Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Δ...


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΡΗΚΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΑΙΤΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ... 

 Η κοινή γνώμη εδώ και μέρες συζητά πως αποτελεί αναγκαιότητα να εκφράσει το Αζερμπαϊτζάν την ανοιχτή του υποστήριξη προς την Τουρκία. Η διοίκηση του Αζερμπαϊτζάν από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη στήριξη.

Η αζερική κοινή γνώμη παρέχει πλήρη στήριξη στην τουρκική πολιτική προς το Ισραήλ.Εδώ και μέρες οι αρθρογράφοι, οι πολιτικοί αναλυτές και τα πολιτικά κόμματα ανακοίνωναν ότι η διοίκηση θα πρέπει να παρέχει πλήρη στήριξη στην Τουρκία.

Ως φιλική και αδελφική χώρα χαρακτήρισε την Τουρκία ο πολιτικός σύμβουλος της Προεδρίας του Αζερμπαϊτζάν, Αλί Χασάνοφ, και είπε ότι η πολιτική που προωθεί η κυβέρνηση προς το Ισραήλ αντανακλά τα συμφέροντα του τουρκικού κράτους και του τουρκικού λαού.

 Ο Χασάνοφ δήλωσε τα εξής: «Το κράτος του Αζερμπαϊτζάν παρείχε και θα συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη στήριξη προς την Τουρκία.» 


ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ! ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΜΕΤΙΑ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

-------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.