Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Αυτή είναι η αλήθεια... Στην Μεγαλη Βρετανία, τα επεισόδια που ξεκίνησαν από το Τότεναμ του Βόρειου Λονδίνου, έχουν μετατραπεί σε μουσουλμα...


Αυτή είναι η αλήθεια... Στην Μεγαλη Βρετανία, τα επεισόδια που ξεκίνησαν από το Τότεναμ του Βόρειου Λονδίνου, έχουν μετατραπεί σε μουσουλμανική εξέγερση και εξέγερση μεταναστών με αφρικανική κυρίως καταγωγή. Η μεγάλες πόλεις της Αγγλίας περνάνε η μία μετά την άλλη σε καθεστώς τρομοκρατίας με τις αρχές ανήμπορες να αντιδράσουν και να περιορίσουν τις γενικευμένες ταραχές, φτάνοντας μάλιστα στο έσχατο σημείο της παραδοχής αυτής της αδτναμίας, ζητώντας επειγόντως εθελοντές.

Τα μεγάλης έκτασης επεισόδια απλώθηκαν σε όλες τις σχεδόν τις συνοικίες του Λονδίνου και ξεκίνησαν πριν τρείς μέρες μετά το θάνατο ενός 29χρονου νεαρού κάτω από ύποτες συνθήκες, ο οποίος και αποτέλεσε την αφορμή που κάποιοι ανέμεναν για να εγκαθιδρύσουν καθεστως τρομοκρατίας και ανασφάλειας, ακριβώς ένα χρόνο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικό ότι παρ' όλη την έκταση που δίνεται παγκοσμίως στα γεγονότα αυτά, είναι σχεδόν απαγορευμένη η αναφορά στην σύνθεση των ατόμων που ενεργούν κατά της κοινωνίας. Αν και όλοι γνωρίζουν κανείς δεν επικεντρώνει εκεί που πηγάζει το πρόβλημα, στρουθοκαμηλίζοντας.

Μετά το Λονδίνο, στο Λίβερπουλ, στο Νότινγκχαμ, στο Μπρίστολ και στο Μπέρμπιχαμ έχουν επικρατήσει οι δυνάμεις του χάους και της καταστροφής, με χιλιάδες μετανάστες στην δεύτερη γραμμή των επεισοδίων να λεηλατούν καταστήματα και περιουσίες και να βάζουν φωτιά σε ότι δεν μπορούν να κουβαλήσουν. (Χαρακτηριστικός είναι ο χάρτης του BBC).


 Τις ορδές των μεταναστών και των μουσουλμάνων, όπως είναι άλλωστε φυσικό, συνεπικουρούν οι "άγγλοι άπλυτοι". Για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση στην Μεγάλη Βρετανία και στην Αγγλία ειδικότερα αρκεί να αναφέρουμε ότι η τραγική οικονομική εξέλιξη στις ΗΠΑ που ανάγκασε σε διάγγελμα τον Πρόεδσρο Ομπάμα αποτελεί για το CNN δεύτερη είδηση, με πρώτη την δράση των ταραξιών στο Λονδίνο με τίτλο "British PM vows crackdown on rioters" (Ο Βρεατανός πρωθυπουργός ορκίζεται καταστολή των ταραξιών)

"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. Ο ναθαναηλ ροτσιλντ(εβραιοι) μετα το βατερλω και αφου αγορασε ολη την αγγλικη οικονομια τους υπεταξε και τους χρησιμοποιει μεχρι και σημερα εναντιον της ανθρωποτητας.
    Πως ομως δεν αντεδρασαν οι γενναιοι σαξονες ,νορμανδοι και κελτες?
    Μα φυσικα με την αναμιξη και την αλλοιωση τους σιγα σιγα απο επικους αποκτηνωμενων (απο την φυση τους) κοινωνιων επικουρουμενη απο το προδοτικο και εβραιοκρατουμενο μεχρι και σημερα (διακοπες καρολου στη βιλλα ροτσιλντ) παλατι.
    Ας ριξουν μια ματια οι ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ φυλης Αγγλοι( σαξονες ,νορμανδοι και κελτες)στην καμμενη πατριδα τους .

