Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ -ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ!

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:  (Εννοείται πως οι παρακάτω γραμμές δεν απευθύνονται σε εκείνους τους Έλληνες που αποφάσισαν με ...

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: 

(Εννοείται πως οι παρακάτω γραμμές δεν απευθύνονται σε εκείνους τους Έλληνες που αποφάσισαν με αγνά και Πατριωτικά κίνητρα να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα πέριξ της πλατείας Συντάγματος αλλά και σε άλλες πλατείες της χώρας. Άλλωστε αναφορά για αυτούς, αλλά και για την στάση των Ελλήνων Αγωνιζομένων εδώ και καιρό υπάρχει και σε άλλο σημείο της εφημερίδας μας (Σε.. 4). Και ξεκινάμε...)

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΦΑΪ ΖΟΥΜΕ... ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ!

Παρατηρώντας την ασύνδετη μάζα της πλατείας Συντάγματος, που στην συντριπτική της πλειοψηφία διαμαρτύρεται για την τσέπη της και μόνο, σταθήκαμε εξ' αρχής κριτικοί, όχι μόνον όσον αφορά το αποτέλεσμα και την προέλευση αυτής της μαζικής δράσης, αλλά και τους σκοπούς τους οποίους στο τέλος μπορεί να εξυπηρετήσει. Κι αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να απευθυνθούμε σε αυτή τη μάζα θα είχαμε αρκετά και ανδιαφέροντα ερωτήματα να της θέσουμε...

Σεις δεν υποδεχτήκατε "σωτήρα" τον Καραμανλή το 74; Σεις δεν είσαστε που ψηφίζατε Ανδρέα Παπανδρέου το 1981; Σεις δεν είστε που μας φορέσατε καπέλο τον Σημίτη; Σεις δεν κάνατε πρωθυπουργούς τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη; Κι όλες αυτές τις φορές, με ελληνικές σημαίες στα χέρια δεν το κάνατε; Αυτός ο ίδιος όχλος δεν είστε;

ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ;

Πόσα και πόσα χρόνια φωνάζουμε αυτά που εσείς σήμερα ανακαλύψατε; Γιατί ακόμη δεν βάλατε μυαλό; Γιατί ακόμη τους χαϊδέυετε, κραδαίνοντας και κρούοντας κατσαρολικά; Γιατί επιτρέπετε στα Μέσα των εργολάβων και του καθεστώτος να σας κατευθύνουν και να ποδηγετούν την αγνανάκτηση σας; Γιατί ανέχεστε ανάμεσα σας όργανα του διεθνισμού, της νέας τάξης και των ανθελληνικών κέντρων ντόπιων και ξένων; Γιατί βάζετε για ακόμη μιά φορά την τσέπη πάνω από την πατρίδα και αγνοείτε τα τεράστια Εθνικά μας προβλήματα;

Ελληνόψυχοι Προσοχή! Είναι πολύ πιθανό το ίδιο το σύστημα μέσα από τις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων, να προσπαθεί να εδραιώσει έναν "νέο πατριωτισμό" που έτσι κι αλλιώς οι εκπρόσωποι του έχουν ήδη επικαλεστεί. όμως αυτός ο "νέος πατριωτισμός" δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην Θράκη, αδιαφορεί για την Μακεδονία, βλέπει μακρυά την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο και δεν φωνάζει καθαρά... "Έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα".

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ...

Δεν ζωγραφίζουμε ελικόπτερα που θα τους απεγκλωβίσουν για να χαρούν τα κλεμμένα σε κάποια εξωτική γωνιά του πλανήτη, τα κλεμμένα που έχουν αποθηκεύσει στην Ελβετία και άλλες τράπεζες του εξωτερικού! Αναζητάμε τα τεθωρακισμένα που θα τους εγκλωβίσουν και θα τους παραδώσουν σε μιά Ελληνική Δικαιοσύνη ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ από το σύστημα τους που θα αποδώσει ευθύνες και ΝΕΜΕΣΗ... Δεν ζητάμε περισσότερη Δημοκρατία αλλά πιό πολύ ΕΛΛΑΔΑ! Αναζητάμε την Ελευθερία και την ευημερία των Ελλήνων και ξαναδηλώνουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας... ΧΩΡΙΣ ΦΑΪ ΖΟΥΜΕ... ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ!

"ΣΤΟΧΟΣ" (2/6/11)

5 σχόλια

  1. "Αναζητάμε τα τεθωρακισμένα που θα τους εγκλωβίσουν και θα τους παραδώσουν σε μιά Ελληνική Δικαιοσύνη ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ από το σύστημα τους που θα αποδώσει ευθύνες και ΝΕΜΕΣΗ...Δεν ζητάμε περισσότερη Δημοκρατία αλλά πιό πολύ ΕΛΛΑΔΑ!"... τι ακριβως εννοειτε με αυτο??..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EGO PISTEVO SAN PIO PI8ANO SENARIO OTI,
    SE KAPOIA FASH, OI PRODOTES TOU PASOK 8A VALOUNE TA
    PARASITA TON MAT KAI TOUS ASTYNOMIKOUS MAIMOUDES ( ME 3 MHNH EKPAIDEFSH DEN MPORHS NA ONOMAZESE ASTYFYLAKAS ), POU ME YPOPTA KRITHRIA TOUS PROSLAVANE ( MONO GIA SKOPIES KAI FILAKH STOXON ) KATA XILIADES, NA EPITE8OUNE STON KOSMO STO SYNTAGMA. META TO PROTO AIMA, 8A EPEMVH O STRATOS TOU LEKANOPEDIOU, GIA NA PROSTATEFSH TON KOSMO STHN PLATEIA KIA META 8A AKOLOU8HSOUNE ALYSHDOTES EKSELHKSEIS.

    ELPIZO NA KANO LA8OS KAI OI PRODOTES NA THN KANOUNE STA KRYFA GIA TO PARISH KAI TAS AMERIKAS.

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >8A VALOUNE TA PARASITA TON MAT KAI TOUS ASTYNOMIKOUS MAIMOUDES<

    Ίσως οι "αστυνομικοί μαϊμούδες" μα μην έχουν μόνο 3μηνη εκπαίδευση, αλλά να ανήκουν στις "ανάποδες ασπίδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (((( Ίσως οι "αστυνομικοί μαϊμούδες" μα μην έχουν μόνο 3μηνη εκπαίδευση, αλλά να ανήκουν στις "ανάποδες ασπίδες"
    ))))

    GNORIZO, EXOUNE YPERETHSH STO EPILEKTO PEZIKO...!
    AFTO OMOS DEN TOUS KANH ASTYNOMIKOUS.
    DIAVASE NA MA8HS POIA EINAI H ORGANOSH, EKPAIDEFSH, APOSTOLH THS ASTYNOMIAS.
    STHN ASTYNOMIA POU YPERETHSA EGO (BOREIO EVROPAIKO KRATOS ) TOUS PROHN STRATIOTES / STRATIOTHKOUS DEN TOUS PROTHMANE, GIA EVNOHTOUS LOGOUS, POU DEN NOMIZO OTI MPORHS NA KATANOHSHS.

    TELOS PANTON, AFTO TO KATARAMENO SYSTHMA TON PANELLADIKON, KATESTREPSE OLH TH XORA. TH GEMISE ME LA8OS AN8ROPOUS , SE LA8OS 8ESEIS.

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egw pantws marsarw. perimenw entoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.