Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Πριν περίπου δύο εβδομάδες, λάβαμε κ...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, λάβαμε και προβάλαμε κάλεσμα συγκέντρωσης από Επιτροπή Κατοίκων της Πλατείας Αμερικής για την 13η Ιουνίου ημέρα Δευτέρα (Δηλαδή σήμερα) και ώρα 7 στην πλατεία Αμερικής. Δημοσιεύσαμε δε και προωθήσαμε και από την ιστοσελίδα μας και από την εφημερίδα μας την αφίσα κάλεσμα που είχε σχεδιαστεί και όλοι έβλεπαν να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα σε άλλες εκδηλώσεις Πατριωτικού χαρακτήρα μοιραζόταν σε έντυπη μορφή το ανάλογο κάλεσμα.

Σε χθεσινή τηλεφωνική μας συνομιλία, με έναν εκ των ατόμων που συμμετείχαν στο παραπάνω κάλεσμα, κι επειδή ως φορέας (επικοινωνιακός) το είχαμε προωθήσει, λαμβάνοντας ως δεδομένο την ιδιαιτερότητα του χώρου της πλατείας Αμερικής, αλλά και ανακοινωμένη αντισυγκέντρωση (παράνομη ασφαλώς αλλά ποτέ εμποδιζόμενης από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς) ενδιαφερθήκαμε να λάβουμε γνώση για το σχέδιασμό και την περιφρούρησης της εκδήλωσης καθώς και για την εξεσφάλιση της ασφαλούς προσέγγισης και αποχώρησης, των Ελλήνων που έχουν κινητοποιηθεί να λάβουν μέρος σε αυτήν.

Χωρίς να αμφισβητούμε τις προθέσεις οποιουδήποτε, αλλά και χωρίς να έχει ζητηθεί η συνδρομή μας ή η συνδρομή οποιουδήποτε άλλου φορέα, για τέτοια θέματα, (ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ) θεωρούμε ότι οι απαντήσεις που λάβαμε  -δηλαδή στην ουσία η διασφάλιση της ομαλής εξέλιξης της συγκέντρωσης και της ακεραιότητας των μεμονομένων ατόμων που θα προσέρχονταν σε αυτήν- ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΗΣ. 

Κατόπιν όλων αυτών θεωρήσαμε σκόπιμο και ΚΑΘΗΚΟΝ μας να ενημερώσουμε άπαντες για αυτές τις αλήθειες, να τις κοινοποιήσουμε στους συναγωνιστές μας, ζητώντας τους να τις διαδώσουν και να τις γνωστοποιήσουν στο ευρύ κοινό που μας παρακολουθεί και ζητά από εμάς ΥΠΕΥΘΥΝΗ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αγωνιστική λειτουργία και ενημέρωση. 

"ΣΤΟΧΟΣ"

9 σχόλια

  1. Δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα. Εγώ κατάλαβα πως ενημερώνουν για να είμαστε προσεκτικοί γιατί μάλλον δεν θα υπάρχει επίσημη περιφρούρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΓΓΑΛΙΤΣΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΓΓΑΛΙΤΣΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ...

    αχαχαχχαχαχαχα σωστος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΓΙΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΣΥΓΓΕΝΤΡΟΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ. ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ? ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΨΑΧΝΕΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι αγκαλιτσες ρε παιδια???αφου ειναι κοτες θρασυδειλες, εξ αποστασεως κανουν οτι κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και όχι τίποτ' άλλο,θα δείρουν πάλι τα άπλυτα κανέναν παππού ή κάποιο κοριτσάκι και θα λένε πως δείρανε φασίστες/ακροδεξιούς κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΟΙΜΟΝΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ, Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ! ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΓΙΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΡΆΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ! ΚΥΡΙΟΙ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΨΥΧΑ. ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Η ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ; ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟ. ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΤΟΧΟΣ, ΛΑΟΣ ΚΛΠ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΙΜΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ; ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΤΡΩΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο παραμένει ξεκρέμαστο το συγκεκριμένο δημοσίευμα χωρίς να καθορίζει σε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έγκειται η ανεπάρκεια της διασφάλισης μοιάζει προβοκατόρικα "αποτρεπτικό". ΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.