Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των προνομιούχων εφημεριδοπολών και των σούπερ προνομιούχων των πρακτορείων διανομής τύπου, έχει ως αποτέλεσμα ...


Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των προνομιούχων εφημεριδοπολών και των σούπερ προνομιούχων των πρακτορείων διανομής τύπου, έχει ως αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες την δυσχέρεια στην σωστή διανομή των εφημερίδων και περιοδικών. Για την δική μας πρίπτωση που το πρόβλημα υφίστατο πριν ξεσπάσει αυτή η κόντρα, αφού πρόβλήματα στην διανομη του "Στόχου" αντιμετωπίζαμε ανέκαθεν... ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάϊδαρος!

Στην περιφέρεια η διανομή θα εξελιχθεί ομαλά, με τα συνηθισμένα πρόβληματα, οπότε και πάλι ζητάμε να έχετε το νού σας... Αλλά στην Αθήνα που επικεντρώνεται και το πρόβλημα, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη εγρήγορση και ενημέρωση για τα σημεία που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Ενημερώστε μας άμεσα, είτε στα τηλέφωνα της εφημερίδος μας, είτε με e-mail (stoxos@gmail.com) και ζητήστε από το σημείο διάθεσης που εντοπίσατε το πρόβλημα να σας φέρει τον "Στόχο" την επόμενη ημέρα. Μια έρευνα σε κοντινά σημεία διάθεσης θα ήταν επίσης χρήσιμη.

Μην ξεχνάτε ποτέ, ότι ο "Στόχος" είναι μιά Αγωνιστική Πατριωτική έκδοση, που στηριζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους αναγνώστες της, δεν έχει διαφημίσεις, ούτε κρατικές, ούτε των εργολάβων και των ιδιωτών - συνεργατών του καθεστώτος, δεν εκβιάζεται και δεν εκβιάζει, ενώ παραμένει πιστός στις Αρχές του και τις Αξίες του, δηλαδή στις κοινές Αξίες και Αρχές των Αγωνιζομένω Ελλήνων...

"ΣΤΟΧΟΣ"

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.