Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΙΟ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

Στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας προχώρησαν στην κατάληψη ενός πλοίου, σημαίας Συρίας, το οποίο ήταν γεμάτο όπλα, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθ...

Στρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας προχώρησαν στην κατάληψη ενός πλοίου, σημαίας Συρίας, το οποίο ήταν γεμάτο όπλα, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, από την Ουάσινγκτον όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε..

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, BBC, ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας δεν ανέφερε το που και το πότε πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα κατάσχει όλα τα όπλα που έχουν προορισμό τη Συρία και τα οποία μεταφέρονται μέσα από τα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο της χώρας του.

«Η Τουρκία προχώρησε στην κατάληψη ενός πλοίου, σημαίας Συρίας, το οποίο μετέφερε όπλα. Αν στο μέλλον πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αποστολή όπλων με κατεύθυνση τη Συρία από αέρος ή ξηράς, θα τη ματαιώσουμε και θα προχωρήσουμε σε κατάσχεση», δήλωσε. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας έχει επανειλημμένα ασκήσει κριτική στον πρόεδρο της Συρίας, Bashar al-Assad για τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη από τα μέσα Μαρτίου στο εσωτερικό της ασιατικής χώρας.

 Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Erdogan είχε ξεκαθαρίσει ότι η χώρα του έχει διακόψει τους διπλωματικούς της δεσμούς με την κυβέρνηση της Συρίας, προειδοποιώντας παράλληλα για την επιβολή κυρώσεων. (Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας / zougla.gr)

---------------------------------------


3 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!.ΜΑΛΟΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Έρντι τον τρώει ο κώλος του να τα βάλει ταυτόχρονα με όλα τα γειτονικά κράτη. Προφανώς είναι έτοιμος να διαλύσει την Τουρκία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, BBC, ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας δεν ανέφερε το που και το πότε πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση<

    Άρα μόνη πηγή, τα λεγόμενα του Ερντογάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.