Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

Η διαμονή και η περιήγηση του λαού μας κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών του Αυγούστου στην επαρχία υπήρξε άκρως διδακτική για το μ...

Η διαμονή και η περιήγηση του λαού μας κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών του Αυγούστου στην επαρχία υπήρξε άκρως διδακτική για το μέλλον που αναμένει την πατρίδα μας λίαν συντόμως υπό την καθοδήγηση του ξενοκίνητου νεοταξικού καθεστώτος. Διακοπές που για όσους εξ ημών πραγματοποιήθηκαν, αυτό συνέβη ως επί το πλείστον στα χωριά μας. Το δε δίδαγμα της υπόθεσης έχει να κάνει τόσο με την πληθυσμιακή συρρίκνωση του λαού μας όσο και με την εγκατάλειψη της εθνικής μας γης στα πιο ευαίσθητα σημεία για το μέλλον της Φυλής μας, την πανώρια ελληνική ύπαιθρο.
Δεν είναι η οικονομική ζημιά το χειρότερο κακό. Άλλωστε το βιος μας μπορούμε να το επανακτήσουμε αποδιώκοντας τους ολέθριους διαχειριστές των πολιτικών μας πραγμάτων και τους ληστρικούς οικονομικούς του μηχανισμούς. Αν όμως αφήσουμε να καταλήξει η γη μας σε ξένα χεριά, αυτή η ζημιά θα είναι πολλαπλή και δύσκολα αναστρέψιμη. Θα έχουμε χάσει την φυσική μήτρα που μας γέννησε, την ικανότητα που μας χαρίζει αυτή να επιβιώσουμε σε δύσκολους καιρούς, την ισόρροπη ανάπτυξη της Πατρίδος μας, τον πλούτο που μας έχει κληροδοτήσει μοίρα θεϊκή και προγονικές θυσίες. Θα χάσουμε μαζί τροφό, άμυνα και πεδίο ζύμωσης τρανών Ελλήνων.
Και αφού λοιπόν μέχρι και τις μέρες μας ανίκανοι, προδότες και βάρβαροι δεν φάνηκαν αρκετοί ώστε να ξαρματώσουν την Μητέρα Φύση της Πατρίδος μας τελειωτικά, βαλθήκανε όλοι αυτοί οι καταστροφείς της πλάσης να χρησιμοποιήσουνε κάθε ανθρώπινο και υλικό μέσο προκειμένου να ενισχύσουν το ολέθριο έργο τους.
Στην αρχή επιβλήθηκε η απαξίωση της επαρχίας και της αγροτικής εργασίας προκειμένου ο νέος Έλληνας να μην μπορεί να βρει εργασία και να μην μπορεί να τον θρέψει το φτηνό προϊόν της γης του. Θέλανε οι ανθέλληνες να σπρώξουν την ελληνική νεολαία στην πόλη. Έτσι ήρθε στη ζωή του τόπου μας η αστυφιλία.
Από κοντά ήρθε και η υπογεννητικότητα. Γέννημα του στείρου υλιστικού τρόπου ζωής του νεοέλληνα που ξέχασε πια να δημιουργεί με τα δικά του χέρια παραγωγή και πατρίδα μαζί. Έπαψε να είναι κυνηγός, πρόμαχος και πλάστης της ζωής του. Απομακρύνθηκε από τον αέναο κύκλο της ζωής που συμβολίζει και σχηματίζει η Ελληνική Γη. Δόθηκε ολοσχερώς στην εφήμερη και παρασιτική ενασχόληση και άφησε κενό το υπαίθριο σχολείο ψυχής και σώματος. Υψώθηκε έτσι ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στους εραστές του εύκολου κέρδους και την Ελληνική Πατρίδα.
Το κενό αυτό σήμερα βλέπουμε να καλύπτουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό λαθρομετανάστες από τις γειτονικές χώρες και από την Ασία που ήρθαν να μαζέψουν τον εγκαταλειμμένο καρπό της Ελληνικής Γης. Οι Έλληνες αγρότες έχουν μειωθεί απελπιστικά και η ελληνική νεολαία, ακόμη και τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στο χωριό, το επισκέπτονται πλέον μονάχα στις διακοπές. Αλλά το πρόβλημα αυτό, όπως και τόσα άλλα, είναι δημιούργημα της χαλάρωσης του Έλληνα που έχει επιτρέψει στις σειρήνες και τους κήνσορες της ψευτοπροόδου να τον οδηγήσουν στο χρυσό κλουβί του αστικού τρόπου ζωής.
Ο μόνος τρόπος να γίνουμε και πάλι κυρίαρχοι της Ελληνικής Γης είναι να γίνουμε σαν πρώτα παιδιά της Ελληνικής Φύσης, δουλευτήδες της Ελληνικής Γης, υπερασπιστές της από κάθε εχθρική επιβουλή. Επιβουλή που μπορεί να έχει τη μορφή μιας τάχα αθώας πυρκαγιάς όπως τόσες φορές στο παρελθόν από χέρια ξένα ή την μορφή καταστροφής της φυσικής μας άμυνας για στρατιωτικούς λόγους.
Να μάθουμε όπως προτάσσει ο Ελληνικός Εθνικισμός να διαβιώνουμε με τα στοιχεία της φύσης και να παράγουμε την τροφή μας, διαμορφώνοντας σώμα υγιές και χαρίζοντας την αυτάρκεια αγαθών σ’ εμάς και την πατρίδα μας. Να δείξουμε εμπράκτως την ευγνωμοσύνη μας στην Προγονική Γη και να καλύψουμε με γεμάτους από όρεξη για ζωή Έλληνες κάθε γωνιά της Πατρίδος μας που σήμερα χάνει πληθυσμό και ταυτότητα.
Για τον Ελληνικό Εθνικισμό η χρήση της Ελληνικής Γης ισοδυναμεί με την αξιοποίηση του μεγαλύτερου θησαυρού που διαθέτει το Ελληνικό Έθνος. Αφορά την διατήρηση του φυσικού οχυρού της πατρίδος, την προετοιμασία γερών στρατοκόπων και μαχητών της Φυλής, την ανεξάντλητη πηγή ζωής και το καλύτερο θησαυροφυλάκιο του ελληνικού πλούτου. Η Ελληνική Γη είναι το σπίτι ολάκερου του Ελληνισμού. Και ως τέτοιο πρέπει να το κρατήσουμε καθαρό και αμόλυντο επιδεικνύοντας πνεύμα γνήσιου εθνικιστή οικολόγου και νοικοκύρη μαζί. Ακόμα και στην οικονομική ζωή η Γη μας είναι η μηχανοστάσιο της ανάπτυξης. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν βαλθεί οι νεοταξίτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης να βάλουν στο χέρι τους φυσικούς χυμούς της Ελλάδος.
Την Γη μας την Ελληνική δεν την χαρίζουμε κανενός. Ανήκει στον ελληνικό λαό και είναι η ιστορία και το μέλλον του. Κι εμείς ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές θα την αποδώσουμε εκεί όπου ανήκει. Στους Έλληνες και μόνον.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.