    Αυτοι ειναι που πρεπει να ξεσηκωθουν και να αποτιναξουν τον εβραικο και τον μαυρο ζυγο αλλιως οι επομενες φωτιες θα καψουν τους ιδιους .Και η Ευρωπη μαζι τους.

    - Η οποιαδηποτε ομοιοτης με αλλους λαους ΔΕΝ ειναι εντελως συμπτωματικη-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βγει απαγορευτική ταξιδιωτική οδηγία από το ελληνικό υπεξ. Όπως ακριβώς παραμονεύουν και οι γελοίοι άγγλοι και λοιποί λέρες, βγάζοντας διαρκώς απαγορευτικές οδηγίες για την Ελλάδα με το παραμικρό, το ίδιο να κάνει και το υπεξ. Όποιος έχει πάει στο Λονδίνο συγκεκριμένα ξέρει ότι διατρέχει σοβαρότατο κίνδυνο ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες και μην φανταστείτε τις πρώτες πρωινές, αλλά πολύ νωρίς το βράδυ, ακόμα και από τις 8- 9 τα ξενοδοχεία κλειδώνουν την κεντρική τους είσοδο! Τρομερή ασφάλεια στην πρωτεύουσα με την Σκότλαντ Γιάρντ σε ρόλο Κλουζώ! Η δε εγκληματικότητα είναι γνωστό από ποιους προέρχεται, από τους ίδιους δηλαδή που προκαλείται και στην Ελλάδα, μιας και αν κάποιος βρει άγγλο λευκό στο Λονδίνο τοποθετείται άμεσα στο Μουσείο Τισσό δίπλα από την Ελλισάβετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι μονο ταξειδιωτικη οδηγια αλλα και να τεθει επισημως στην Διεθνη Ολυμπιακη Επιτροπη τοε ρωτημα αν μπορουν να τελεστουν το 2012 Ολυμπιακοι αγωνες στο Λονδινο που ηδη φλεγεται , σε μια χωρα που εχει 5 νεκρους σε 2-3 μερες και ολα δειχνουν οτι θα κλιμακωθει η βια λογω των ιδιαιτερα σκληρων μετρων που ερχονται και εκει... ετσι δεν μας εκαναν οι γελοιοι Αγγλοι για 2 γκαζακια τοτε που εσκασαν σε σκουπιδοτενεκε εξω απο το ΑΤ της Καλλιθεας ? Δεν λεγανε να παρθουν οι αγωνες πισω γιατι η Ελλαδα δεν ειναι ασφαλης ? ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΚΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά το Λονδίνο, ντόμινο της βίας φοβάται η ΕΥΠ
    http://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_6529.html

    ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΤΟ ΜΕΤΡΟ... ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ..."ΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. olo biribiri lalala, o kathenas grafi gia na figourari tis "gnosis" tou ala praxi miden. Bori o kathenas na katalavi oti hriazete praxi, o kathenas mas me ton tropo tou areketa pia oli agnonistes tou balconiou eimaste kai meta zitame ta resta. h metanastes kinounde kai ekmetalevonde tin kalosini ton patrioto-prodoton tis horas kai emeis ti kanoume? SO THE STORY GOES DIRARI RA RI RA RI.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς και ο συντάκτης του άρθρου δεν έχει πάει ποτέ στην Αγγλία για να λέει τέτοιες βλακείες. Ντροπή δεν είναι, αλλά αν είσαι άσχετος κράτα την γνώμη σου για τον εαυτό σου ώστε να μην εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν λέω ότι οι εβραίοι του Ισραηλ καλά κάνουν και καθαρίζουν τους μουσουλμάνους μου τη λέτε...

    Μικρός Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.