Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όταν σας λέμε ότι δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα, έχουμε απόλυτο δίκιο... Πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, το πολύπαθο απο τις ορδές των λα...

Όταν σας λέμε ότι δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα, έχουμε απόλυτο δίκιο... Πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας, το πολύπαθο απο τις ορδές των λαθρομεταναστών, Ρουμάνος αποκεφάλισε γυναίκα (άγνωστο ακόμη εάν είναι γυναίκα ή αδερφή του) και βγήκε στους δρόμος με το κεφάλι ανά χείρας! Οι έντρομοι κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία η οποία τελικά τον βρήκε στην οδό Αριστοτέλους να κάθεται σε σκαλοπάτια οικίας με το κεφάλι για... συντροφιά! Μόλις έχουμε νεώτερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε

24 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .............ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπλοφορία παιδιά, πρέπει να εισαι τρελός για να κυκλοφορεις αθήνα χωρίς πιστόλι πάνω σου.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kairos na paroyme ta pragmata sta xeria mas prepei na ftiaxoyme omades perifrourhshs kai ti lene oi kolompatsoi kamia shmaseia paidia einai h moni lysh...........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό μπορεί να το κάνει οιοσδήποτε ψυχοπαθής. Δεν εμπίπτει στην κατηγορία της "εισαγόμενης εγκληματικότητας". Ωστόσο, οι ψυχοπαθείς, Έλληνες και αλλοδαποί, θα αυξάνουν προϊούσας της οικονομικής κρίσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αισχος ειναι δικο μας ρε παιδια...τους αφηνουμε τους πολιτικους μας και κανουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ξεχναμε ευκολα τις δικιες μας ευθυνες,αυτοι ξερουμε τι ρολο παιζουν,ο δικος μας ποιος ειναι ΞΕΡΟΥΜΕ ??? Οσο για τις ομαδες περιφρουρησης..χμχμχμ,αυτες επρεπε να εχουν γινει προ πολλου και οχι να τους αφηνουμε να μας παιρνουν και τα οπλα των Μαιδων...τι να πω αλλο,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ειναι η λυση Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο Τοπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΡΙΜΑ 50000000 ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Κ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eνώ εμείς οι Έλληνες είμαστε καλά κουμάσια... Οι Ρουμάνοι μας φταίνε τώρα. Δεν βλέπετε που οι πολιτικοί μας και οι ψηλά ιστάμενοι θα μας πάρουν και τα σώβρακα, κολλάτε σ' έναν παρανοϊκό Ρουμανόβλακα που αποκεφάλισε άνθρωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πού είναι αυτή η είδηση ρε παιδια? Εντάξει, είναι γνωστό ότι θάβουν τα περιστατικά με τους λαθρο τα ΜΜΕ,αλλά τόσο χοντρό περιστατικό δεν γίνεται να κρυφτεί άμα είναι αληθινό. Μήπως είναι φήμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρατηρώ, εδώ και καιρό, ότι κόβονται τα σχόλιά μου και δεν ξέρω γιατί. Είχα γράψει χθες το πρωί, ότι το περιστατικό δεν έχει σχέση με την «εισαγόμενη εγκληματικότητα». Ο άνθρωπος είναι προφανώς τρελός κι αυτό δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του. Οιοσδήποτε θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι τέτοιο. Απλώς, η οικονομική δυσπραγία επιτείνει την τρέλα και τέτοια φαινόμενα θα γίνονται συχνότερα. Όσον αφορά στην εγκληματικότητα των αλλοδαπών, κι αυτή θα χειροτερεύει, αφού τώρα δεν βρίσκουν δουλειές και το κράτος δεν είναι σε θέση να μας προστατεύσει.

    ΥΓ: Αν δεν θέλετε να σχολιάζω, επειδή πολλές φορές διαφωνώ, δεν έχετε παρά να μου το πείτε ξεκάθαρα, αντί να λογοκρίνετε τα σχόλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H XRYSH AVGH MONO MPORH NA SOSH THN PATRIDA MAS SHMERA.
    PAROLO POU DIAFONO ME TON ANTISHMITISMO KAI TON ANTIAMERIKANISMO TOUS, APO TAKTIKH APOPSH, EIMAI ETOIMOS NA TOUS PSHFHSO.

    GIA TO KALO THS PATRIDAS MOU.

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κολλαμε λεει ο αλλος,σαν να ειναι καθημερινοτητα και συνηθιζεται να κυκλοφορουμε στους δρομους με κεφαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι επειδή αν δεν ήτανε ο παρανοικός η κατάσταση στο κέντρο είναι μια χαρά - και όχι δεν έχουνε ανεβάσει την εγκληματικότητα οι λαθρομετανάστες, ακόμα και έλληνες να ήτανε εκει πέρα, τα ίδια χάλια θα υπήρχαν

    οτι να ναι πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΧΙ 9.26μμ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ.ΣΦΑΧΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΗΛ.ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΗ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ;ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΣΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ , ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. gt den akoustike pouthena allou auto re pedia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://olympia.gr/2011/06/21/14χρονη-νορβηγίδα-αυτοκτόνησε-αφού-βιά/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να θυμίσω πριν 3 χρόνια στη Σαντορίνη Έλληνας έκανε ακριβώς το ίδιο πράμα με το κεφάλι της αρραβωνιαστικιάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mια λύση σίγουρη για να μειωθούν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι να κόψουν τα κεφάλια στις γυναίκες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στη προηγούμενη λύση μείωσης του αριθμού των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,προτείνω και την εξής αντίστροφη:Οι γυναίκες των λαθρομεταναστών να κόβουν στους άνδρες τους τα κεφάλια ή τα πουλιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν θα εκφράζατε την δυσφορία σας για την παγκοσμιοποίηση ή για το συγκεκριμένο συμβάν σε κάποιον πολιτικό ή οπαδό της παγκοσμιοποίησης η απάντηση που θα παίρνατε θα ήταν "Καλά ποιό το πρόβλημα ,το δικό σου κεφάλι κρατούσε? "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.