Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ 67ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή του 67χρονου γιατρού, που είχε απαχθεί στις 22 Μάιου από το κτήμα του, στη Σταμάτα. Οι δράστες αφού τον χτύπησαν, με ...

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή του 67χρονου γιατρού, που είχε απαχθεί στις 22 Μάιου από το κτήμα του, στη Σταμάτα. Οι δράστες αφού τον χτύπησαν, με την απειλή όπλου τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τον μετέφεραν σε ερημική υπαίθρια τοποθεσία, σε δασώδη περιοχή δίπλα σε ρέμα στον Άγιο Μερκούριο, όπου νωρίτερα είχαν διαμορφώσει χώρο και τον κρατούσαν εκεί καθ' όλη τη διάρκεια της απαγωγής.
Ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος μόλις οι πέντε απαγωγείς του πήραν τα λύτρα 1.360.000 χιλιάδες ευρώ.
Οι δράστες, πέντε άτομα αλβανικής καταγωγής από 20 έως 28 χρόνων, διέφυγαν στην Αλβανία και από κει μετέβησαν στην Αττάλεια της Τουρκίας σε πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ λίγες μέρες μετά συνέχισαν τις διακοπές τους στην Κωνσταντινούπολη.
Εντοπίσθηκαν μετά από σήμα της Ιντερπόλ και τέθηκαν σε παρακολούθηση, ενώ συνελήφθησαν στις 30 Ιουλίου στα Βουλγαρικά σύνορα με την ΠΓΔΜ.
Η διαδικασία έκδοσής τους στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει.

3 σχόλια

  1. Και τι θα γίνει αν εκδοθούν στην Ελλάδα, δικαστούν και φυλακιστούν;;; (γιατί τίποτ' άλλο δεν παθαίνουν αυτά τα αποβράσματα) Θα τα πληρώνουμε από πάνω με τους φόρους μας για να "ζήσουν" στη φυλακή;;;; Και μεις τι θα κερδίσουμε;;;; Βάλτε τους τους μπάσταρδους εκτός από την φυλακή, να δουλεύουν επ'ωφελεία του κράτους (σκουπίδια, αποχέτευση, αποψίλωση, οδοποιία κλπ.) μέχρι να ξεχρεώσουν αυτά που έκλεψαν. Δεν είναι δυνατόν να φυλακίζονται οι Έλληνες επειδή χρωστούν στην εφορία (στους πολιτικάντηδες δηλαδή) 5001 ευρώ, και τα καθάρματα να την περνούν ξάπλα σε κάποια φυλακή εισ βάρος αυτών που διώκονται από την εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός σου είπε κύριε "Ανώνυμε" ότι θα κάτσουν φυλακή; Σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας με νέα επισόδεια!!! Ας είναι καλά οι ανθέλληνες διοικούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστα ανωνυμε 8:38 . Το προβλημα δεν ειναι η αστυνομια που τους πιανει αλλα η δικαιωσυνη που τους αφηνει.
    Η μεθοδος που λειτουργει χαρακτηριζεται κινητρο για παραβατικοτητα απο τους καθε λογης αλλοδαπους που κουβαληθηκαν.
    Αλλα θα επρεπε να δικαζει συμφωνα με τους νομους της χωρας του καθε αλλοδαπου πχ στο Αβγανισταν αν κλεψεις σου κοβουν το χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.