Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

 Την ίδια ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ομονοίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή διέρχεται τους δρόμους του ιστορικο...

 Την ίδια ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ομονοίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή διέρχεται τους δρόμους του ιστορικού κέντρου με χιλιοαμπαρωμένες πόρτες περιπολικών. Αποτέλεσμα της πολιτειακής ανικανότητας η δολοφονική επίθεση κατά ηλικιωμένου ζευγαριού μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όπου αντεροβγάλτες αλλοδαποί εισέβαλαν το πρωί με σκοπό να ληστέψουν το ζευγάρι των ηλικιωμένων, χτυπώντας τους μάλιστα στο κεφάλι κατά πάσα πιθανότητα με σφυρί. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 133 και Πιπίνου, πολύ κοντά στο σημείο όπου "συνέταιροι" στις γνωστές μπίζνες των αλλοδαπών σκότωσαν τον Μανώλη Καντάρη. Οι κάτοικοι εκφράζουν την απόλυτη αγανάκτησή τους, αφού τίποτα δεν άλλαξε στην περιοχή τους μετά την στυγερή και πισώπλατη δολοφονία του Μανώλη, αλλά και τα εκατοντάδες καθημερινά περιστατικά βίας που βιώνουν από τις ορδές των δολοφόνων που το κράτος αγκαλιάζει τρυφερά με στοργή και προδέρμ στην Αθήνα και στην Ελλάδα γενικότερα. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει και δεν φροντίσουν οι κρατικές αρχές για το ξεβρώμισμα της Πρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, ας φροντίσει ο κάθε πολίτης να το κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του. Αλλά, να το ξέρουμε για να μην πληρώνουμε ούτε τους φόρους για την ανύπαρκτη αστυνόμευση, ούτε τα δημοτικά τέλη, για να ντερλικώνουν τα αλλοδαπά κακοποιά στοιχεία στα διάφορα συσσίτια εις υγείαν των δολοφονημένων, ληστευθέντων και βιασμένων Ελλήνων. Η οργή μας έχει τελειώσει μαζί με την υπομονή μας...

2 σχόλια

  1. Shmerhnh Apofash ths kyBernhshs Ths Danias,Pou ston synaspismo Auto yparxei kai ena ratsistiko koma,pou exei kai ypourgeia malista!!!

    Deinei loipon me apofash ths h kyBernhsh ths danias 25.000 xiliades korwnes (2.500 Xiliades Eurw peripou)GIA KA(E KSENO POU 8A DIWXNETE APO TIS KOINOTHTES PISW STIN PATRIDA TOU!!!
    AUTA KANOUN TA KRATH POU 8ELOUN NA EPIZHSOUN STOXE....GIASOU MPOURDELLO ELLAS!!
    G Amelethtos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύνταγμα της Ελλάδος
    Άρθρο 120 παρ.4

    Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
    ---------------------
    Εμείς φταίμε για την κατάντια μας

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.