταν ακόμη στα σπάργανα ? Γιατί φθάσαμε στο σημείο να ακούμε πολιτικούς μας να συζητούν έστω, για το εάν πρέπει ή δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν τα "μαλακά"?Τι καταλαβαίνουν τα παιδιά από όλα αυτά? Γιατί κυκλοφορούν ναρκωτικά στα σχολεία και πως συντελεί η παγκοσμιοποίηση στην πιό εύκολη επικράτησή τους ?Γιατί τα ΜΜΕ τόσο επίμονα παρουσιάζουν ένα τόσο ζημιογόνο πρότυπο ανθρώπου και μία ηθική που είναι τελείως ασυμβίβαστα με μία ισλαμική κοινωνία που μας ετοιμάζουν αφού κατά σύμπτωση όλα τα ΜΜΕ είναι από τους πιό ένθερμους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης ???
    Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει κάτι καλό θα είναι οι ίδιοι οι γονείς να έχουν το νου τους στα παιδιά και να απαλλαγούν από την νοοτροπία του ότι τα παιδιά μου πρέπει οπωσδήποτε να έχουν την ίδια ή και περισσότερη ελευθερία από τα παιδιά των άλλων.Τα παιδιά στις τρυφερές ηλικίες θέλουν προσοχή και όποιος δεν δώσει την δέουσα προσοχή ή ενδώσει σε εκβιασμούς εκ μέρους των παιδιών ενδέχεται κάποια ημέρα να το μετανοιώσει.Όσον αφορά την τηλεόραση ... πετάξτε την στην πρώτη ευκαιρία... ζημιά σκέτη είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.